Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...fajne te twoje maluchy i charakter na szczę?cie po mamie  maj?  !tut

Robertttttttttttttttttttt... :P

Wykazujesz się wy?mienit? umiejętno?ci? pozyskiwania osób nie sprzyjaj?cych Tobie... !TAZ

Pleban napisano 10-10-2008, 20:32 

My?lę, że chodziło wła?nie o Ciebie. Cieszysz się? 

Ja tam na taki układ się piszę  Jadę

Nawet gdybym chciał to nie mogę... Jest taki jeden frustrat który napisze, że kupuje sobie kolegów... !happybth !tut

Tak na poważnie - my?lę, że w kwiecień 2009 roku będzie dobrym terminem na ewentualne palnowanie... Mam nadzieję, że uporam się ze wszystkimi zajęciami do tego czasu...

Opublikowano

Eeee my?lę, ze tak na serio to sie nie pogniewałe? :P:D , ale domy?lny to Ty nie jeste? ;) Pleban od razu sie domy?lił o kogo chodzi !YES Zdania frustratów mnie tak ?rednio obchodz?, gdy w gre wchodzi wyprawa w wersji Lux ;)

Trzymam za słowo kwiecień na plany, a wyjazd czerwiec - lipiec

Pozdrawiam

RobB. ;)

Opublikowano

Wszystkie czerwce do końca życia (chyba) mam zajęte. Rozmawiajmy o lipcu.... Najlepiej o drugiej połowie lipca... Łoki???

Pozdrówka

Opublikowano

Łoki :P

No sponsorów przybywa, Plebanie idzie ku lepszemu !YES

Pozdrawiam

RobB.

Patrzcie i podziwiajcie jak szybko Kubusiowi ma sie na życie :D

Opublikowano

Wszystkie czerwce do końca życia (chyba) mam zajęte. Rozmawiajmy o lipcu.... Najlepiej o drugiej połowie lipca... Łoki???

Pozdrówka

Łoki...

Jak zdrówko???

RobB. napisano 10-10-2008, 21:14 

Eeee my?lę, ze tak na serio to sie nie pogniewałe? 

Jasne, że nie... :P

A Pleban ma prze...bane!!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Hm tak sobie czytam te Wasze plany i jak dodałem 2 do 2 to wyszło, że będę Wam potrzebny.

Łoki????

Opublikowano
Hm tak sobie czytam te Wasze plany i jak dodałem 2 do 2 to wyszło, że będę Wam potrzebny.

Łoki????

Oj Orzechu... u?miałem się...

"Chłopaki" - skuter do wożenia bagażów załatwiony!!!! :rolleyes:B)

Opublikowano
A Pleban ma prze...bane!!!!

Ale dlaczego? :D:D:D

Co? nie tak sposorze?? :D:D:D

Opublikowano

Łoki????

Łoki, długo my?lałem do czego !placz1 aż wymy?liłem, ze jaki? giermek się nam przyda :)

Będzie miał kto po pivo latać, myć sprzęty, prać i gotować :);)

A na koniec uwieczni nasze przygody w pie?ni, byle by refren był jak..

w Ustrzykach !placz1 :)

Plebanie, ja bym uważał Dragon co? do Ciebie czuje, to co napisał zabrzmiało jak propozycja seksualna !placz1 :)

A jak tak to ja ?pię w osobnym namiocie :)

Pozdrawiam

RobB. :)

Opublikowano

Łoki????

Łoki, długo my?lałem do czego ;) aż wymy?liłem, ze jaki? giermek się nam przyda !placz1

Będzie miał kto po pivo latać, myć sprzęty, prać i gotować :):)

Robert.

Napisałem we wcze?niejszym po?cie do czego nam Orzech...

Dragon napisano 11-10-2008, 13:41 

...

"Chłopaki" - skuter do wożenia bagażów załatwiony!!!!   

Prawda?

Wracaj?c do Plebana - nie martw się, nie jeste? w moim typie... !placz1

Ty RobB-ie grabisz sobie sukcesywnie... Zaczynam my?le?, że jeste? jak kamikaze amator... Niech dojdzie tylko do wyjazdu to figla Ci spłatam takiego, że ta podróż będzie podróż? Twojego życia...

Jak będziecie mnie dalej straszyć spaniem w namiotach to ja już wymiękam... W naszym wieku????? !placz1 :):)

Opublikowano
Wracaj?c do Plebana - nie martw się, nie jeste? w moim typie... :)

Uffff! Całe szczę?cie!!! Już chciałem wycofać się z wyjazdu !placz1

Opublikowano

Łoki????

Łoki, długo my?lałem do czego !placz1 aż wymy?liłem, ze jaki? giermek się nam przyda :)

Będzie miał kto po pivo latać, myć sprzęty, prać i gotować :):)

Robert.

Napisałem we wcze?niejszym po?cie do czego nam Orzech...

Dragon napisano 11-10-2008, 13:41 

...

"Chłopaki" - skuter do wożenia bagażów załatwiony!!!!   

Prawda?

Wracaj?c do Plebana - nie martw się, nie jeste? w moim typie... ;)

Ty RobB-ie grabisz sobie sukcesywnie... Zaczynam my?le?, że jeste? jak kamikaze amator... Niech dojdzie tylko do wyjazdu to figla Ci spłatam takiego, że ta podróż będzie podróż? Twojego życia...

Jak będziecie mnie dalej straszyć spaniem w namiotach to ja już wymiękam... W naszym wieku????? :):):)

Dobra, mówisz i masz NIE BIERZEMY NAMIOTÓW....wystarcz? same ?piwory :P

Co do psikusa......to na wszelki wypadek nie będę się do Ciebie odwracał tyłem.

W końcu wiadomo, ze jestem od Plebana !placz1 przystojniejszy :) .

Co do Kamikaze to po ostatniej naszej wspólnej przejażdżce Córka !placz1 :) też to powiedziała...może co? w tym jest :)

Orzech bagaże też może nosić, po za pivem. Tylko niech ręce myje :P:)

Pozdrawiam

RobB. B)

Opublikowano
W końcu wiadomo, ze jestem od Plebana ;) przystojniejszy !placz1 .

OK Robert. Ale ci?gle jestem od Ciebie młodszy !placz1 !placz1 :)

Trochę nam się temat "rozjechał", ale co tam. Je?li groĽni moderatorzy pozwalaj? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Giermek??????????????????? :)

O Wy łotry, nie tak to sobie wyobrażałem ale nie będę się z dziadkami sprzeczał ;)

Dragon mam namiot specjalnie dla Ciebie - wojskowa dziesi?tka (powiniene? się zmie?cić) :):):):):)

• Sympatycy
Opublikowano

Jak Dragon zrezygnuje z wyjazdu, bo okaże się, że w tym czasie musi wyjechać do sanatorium, to ja piszę się na jego miejsce :):);) .

Opublikowano
Jak Dragon zrezygnuje z wyjazdu, bo okaże się, że w tym czasie musi wyjechać do sanatorium, to ja piszę się na jego miejsce  :P  :P  :D .

Grzesiu, ZWŁASZCZA jak Smoczek nie pojedzie do sanatorium to

MUSISZ pojechać :D

Bo kto się będzie opiekował tym.... młodym (kiedy?)

człowiekiem słabego zdrowia :D

Jak widać ZUPEŁNIE nie radzi sobie z "urokami" dojrzało?ci.

Żeby w tym wieku do sanatorium jechać - zupełnie błędny kierunek.

Wła?nie powinien na jak?? wyprawę wyruszyć, a nie pielęgniarkom głowę zawracać (powiedzmy głowę) ;):D .

No ale będzie miał szansę odrobić zaległo?ci.

Co do OT to przecież cały czas tokujemy zgodnie z tematem "to się nazywa podróż"

Ja tam odstępstwa nie widzę ?! :P

Pozdrawiam

RobB. ;)

Opublikowano

Dobra, mówisz i masz NIE BIERZEMY NAMIOTÓW....wystarcz? same ?piwory

Robert, ?piwory też nie będ? potrzebne bo w każdym hotelu jest "komplet łóżkowy"...

Co do psikusa......to na wszelki wypadek nie będę się do Ciebie odwracał tyłem.

Miauł... mrmrmrmr... :D

W końcu wiadomo, ze jestem od Plebana  przystojniejszy  .

Widzę, że zacz?łe? brać jakie? leki... !YES

Pleban napisano 14-10-2008, 14:52 

OK Robert. Ale ci?gle jestem od Ciebie młodszy  

Cze?ć i chwała Ci za to... jechać z samym "wapnem" to dosyć duże ryzyko... będzie miał mi kto pomóc w razie czego pozamiatać jak się rozsypie/rozsypi?...

Giermek??????????????????? 

Nie Orzeszku... przestań marzyć... giermek miał by lepiej niż Ty... :P

Dragon mam namiot specjalnie dla Ciebie - wojskowa dziesi?tka (powiniene? się zmie?cić) 

W razie czego ja się zmieszczę !pomidor ale czy Tobie się zmie?ci... to taki duży bagaż... !scooter

Jak Dragon zrezygnuje z wyjazdu, bo okaże się, że w tym czasie musi wyjechać do sanatorium, to ja piszę się na jego miejsce 

Jeszcze będziesz chciał abym Cię podwiózł na parking na Pilota ?łubie... (Pilot nie zawiedĽ mnie !scooter ). Do sanatorium jadę ale w innym terminie... Spodobało mi się... Droczysz się ze mn? IceWorlanyellow tylko dlatego, że sam dzisiaj żałujesz, że Smarta masz takiego burego... namawiałem Cię, aby kolor był taki "żywy"... żółty... Cierp ciało jake? chciało... !scooter

QUOTE (Worlan @ 14-10-2008, 22:14 )

Jak Dragon zrezygnuje z wyjazdu, bo okaże się, że w tym czasie musi wyjechać do sanatorium, to ja piszę się na jego miejsce       . 

Grzesiu, ZWŁASZCZA jak Smoczek nie pojedzie do sanatorium to

MUSISZ pojechać. Bo kto się będzie opiekował tym.... młodym (kiedy?)

człowiekiem słabego zdrowia. Jak widać ZUPEŁNIE nie radzi sobie z "urokami" dojrzało?ci.

Żeby w tym wieku do sanatorium jechać - zupełnie błędny kierunek.

Wła?nie powinien na jak?? wyprawę wyruszyć, a nie pielęgniarkom głowę zawracać (powiedzmy głowę)   .

No ale będzie miał szansę odrobić zaległo?ci.

Posłuchajcie mnie podstarzali tetrycy... je?li tak maj? uroki dojrzało?ci to ja Wam bardzo współczuję i rozumiem teraz dlaczego tak często popadacie w depresje... !scooter Patrz?c na okaz zdrowia jakim jestem, można faktycznie wpa?ć w kompleksy... !zeby Cóż, taki "laif"...

A tak na poważnie, to jeżeli dojdzie do takiego wyjazdu a grono "podróżników" bedzie takie jak dotychczas to zapowiada się (jak to Majon mówił) LODZIO MIODZIO wypadzik!!!

Opublikowano
Jak zdrówko???

Ma mi się na życie. Już drugi chemik-truciciel wypowiedział się negatywnie o ewentualnych próbach poddania mnie terapii uzupełniaj?cej. Obaj stwierdzili, że jestem zbyt zdrowy na trucie mnie chemi?. Miałem szczę?cie i zamierzam żyć długo i szczę?liwie !pomidor

Pozdrówka

Opublikowano
Miałem szczę?cie i zamierzam żyć długo i szczę?liwie !pomidor

Pozdrówka

...czego Ci życzę z całego serca!!

Opublikowano

Niesamowity kole?!!, pozytywnie zakręcony - tyle kilometrów takim moto po prostu wow! Podziwiam takich ludzi.

Ja rok temu miałem ' hardcorowy' pomysł (no napewno nie tak bardzo jak Mnich !pomidor ) - dojazd super wibratorem KTM'em 640 Supermoto do Dubrownika... jako? sie udało, na miejscu jazda super no ale następnym razem chyba z przyczepk? bym jechał, albo innym moto <_<

Paweł

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Twardziel na Romecie zaliczył Skandynawię.

Skandynawia

Opublikowano

Czyli że jak niby? Że ta chińska produkcja taka full wypas? :)

Podziwiam człeka za osi?gnięcia i odwagę - ja nie pojechałbym w tak? trasę na "polskim" romecie made in china... Jednak jak widać to co z Chin wcale nie jest jakie? tragiczne i trochę km można na tym zrobić :-)

Opublikowano

Fajna wyprawa, fajne fotki, nie tylko z Gibraltaru ale i innych, jedna rzecz mnie zastanawia. Chłopak pisze ze Romet został mu podarowany, co przynosi mi na my?l sponsoring (mogę się mylić, ale nie jedno już widziałem i czytałem, np. że ZICO SIMPLY to najlepszy skuter 50ccm jaki ZIPP wypu?ciło na rynku w PL).

Je?li sam chłopak jechał bez zaplecza o którym nie ma słowa to pełen szacun. Znam chińskie pojazdy z pracy i nie s? to super bezawaryjne ?cigacze...

Opublikowano

Według mnie liczy się pasja, zamiłowanie do robienia czego? z przyjemno?ci? a sprzęt to już wiadomo każdy ma jakie? indywidualne możliwo?ci.. . ;)