Gość ziutas Opublikowano 30 Lipca 2005 Opublikowano 30 Lipca 2005 Panowie jak się dodaje miniaturkę zdjęcia przy nicku ? Próbowałem klikaj?c "zmień mój profil" ale przy próbie dodania zdjęcia wyskakuje komunikat że dostęp zablokowany przez admina ??? Napiszcie co? proszę krok po kroku bo bior?c pod uwagę że jestem komputerowym dyletantem pozdro ziutas
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Lipca 2005 Opublikowano 30 Lipca 2005 bedac na forum, na samej gorze jest takie cos jak Mój profil - tam trzeba wej?ć, nastepnie z listy po lewej stronie wybrać co chce sie zrobic - w twoim wypadku "edytuj zdjęci" i "edytuj avatar" avatar to ta fotka widoczna na forum przy kazdej twojej wypowiedzi ...
Gość ziutas Opublikowano 31 Lipca 2005 Opublikowano 31 Lipca 2005 Dzięki DJ , próbowałem wcze?niej edytować foto ale faktycznie skoro go nie było to co edytować ...a poza tym fotka kór? chciałem sobie wrzucić jest za duża więc na próbę wpakowłem jakiego? panteonika z netu.... garanatowych takich jak mój nie było dzięki , pozdro
Rekomendowane odpowiedzi