kmodzele Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 http://william350.w.interia.pl/podroze/aro...westeurope.html to się nazywa podróż! !OKK Uwaga - dużo do czytania. Co prawda mało to maxiskuterowe, ale chyba godne poczytania.
Mr.T Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 nie napisał tylko ile schudł !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 3 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2008 Ale nie napisał na jakim Romecie?
Gość Sali Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 na zdjęciach można zobaczyć, chińska 125tka, naprawde wielki szacunek dla go?cia
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2008 jak dla mnie jest to wypracowanie o?mioklasisty na temat " opisz podróż swoim ulubionym pojazdem po europie " i do tego niezła ?ciema
Gość Sali Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 jak dla mnie jest to wypracowanie o?mioklasisty na temat " opisz podróż swoim ulubionym pojazdem po europie " i do tego niezła ?ciema !OKK no to zobacz sobie zakładkę zdjęcia
dr.big Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Po przeczytaniu tego stwierdzenia: "(...)w Niemczech wszystko jest darmowe." dalsza "lekture" sobie odpuscilem !piwko ...
Igor Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 He, he, ja też nie wytrwałem do końca. Po takiej dawce zupek z torebki żoł?dek chyba wiózł w plecaku. !piwko
przemas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Ależ wy jeste?cie mało romantyczni... !scooter !scooter !scooter
brzoza Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Żeby przez to przebrn?ć trzeba mieć dużo czasu i być cierpliwym. !scooter To nie dla mnie.
Sympatycy Zenek Opublikowano 6 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2008 Ja jestem pod wrazeniem i pelen szacunku dla goscia. Gosc udowodnil ze wcale nie trzeba miec super sprzeta i mase kasy zeby realizowac swoje marzenia !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2008 Faktycznie miał kole? samozaparcie. Sporo tego do czytania ale wycieczka fajna !scooter
Pleban Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Napiszę tak: czemu ja jestem już taki... albo inaczej: czemu moja mama nie urodziła mnie kilka (kilkana?cie, dziesi?t !scooter ) lat póĽniej? Pełen RESPECT i SZACUN (jak mawiaj? ci... no.... młodsi !scooter ) Zawsze jestem pełen podziwu dla takich go?ci. Brawo!
miszczu Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Zgadzam się. Tylko pozazdro?cić takich wypraw. Jest póĽniej co wspominać, a nie tylko spanie w hotelach i jedzenie w restauracjach. Chociaż z wiekiem jest coraz trudniej się na co? takiego zdobyć. Ostatnio wracałem z Węgier i na Słowacji zabrałem do Krakowa stopowicza. Wracał z Iranu. Zwiedzał góry w Iranie i Turcji, spał w namiocie lub u ludzi, podróżował stopem. W sumie cała wyprawa trwała ponad 3 tygodnie i kosztowała go około 400 zł!!!
RobB. Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Napiszę tak: czemu ja jestem już taki... albo inaczej: czemu moja mama nie urodziła mnie kilka (kilkana?cie, dziesi?t ) lat póĽniej? Pełen RESPECT i SZACUN (jak mawiaj? ci... no.... młodsi ) Zawsze jestem pełen podziwu dla takich go?ci. Brawo! GUPI jeste? !piwko !!! Bier mapy, oszczędzaj przez zimę na jedzeniu i .....prujemy w jakie? ładne ciepłe miejsce, no może nie na 36 dni ale na połowę tego dostaniesz dyspensę. W statystyce już możesz pisać pierwszy nocleg w Żabiczkach z wyżywieniem 0 Euro Też zał?czam wyrazy uznania, za jazdę i składny opis. Parafrazuj?c hasło z Kaszub "kto nie czytał...... itd." Mnie też się kiedy? dobrze jechało do Grudzi?dza na 125 ccm YBR-ce, filing jak cholercia. To bardzo dzielne motorki do jazdy o kropelce. Jak dożyję emerytury to na takim będę objeżdżał ?wiat Z dwóch powodów: 1. dużo wolnego czasu, 2. już ZUS zadba, aby na nic droższego emerytura nie starczyła !OKK Pozdrawiam RobB. !tut
Pleban Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Bier mapy, oszczędzaj przez zimę na jedzeniu..... Ufff. Dobrze że na piciu oszczędzać nie będę musiał !scooter a oszczędzanie na jedzeniu wyjdzie mi tylko na zdrowie !sciana A co do reszty. Mówisz? A gdzie jedziemy? A co tam. Nie ma znaczenia. Podróż z Tob? jest gwarancj? przygody i mile spędzonego czasu, więc już teraz jestem chętny (cicho tylko, bo Kasia jeszcze o tym nie wie! Niech to będzie dla niej niespodzianka )
RobB. Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 O i to rozumiem jeszcze będzie z Ciebie porz?dny...emeryt A gdzie jedziemy? Bierzemy globus, na razie Europy, puszczamy w ruch i.....zobaczymy !sciana Pozdrawiam RobB. !scooter
Gość Dragon Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 RobBie... je?li s?dzisz, że ZUS "da" ci na takiego Rometa to oprzytomniej... Nie wiem czy wiecie co oznacza skrót ZUS...???? Z- Zakład U - utylizacji S - sary Swoj? drog?, te zupki przyprawiły mnie o mdło?ci...
Geni Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 No i można bez złotej karty, hoteli, CB, nawigacji, przewodników i tego typu bzdur. Easy Rider po prostu.
RobB. Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 RobBie... je?li s?dzisz, że ZUS "da" ci na takiego Rometa to oprzytomniej... Nie wiem czy wiecie co oznacza skrót ZUS...????Z- Zakład U - utylizacji S - sary Swoj? drog?, te zupki przyprawiły mnie o mdło?ci... Chyba ? Z-łodzieje U-kradli S-kładki E smoczku ja na nich nie liczę, po prostu na Rometa to do kapelusza uzbieram. Kiedy? spotkałem w Barcelonie go?cia, który podróżował na czym? zrobionym z motoroweru. Toto miało platformę na której podróżował brodaty jegomo?ć, 3 psy, 2 koty - kupa jakich? bambetli. Jak go?ciowi zabrakło na paliwo czy żarcie dla tych zwierzaków to stawał w centrum miasta na chodniku wystawiał kapelusz i już. To dopiero był Easy Rider ! Widzieli by?cie z jakim obrzydzeniem odwracał się od ludzi po tej "cywilizowanej" (?!) stronie jego kapelusza A póki co to po długim etapie potrzebuję ciepły prysznic i wygodne łóżeczko. Spanie w rowie i żarcie chińskich zupek z melamin? zostawiam takim sympatycznym młodzianom na romecie, a w namiocie ....Artixowi Nie po to się człek szlaja kawał drogi od domciu, żeby nie spróbować miejscowych specjałów Eh rozmarzyła się moja nie wykorzystana w tym roku czwóra za jak?? włóczęg? Tyle, że ja mogę, a Ty dzieciorobie musisz o dyspensę prosić Chowaj te dzieciaczki szybciej, to może się jeszcze gdzie? wybierzemy na a nie na Pozdrawiam RobB. a za oknem spadaj?ce tonami li?cie i piękne słoneczko, chyba się przejadę
Geni Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Ten chłopak prawdopodobnie nie miał dylematu co wybrać hotel, czy spanie po krzakach, zupa z torebki, czy restauracja o dobrej opinii. On miał dylemat - sezon leci, siedzę na dupie i się zastanawiam sk?d wzi?ć kasę, czy jadę z tym co mam. Ani to gorsza perspektywa, ani lepsza, ale inna na pewno. Ode mnie szacuneczek, dla młodego człowieka za odwagę i d?żenie do spełniania marzeń.
Gość Dragon Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Tyle, że ja mogę, a Ty dzieciorobie musisz o dyspensę prosić !sciana Chowaj te dzieciaczki szybciej, to może się jeszcze gdzie? wybierzemy na a nie na !sciana Żeby tak odrazu "dzieciorobie"???? Dwa chłopaki będ? miały raĽniej w życiu... Mam nadzieję, że tak mi się (i żonie) uda ich wychować... Je?li chodzi o wybranie się gdzie?... z wielk? przyjemno?ci?... Przypuszczam, że w przyszłym sezonie będę wolniejszy... Kuba podro?nie - zacznie chodzić, Wiktor będzie o rok starszy... Na dalszy wypad mówię TAK!!!
RobB. Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 No i dobrze mimo, że dzieciorób to chociaż nie pantoflarz !tut Żartuję z tym dzieciorobem, fajne te twoje maluchy i charakter na szczę?cie po mamie maj? Nieco Ci zazdroszczę ja niestety same Córki i to !happybth !happybth . Jest już trzech resztę się znajdzie, no to jedzieeeeemy. W końcu się sponsor znalazł !happybth Pozdrawiam RobB. !OKK
Gość Dragon Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ...W końcu się sponsor znalazł Pozdrawiam RobB. !happybth O... to dobra informacja... a kto to jest????
Pleban Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 My?lę, że chodziło wła?nie o Ciebie. Cieszysz się? Ja tam na taki układ się piszę !happybth Jadę !tut Wracaj?c do tematu, a dokładniej do ludzi pozytywnie zakręconych. Nie wiem czy to już nie było, ale ten go?ć też mi imponował swymi wyprawami na Ukrainę czy do Skandynawii. Bo tża mić fantazję !tut
Rekomendowane odpowiedzi