Gość tommi Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 znalazłem zaproszenie na zakończenie sezonu motocyklowego 27 wrze?nia w Bielsku Wapienicy. zawsze były to fajne imprezy. może się spotkamy?
waw Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Rozpoczęcie sezonu w Wapienicy było całkikem ciekaw? imprez? !YES (jedynie spalin w podczas parady tyle co przez cały sezon jazdy !OK ) może i zakończyć wypadało by w tym samym miejscu.
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2008 Zlot jest w innym miejscu (Forum |l?skich Motocyklistów) podobno lepszym, ja się wybieram !OKK !piwko .
waw Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 znalazłem zaproszenie na zakończenie sezonu motocyklowego Ostatnio w "telewizorni" usłyszałem że sezon motocyklowy się nie kończy, tylko s? nieodpowiednio ubrani motocykli?ci . !piwko
Gość tommi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 reklamówki z reala na nogi, na grzbiet worek 120 L z lidla (na smieci)na nogi pod spodnie odpowiednie kalesony (najlepiej dres wojskowy). to też jaka? mozliwo?c podróżowania w zimne dni. oczywi?cie wiem, że sa odpowiednie firmowe ubrania, ale azjaci by tak zrobili, tanio i niebanalnie. a napewno reklamowo
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2008 MC w Czechowicach-Dz godzina 13,05 !OKK .
waw Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 !OK Zbiórka dla zainteresowanych wspóln? jazd? !OKK na zakonczenie sezonu w Bielsku-Białej: Mc donald al. Rozdzienskiego Katowice godz. 12 Mc donald Czechowice-Dziedzice godz. 13
Gość tommi Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 mam zakusy przyjechać ale na razie umieszczę plakat http://www.podzapora.pl/zlot1/plakat09%2008.html
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2008 !OKK Maszyna umyta .
Bafka Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Było super.Dzięki wszystkim za miły dzień. Obecni:Bafka,Waw,Migu z córk?,Jarek,Rychu(jawa350),Dzięgiel !OKK
Dzięgiel Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Było super .dzięki wszystkim !OKK
ja-rek Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Witajcie, Jako Dziad-ek wycieczki przyjechałem najpóżniej i wyjechałem pierwszy.... . Nakręciłem ze 2OOkm. z małym kawałkiem. Spotkanie b. miłe. Fajnie jest spotkać u?miechniętych ludzi, którzy ciesz? się ze spotkania z sob?. Nowe miejsce zlotowe w Bielsku o 3oo.ooo% lepsze niż Nad Zapor?. Jedynie wjazd to tragedia w III aktach. ja-rek. psss... do czwartku !OKK
waw Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Ja również dziękuje wszystkim, było bardzo miło !OKK Dozobaczenia.
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2008 A gdzie zdjęcia???? Bez dokumentacji foto - udział nieważny Bafka! dobrze pamiętam jak mówiła?, że to Ty będziesz nadwornym fotografem i dobrze Ci to szło na pocz?tku. A tu kolejne spotkanie i zdjęć nie ma. przy okazji jutro tz. już dzisiaj (28.09.2008r.) na terenie Międzynarodowych Targów Katowickich, ul. Bytkowska 1 odbędzie się kolejny OldTimerBazar http://www.oldtimerbazar.pl/index.php/giel...r-katowice.html będę około 10:30 z buta, bo mam dwa kroki !wchair
Dzięgiel Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 A gdzie zdjęcia????Bez dokumentacji foto - udział nieważny Bafka! dobrze pamiętam jak mówiła?, że to Ty będziesz nadwornym fotografem i dobrze Ci to szło na pocz?tku. A tu kolejne spotkanie i zdjęć nie ma. Ty robiłe? najlepsze,ale nie chce Ci sie ruszyć tyłka(staro?ć?) !wchair Wpadnij w czwartek na Chudów odkupić winy
Klubowicze Migu Opublikowano 28 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2008 Patryk brakowało twojego aparata :D, popraw się. (Wesołe jest życie staruszka !wchair ) Fotorelacje z Katowic prosimy .
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2008 Nie poszedłem na OTB na Bytkowskiej pieszo ale pojechałem skuterkiem Wyj?tkowo duży był bazar może dlatego że dopisała pogoda. Wprawdzie nic nie kupiłem ale póĽniej zrobiłem sobie mał? przejażdżkę. Oj dawno nie jeĽdziłem. W czwartek nie będzie mnie w Chudowie !wchair bo od ?rody do soboty będę na ........... w okolicach Zwardonia. W zwi?zku z powyższym proszę o inn? pokutę.
Dzięgiel Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Nie poszedłem na OTB na Bytkowskiej pieszo ale pojechałem skuterkiem Wyj?tkowo duży był bazar może dlatego że dopisała pogoda. Wprawdzie nic nie kupiłem ale póĽniej zrobiłem sobie mał? przejażdżkę. Oj dawno nie jeĽdziłem. W czwartek nie będzie mnie w Chudowie bo od ?rody do soboty będę na ........... w okolicach Zwardonia. W zwi?zku z powyższym proszę o inn? pokutę. Dałe? rade tyle km.szacun Co do pokuty może być następny czwartek
Rekomendowane odpowiedzi