pilot Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Panowie nie zaczynajcie tego w podróży, bo czasu zbraknie na dojazd i Pilota i biedaczysko, bez biesiadników w Bieszczadach zostanie. !scooter !jump Więcek Więcek i tu masz racje.
andrea-torun Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 W czwartek rano wyruszam z Torunia jako" sierota" licze ze ktos po drodze mnie przygarnie podobno w" kupie"cieplej tak ktos napisal i ma racje na ile jest w stanie udowodnic a nie tylko pisac.Pozdrawiam !OKK !happybth
Mareczek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 W czwartek rano wyruszam z Torunia jako" sierota" licze ze ktos po drodze mnie przygarnie Andrea! Ja jadę w pi?tek jak będziesz ?migał spokojnie a nie szalał !happybth to ja Ciebie po drodze przygarnę !OKK
andrea-torun Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Marek sprecyzuj to co napisales,ja jade autem i nie wiem dokladnie czy jutro czy w piatek ale jestem sklonny sie dostosowac.Szczegoly jak sie zobaczymy. !happybth
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2008 Trzebinia jest po drodze !flower może zd?żymy do Was doł?czyć do jutra .
Więcek Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 No koleżanki, koledzy i jeszcze kto tam będzie się wlókł za nami !happybth z serwisowany, napełniony i załadowany !happybth Na umówionym miejscu, o umówionej godzinie czekam silny i zwarty gotowy do drogi. Pozdrawiam Więcek
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2008 !happybth z serwisowany, napełniony i załadowany Ja toże gatow Prawy nadgarstek wyćwiczony nie żeby pałować ... nie . Orzech wie... !happybth Do zobaczenia za 2 godziny. !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2008 Ja tez w zasadzie spakowany,nie wiem jak ona to przezyje nigdy nie jezdzila z takim obciazeniem !happybth
Więcek Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 nie wiem jak ona to przezyje nigdy nie jezdzila z takim obciazeniem !happybth To powiniene? w slipach zasuwać w taka podróż !happybth zawsze to parę kilo mniej !happybth Więcek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Września 2008 Administrator Opublikowano 5 Września 2008 Hmm... !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2008 nie wiem jak ona to przezyje nigdy nie jezdzila z takim obciazeniem !happybth To powiniene? w slipach zasuwać w taka podróż !happybth zawsze to parę kilo mniej !happybth Więcek b.smieszne.Jade w sandałkach
Rekomendowane odpowiedzi