Skocz do zawartości
Forum Burgmania

to się nazywa podróż

kmodzele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie napisał tylko ile schudł !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ale nie napisał na jakim Romecie?

Opublikowano

na zdjęciach można zobaczyć, chińska 125tka, naprawde wielki szacunek dla go?cia

• Klubowicze
Opublikowano

jak dla mnie jest to wypracowanie o?mioklasisty na temat " opisz podróż swoim ulubionym pojazdem po europie " :) i do tego niezła ?ciema :)

Opublikowano
jak dla mnie jest to wypracowanie o?mioklasisty na temat " opisz podróż swoim ulubionym pojazdem po europie " <_< i do tego niezła ?ciema !OKK

no to zobacz sobie zakładkę zdjęcia :)

Opublikowano

Po przeczytaniu tego stwierdzenia: "(...)w Niemczech wszystko jest darmowe." dalsza "lekture" sobie odpuscilem !piwko ...

Opublikowano

He, he, ja też nie wytrwałem do końca.

Po takiej dawce zupek z torebki żoł?dek chyba wiózł w plecaku.

!piwko

Opublikowano

Ależ wy jeste?cie mało romantyczni...

!scooter !scooter !scooter

Opublikowano

Żeby przez to przebrn?ć trzeba mieć dużo czasu i być cierpliwym. !scooter To nie dla mnie.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jestem pod wrazeniem i pelen szacunku dla goscia.

Gosc udowodnil ze wcale nie trzeba miec super sprzeta i mase kasy zeby realizowac swoje marzenia !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Faktycznie miał kole? samozaparcie. Sporo tego do czytania ale wycieczka fajna !scooter

Opublikowano

Napiszę tak: czemu ja jestem już taki...

albo inaczej: czemu moja mama nie urodziła mnie kilka (kilkana?cie, dziesi?t !scooter ) lat póĽniej?

Pełen RESPECT i SZACUN (jak mawiaj? ci... no.... młodsi !scooter )

Zawsze jestem pełen podziwu dla takich go?ci. Brawo!

Opublikowano

Zgadzam się. Tylko pozazdro?cić takich wypraw. Jest póĽniej co wspominać, a nie tylko spanie w hotelach i jedzenie w restauracjach. Chociaż z wiekiem jest coraz trudniej się na co? takiego zdobyć. Ostatnio wracałem z Węgier i na Słowacji zabrałem do Krakowa stopowicza. Wracał z Iranu. Zwiedzał góry w Iranie i Turcji, spał w namiocie lub u ludzi, podróżował stopem. W sumie cała wyprawa trwała ponad 3 tygodnie i kosztowała go około 400 zł!!!

Opublikowano
Napiszę tak: czemu ja jestem już taki...

albo inaczej: czemu moja mama nie urodziła mnie kilka (kilkana?cie, dziesi?t ;) ) lat póĽniej?

Pełen RESPECT i SZACUN (jak mawiaj? ci... no.... młodsi ;) )

Zawsze jestem pełen podziwu dla takich go?ci. Brawo!

GUPI jeste? !piwko !!!

Bier mapy, oszczędzaj przez zimę na jedzeniu i .....prujemy w jakie? ładne ciepłe miejsce, no może nie na 36 dni ale na połowę tego dostaniesz dyspensę.

W statystyce już możesz pisać pierwszy nocleg w Żabiczkach z wyżywieniem 0 Euro :D

Też zał?czam wyrazy uznania, za jazdę i składny opis.

Parafrazuj?c hasło z Kaszub "kto nie czytał...... itd.:P"

Mnie też się kiedy? dobrze jechało do Grudzi?dza na 125 ccm YBR-ce, filing jak cholercia. To bardzo dzielne motorki do jazdy o kropelce.

Jak dożyję emerytury to na takim będę objeżdżał ?wiat :D

Z dwóch powodów:

1. dużo wolnego czasu,

2. już ZUS zadba, aby na nic droższego emerytura nie starczyła !OKK

Pozdrawiam

RobB. !tut

Opublikowano
Bier mapy, oszczędzaj przez zimę na jedzeniu.....

Ufff. Dobrze że na piciu oszczędzać nie będę musiał !scooter a oszczędzanie na jedzeniu wyjdzie mi tylko na zdrowie !sciana

A co do reszty. Mówisz? A gdzie jedziemy?

A co tam. Nie ma znaczenia. Podróż z Tob? jest gwarancj? przygody i mile spędzonego czasu, więc już teraz jestem chętny (cicho tylko, bo Kasia jeszcze o tym nie wie! Niech to będzie dla niej niespodzianka :D)

Opublikowano

O i to rozumiem jeszcze będzie z Ciebie porz?dny...emeryt :D

A gdzie jedziemy?

Bierzemy globus, na razie Europy, puszczamy w ruch i.....zobaczymy !sciana

Pozdrawiam

RobB. !scooter

Opublikowano

RobBie... je?li s?dzisz, że ZUS "da" ci na takiego Rometa to oprzytomniej... Nie wiem czy wiecie co oznacza skrót ZUS...????

Z- Zakład

U - utylizacji

S - sary

Swoj? drog?, te zupki przyprawiły mnie o mdło?ci...

Opublikowano

No i można bez złotej karty, hoteli, CB, nawigacji, przewodników i tego typu bzdur.

Easy Rider po prostu.

Opublikowano
RobBie... je?li s?dzisz, że ZUS "da" ci na takiego Rometa to oprzytomniej... Nie wiem czy wiecie co oznacza skrót ZUS...????

Z- Zakład

U - utylizacji

S - sary

Swoj? drog?, te zupki przyprawiły mnie o mdło?ci...

Chyba ?

Z-łodzieje

U-kradli

S-kładki

E smoczku ja na nich :lol: nie liczę, po prostu na Rometa to do kapelusza uzbieram.

Kiedy? spotkałem w Barcelonie go?cia, który podróżował na czym? zrobionym z motoroweru.

Toto miało platformę na której podróżował brodaty jegomo?ć, 3 psy, 2 koty - kupa jakich? bambetli.

Jak go?ciowi zabrakło na paliwo czy żarcie dla tych zwierzaków to stawał w centrum miasta na chodniku wystawiał kapelusz i już.

To dopiero był Easy Rider !

Widzieli by?cie z jakim obrzydzeniem odwracał się od ludzi po tej "cywilizowanej" (?!) stronie jego kapelusza :lol:

A póki co to po długim etapie potrzebuję ciepły prysznic i wygodne łóżeczko.

Spanie w rowie i żarcie chińskich zupek z melamin? zostawiam takim sympatycznym młodzianom na romecie, a w namiocie ....Artixowi :lol::lol:

Nie po to się człek szlaja kawał drogi od domciu, żeby nie spróbować miejscowych specjałów :lol::lol:

Eh rozmarzyła się moja nie wykorzystana w tym roku czwóra za jak?? włóczęg? :lol::lol:

Tyle, że ja mogę, a Ty dzieciorobie musisz o dyspensę prosić :lol::lol:

Chowaj te dzieciaczki szybciej, to może się jeszcze gdzie? wybierzemy na :lol: a nie na :lol:

Pozdrawiam

RobB. :lol: a za oknem spadaj?ce tonami li?cie i piękne słoneczko, chyba się przejadę :lol:

Opublikowano

Ten chłopak prawdopodobnie nie miał dylematu co wybrać hotel, czy spanie po krzakach, zupa z torebki, czy restauracja o dobrej opinii.

On miał dylemat - sezon leci, siedzę na dupie i się zastanawiam sk?d wzi?ć kasę, czy jadę z tym co mam.

Ani to gorsza perspektywa, ani lepsza, ale inna na pewno.

Ode mnie szacuneczek, dla młodego człowieka za odwagę i d?żenie do spełniania marzeń.

Opublikowano
Tyle, że ja mogę, a Ty dzieciorobie musisz o dyspensę prosić !sciana :lol:

Chowaj te dzieciaczki szybciej, to może się jeszcze gdzie? wybierzemy na :) a nie na !sciana

Żeby tak odrazu "dzieciorobie"???? Dwa chłopaki będ? miały raĽniej w życiu... Mam nadzieję, że tak mi się (i żonie) uda ich wychować...

Je?li chodzi o wybranie się gdzie?... z wielk? przyjemno?ci?... Przypuszczam, że w przyszłym sezonie będę wolniejszy... Kuba podro?nie - zacznie chodzić, Wiktor będzie o rok starszy...

Na dalszy wypad mówię TAK!!!

Opublikowano

No i dobrze mimo, że dzieciorób to chociaż nie pantoflarz !tut :D

Żartuję z tym dzieciorobem, fajne te twoje maluchy i charakter na szczę?cie po mamie maj? :D

Nieco Ci zazdroszczę ja niestety same Córki i to !happybth !happybth .

Jest już trzech resztę się znajdzie, no to jedzieeeeemy.

W końcu się sponsor znalazł !happybth

Pozdrawiam

RobB. !OKK

Opublikowano
...W końcu się sponsor znalazł :D

Pozdrawiam

RobB. !happybth

O... to dobra informacja... a kto to jest????

Opublikowano

My?lę, że chodziło wła?nie o Ciebie. Cieszysz się? :P

Ja tam na taki układ się piszę !happybth Jadę !tut

Wracaj?c do tematu, a dokładniej do ludzi pozytywnie zakręconych. Nie wiem czy to już nie było, ale ten go?ć też mi imponował swymi wyprawami na Ukrainę czy do Skandynawii.

Bo tża mić fantazję !tut