-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 powitac (: problem polega na wstawieniu nowego avatara ... oto opis moich dzialan i ich efektów ... chce zmienic ów avatar - wchodze na forum --> moj profil --> zmień avatar --> usuń avatar --> przegl?daj --> "otworz" --> zmień avatar. efekt --> ten sam avatar co przed chwil? usun?łęm ... ale nic sprobowałem wgrac avatar po 24 godzinach ... --> nic , znowu wgrał sie ten stary !! HEP edit: ooooo ... zmienił sie ... ja Ci kur.... dam kochanie ...
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 COOKIES?? Chyba tak, bo ja widze NOWY avatar kochanie Pozdrówka, Kubo
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Problem ten jest częsty na różnych forach. Kubo już napisał o co chodzi. Osobi?cie robie inaczej... żeby nie czekać wpisuje adres avatara z innego serwera i odrazu jest nowy ale jak kto? cierpliwy to może poczekać
Mario Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A moze by zrobic jak jest na forum TMAxclubu , ze tylko avatary małe z twarzami . Odrazu forum jakies takie powaznijsze sie staje ?
dr.big Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mario, akurat Ty to mowisz ? Spojrz na swoj avatar z jakims glupim stolem, ktory nijak sie ma do skuterow. Ja tam wole miec w avatarze np. siebie i skuter, albo jakas ciekawa fotke zwiazana z (przynajmniej) jednosladami. Gdybym w avatarku na forum nurkowym umiescil skuter, a na forum o broni sprzet do nurkowania, to wtedy bylbym raczej niepowazny . Ale stol to jest fajnym avatarem, pasujacym do Burgmanii . PS. Ja mam twarz w avatarze , ale same facjaty 120x120 pixeli bylyby za nudne, zeby nie powiedziec przerazajace .
Rekomendowane odpowiedzi