Slavequs Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Witam. "Express Ilustrowany" znów pisze o skuterach. W zwi?zku z tym w dniu jutrzejszym odbędzie się spotkanie z pras? w celu rozmowy z nami i zrobienia wspólnych zdjęć. S?dzę, że fajnie by było gdyby pojawiła się większa ekipa. Artykuł pewnie przede wszystkim będzie dotyczył 50-tek, ale może wspomn? co? o maxi. Spotkanie jutro (3 wrze?nia) o godz. 17 w "Bacówce" na ul. Starorudzkiej w Łodzi (tam gdzie odbywaj? się cykliczne spoty). Sprawa jest pilna, ponieważ artykuł ma ukazać się w najbliższym pi?tkowym wydaniu gazety. Miło by było, gdyby?cie potwierdzili tu swoj? obecno?ć.
cyklon Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Cel artykułu nieznany i nie wiadomo czy chc? pozytywnie napisać o skuterach czy raczej objechać 50-tki, że na przykład strasz? ludzi na chodnikach. Niestety ja w t? ?rodę jestem poza Łodzi?. Powodzenia i dajcie znać kiedy będzie w Expressie artykuł.
Slavequs Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 Pierwszy post ostał edytowany. SPOTKANIE o GODZ. 17, ale zainteresowanych proszę ?ledzić ten w?tek. Z tego co się zorientowałem artykuł ma mieć wydĽwięk pozytywny. Ukaże się w wydaniu pi?tkowym.
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2008 daleko ode mnie nie ma do bacówki , ale wszystko zależeć będzie od tego o której skończę pracę . puki co 50/50 !scooter
djquest2 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja wpadam !scooter . Trzeba pokazać trochę "przepisowego i grzecznego " ?wiata 50 tek.
RobB. Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 postaram sie być, choc nie na skuterze !scooter Pozdrawiam RobB. !jump
MONTER307 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Witam:))) Wlasnie przyjechalem z DANII wiec jutro powinienem sie pojawic POZDRAWIAM MONTER !scooter !jump
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2008 dajcie jak?? relację , bo ja znowu zaliczyłem wpadkę !happybth
djquest2 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ogólnie rzecz bior?c wywiad jak najbardziej na + . Panowie z Expresu Ilustrowanego przygotowani do rozmowy całkiem nieĽle więc s? spore szanse ,że artykuł będzie przyzwoity . Nie bior?c pod uwagi małej siary ze strony 2 dzieciaków ruszaj?cych podczas mini przejazdu to było OK . Artykuł ma się pokazać w przyszły pi?tek w gazecie.
Slavequs Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 Dzi? w "Expressie Łódzkim" można znaleĽć artykuł będ?cy tematem tego w?tku. Dotyczy on 50-tek. Może jednak rozpoznacie na zdjęciach znajom? twarz. Klik.
cyklon Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Faktycznie o Maxi skuterach ani słowa, ale warto było spróbować sie pokazać. Szacuneczek dla tych co znaleĽli czas i tam byli.
Misiek_500V Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 A Zołza jak zwykle wygl?da zołzowato !V !OKK !OKK !OKK
Gość deleted1 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Co to ma znaczyć przepraszam ?????? Nie moja wina ze wybrali akurat to z 10 zdjęć które mi zrobili, a wtedy sie zastanawiałam czy długo jeszcze mam tak sterczeć bo mi kawa stygła. A wiecie jakie to ?mieszne jak 70 letni facet w korku mówi do swojej 70 letniej żony: " Oooo patrz to ten skuter z gazety" Hahahaha !OKK !OKK
dr.big Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Ogolnie bardzo pozytywny artykul !OKK . Zolza, nie martw sie, nawet mimo tego ze kawa Ci stygla, zdjecie jest naprawde OK .
Administrator Artix Opublikowano 27 Września 2008 Administrator Opublikowano 27 Września 2008 Naprawde milo sie to czyta !OKK Zołza masz fajny skuter !OKK Co prawda troche mnie zaskoczylo to ze byla moda na odblokowywanie skutera a teraz sie skonczyla
Misiek_500V Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Co prawda troche mnie zaskoczylo to ze byla moda na odblokowywanie skutera a teraz sie skonczyla Też mnie to zdziwiło trochę, ale z racji tego, że coraz mniej się obracam w tym ?wiatku więc przyj?łem to do wiadomo?ci jako najprawdziwsz? prawdę !OKK
dr.big Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Moze tylko kazdy tak mowil (tzn. nie chwalil sie glosno) . I stad wzielo sie takie stwierdzenie w artykule !wchair .
Gość deleted1 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 A może po prostu z dziennikarzem gadał kto? kto nie chciał żeby kto? inny pozabierał kluczyki dzieciakom z Łodzi... A poza tym trzeba uczyć młodocianych życia w zgodzie z prawem !winkiss !YES . Dzięki chłopcy, wiedziałam że Wy napewno napiszecie co? miłego. Nie chcę nic mówić Arti ale mam skuterow? turystyczn? szybkę, a poza tym mój ABS jest żywcem zaczerpnięty z SilverWinga. Na tym powi?zania skuterowe sie kończ? bo pali mniej o połowe i więcej paliwa mie?ci
Rekomendowane odpowiedzi