Gość lukaszwawa Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Witam, Mam zamiar sprzedac swojego uhatka. I tu mam dylemat, sprzedac go po sezonie czyli teraz czy sprzedac za rok w sezonie. Teraz ceny s? nizsze, ale w przyszłym sezonie bedzie rocznikowo starszy. Ma kto? z Was jakies doswiadczenie? O?wieci mnie kto? !OK
Mr.T Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 wystaw go na aukcji i zobaczysz jakie jest zainteresowanie, czy wogóle kto? go będzie chciał za przyzwoit? dla Ciebie cenę . ja bym nie czekał.
Makrotek Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 A zdradzisz nam czemu zamierzasz sprzedać swoje 2oo? JeĽdzisz na nim do?ć krótko, więc czyżby aż tak Ci już zalazł za skórę !OK ?
Gość lukaszwawa Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 A zdradzisz nam czemu zamierzasz sprzedać swoje 2oo? JeĽdzisz na nim do?ć krótko, więc czyżby aż tak Ci już zalazł za skórę !scooter ? Zmiana na cos silniejszego . Mam tam tylko 125cm, na miasto jest ok, ale jak w trase z plecacziem to juz troszke gorzej. Rozmyslam o burgmanie 400 lub piaggio 500. Napewno sie nie pozbede jednosladu.
Gość Raczek_6 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Mogę podać Tobie namiar na firmę gdzie prawdopodobnie będziesz mógł wymienić swój skuter na co? mocniejszego obecnie maj? tam fajn? Aprille Scarabeo 500 !OKK Czasami jest opcja wymiany z dopłat? - zaleta skuter po pełnym przegl?dzie z wymian? tego co trzeba, sam kupowałem tam moj? Majesty któr? obecnie wymieniłem na co? fajniejszego !V
Gość lukaszwawa Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Mogę podać Tobie namiar na firmę gdzie prawdopodobnie będziesz mógł wymienić swój skuter na co? mocniejszego obecnie maj? tam fajn? Aprille Scarabeo 500 Czasami jest opcja wymiany z dopłat? - zaleta skuter po pełnym przegl?dzie z wymian? tego co trzeba, sam kupowałem tam moj? Majesty któr? obecnie wymieniłem na co? fajniejszego !YES Poprosze namiary. !OK
Gość Raczek_6 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 601230084 Juliusz a to jego stronka i motory dostępne : http://www.motorakowski.pl/ dzwoniłem i pozwolił mi podać numer do siebie. Miłych poszukiwań, ja już mam swoje moto !piwko
Rekomendowane odpowiedzi