dr.big Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 W ten weekend odbylo sie male spotkanie na Miedzyrzeckim Rejonie Umocnionym (MRU). Nie pisalbym o tym na forum, ale na spotkanie zawitalo kilka osob jezdzacych zazwyczaj skuterami !OK . Bylo swietnie, polazilismy troche pod i nad ziemia, a na pewno znajda sie tacy, co i pare ciekawych fotek ze spotkania zamieszcza... Niestety skutery pozostaly w domkach i na spotkanie przyjechalismy wszyscy, jak to okresla Kefir, "gejowozami" . Oczywiscie tylko i wylacznie ze wzgledu na bagaz !YES .
Sympatycy spinka Opublikowano 22 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2008 A więcej zdjęć tych "górników". I jakie? wie?ci co wykopali
Administrator Artix Opublikowano 22 Września 2008 Administrator Opublikowano 22 Września 2008 Fotki oczywiscie sie pojawia jak tylko uda sie je wrzucic na picassa. Spinka nie tyle wykopali co przeszli 15 km korytarzami 40 metrow pod ziemia. A spotaknie geokeszerow wyszlo bardzo sympatycznie, w sumie polowe ekipy stanowila Burgmania no ale za chwile zdominujemy tematy Smarta i Nivy. A gwoli uscislen, Niva nie jest gejowozem Smart tez nie
dr.big Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 (...)A gwoli uscislen, Niva nie jest gejowozem Smart tez nie Ups, przepraszam . A jesli potwierdzi to jeszcze pisemnie Kefir, to tej wersji bede sie trzymal ...
Administrator Artix Opublikowano 22 Września 2008 Administrator Opublikowano 22 Września 2008 Na razie tyle pojawiło sie galerii Galeria MRU - Zyra Galeria MRU - Darkmoora
Lucjan73 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Witam, byłem w tym regionie na firmowym spotkaniu integracyjnym (Pętla Boryszyńska). Zwiedzali?my podziemne bunkry - niesamowite wrażenia, szczególnie absolutna ciemno?ć
ERMI Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 ja to tam nic nie pamiętam a nie pamiętam jednak... - sexgrupe - nietoperzy po rozwaleniu głow? skarby w postaci "przemoczonych skarpet" oddamy do muzeum...
Administrator Artix Opublikowano 22 Września 2008 Administrator Opublikowano 22 Września 2008 Witam, byłem w tym regionie na firmowym spotkaniu integracyjnym (Pętla Boryszyńska). Zwiedzali?my podziemne bunkry - niesamowite wrażenia, szczególnie absolutna ciemno?ć !piwko To wyobraz sobie ze petla Boryszynska to moze 10 % tego co mozna zobaczyc schodzac prawie legalnie !OKK na czesc niedostepna dla turystow. Mozna tam spotkac ciekawe osobowosci pomieszkujace przez kilka dni pod ziemia. Na pewno jeszcze tam pojade z zamiarem zejscia pod ziemie w piatek a wyjsc chce w niedziele. Moze wtedy uda mi sie poznac dokladnie caly obiekt. Jak by sie kto pisal w przyszlym roku chetnie bede robil za przewodnika !OKK
Gość Nina Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 To i ja podrzucę fotki: http://picasaweb.google.pl/nina.geocaching/1821092008RMRU . A wrażenia z wypadu kosmiczne. Bigu - nie wiem, czy się doczytałe? na Opencachingu, że prosiłam o udostępnienie rodzinnego youtube'a, więc proszę również tutaj. !piwko
Administrator Artix Opublikowano 22 Września 2008 Administrator Opublikowano 22 Września 2008 Kolejne fotki Galeria MRU - Bio5
Pleban Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 A gwoli uscislen, Niva nie jest gejowozem !YES Smart tez nie To fajno, ale chciałbym jeszcze wyja?nić. Czy to znaczy że Golf zostaje nadal "gejowozem"? Co do spotkania- dzięki za nie i choć chodziłem pod ziemi? tylko "na legalu" już teraz piszemy się na przyszły rok. Fotki wrzucę póĽniej.
krzys-68 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Pętlę Boryszyńsk? ogl?dali?my w majowy długi weekend,oczywiscie tam gdzie można było z przewodnikiem-fajnie było. Jednak to co na fotkach(czę?ć jest mi znana) przywraca wspomnienia i zaostrza apetyt
Bobas Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Hej, super wypad i fajne fotki. Zwiedzałem już te bunkry z przewodnikiem legalnie. Za rok chętnie pojadę z Wami na nielegalny wypad !OKK
ERMI Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 wszystkie s? legalnie - wsadzanie krat jest nielegalne.
Pleban Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Gdyby komu? było mało zdjęć, to moje s? TUTAJ.
Rekomendowane odpowiedzi