Kaśka Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 ...jak dobrze pójdzie to jutro też pojadę !OKK co? dla zmiany tematu taki mi się marzy .... http://www.motogen.pl/aktualnosci/ciekawos...x-r,art185.html
michu Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Normalnie życzę wam wszystkim szeroko?ci !scooter !piwko Ka?ka no ładny !OKK my?lę , że by Ci pasował
Bobas Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 No to jutro około 11-stej spotykamy się w Chojnicach na wlocie od strony |wiecia na stacji Lotosu. Siemik, czekamy na Ciebie w Chojnicach. Jak wlatujesz od Malborka to skręć na 1 ?wiatłach w lewo. Po 300m po lewej masz tego Lotosa. Czekamy oczywi?cie na resztę ekipy z Pomorza !piwko Tel. do mnie 601595965 Ka?ka, super maszyna. Przez zimę możesz swoj? też tak podkręcić !OKK No to podaję propozycję jutrzejszej trasówki: Chojnice- Charzykowy- Funka ( ognicho)- Bachorze ( trasa cały czas wzdłuż Jeziora Charzykowskiego)- Małe Swornegacie- Duże Swornegacie- Brusy- Wiele- Karsin- Czersk- Fojutowo (akwedukt). St?d Siemik ma rzut beretem do domu, Bydgoszczaki, Upiorek, Robsonek i może kto? jeszcze lec? na Tucholę, a ja na Chojnice. Pozdrowionka i do zobaczenia jutro. !scooter
Kaśka Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Fundi o której wyjeżdżasz z Bydzi i sk?d ... podaj mi do siebie numer tel. żebym mogła się jutro z Tob? skontaktować przed wyjazdem do jutra rana jeszcze nie bedę wiedziała czy pojade.... nie wiem czy mój m?ż zd?ży wrócić z trasy
Bobas Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 Ka?ka napisał(a): Fundi o której wyjeżdżasz z Bydzi i sk?d ...podaj mi do siebie numer tel. żebym mogła się jutro z Tob? skontaktować przed wyjazdem do jutra rana jeszcze nie bedę wiedziała czy pojade.... nie wiem czy mój m?ż zd?ży wrócić z trasy Gdyby Fundi nie zawitał dzi? już na Forum podaję Ci jego nr 600356112. No i trzymam kciuki za męża, który wróci na czas z trasy !piwko !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 18 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2008 Siemka może się skuszę żeby ujrzeć Wasze mordki !piwko choć dopiero wróciłem z pracy i nie wiem , czy będzie mi się chciało wstać tak rano jutro !scooter Jakby co , to w zatoczce ok. 10 czasu miejscowego P.S. Ciekawe , czy rajtuzy koniecznie trzeba założyć !OKK , Bobas jaka pogoda obecnie w okolicy ???podobno ma być cieplej jak dzisiaj
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2008 Ka?ka ja wyjeżdżam ok. 09:30 jeżeli będę jechał sam. Jak mamy bujać się razem to musimy wyjechać wcze?niej 09:00 na orlenie wyszyńskiego tel podał Ci Bobas daj znać czy jedziesz cobym wiedział co robić
Mareczek Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 michu napisał(a): Normalnie życzę wam wszystkim szeroko?ci !scooter !piwko Kujawiaki i Pomorzanie Na wycieczkę się wybieracie a Kolegi chorego nie odwiedzacie. Tomek kroplówkę !OKK przyjmuje i z choróbskiem się mocuje. Ja jutro jadę do Grudzi?dza chorego odwiedzić. Upiorku zainteresowanie Twoj? maszyn? z godziny na godzinę wzrasta, nawet za granic? s? zainteresowani więc byłem zmuszony dopisać kilka słów. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=6638
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Je?li chodzi o pogodę to u mnie jest ok.Za chwilę wychodzę po !scooter ,doł?cza do mnie kole? na !piwko i ?migamy now? autostrad? do |wiecia.
Bobas Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 W Chojnicach tez szykuje się ?wietna pogoda. Także zabierajcie ze sob? kiełbasy na ognisko i w drogę !scooter Robson, ubieraj ciepłe rajstpoy i nie ?ciemniaj, że nie chcesz ogl?dać naszych twarzy. To raczej ostatni wypad w tym roku na !piwko 11.00 czekam na Lotosie !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2008 Bobas co Ty za pierdoły piszesz jaki ostatni w naszym słownictwie nie ma takiego terminu idę tera do garażu i ?migam z Bydzi do zobaczyska wszystkim pozytywnie zakręconym !scooter !piwko
Tomekgdz Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Widzicie, jaki kolega przyjedzie chorego zobaczyć a wy co ? !OKK Wycieczki życzę wam udanej zabawy !scooter !piwko Witek widziałe? jak Mareczek się stara nawet zacz?ł pisać kwadratowe litery
Bobas Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 !piwko !scooter Tomas, chłopaki już w drodze. Będzie ok. 8 maszyn. Ja smigam niebawem do garażu ,a Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pogoda się trochę pi........ !OKK Żeby tylko nie padało.
michu Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witajcie ! Ja jestem dzisiaj uziemiony W Bydzi , Mój pierworodny ma dzi? 18-tkę Kochani , czekam na relację z wypadu , duchem jestem z Wami
Kaśka Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 No to się melduję 16.00 dojechałam do domu a na liczniku przejechanych ok 300 km, DZIĘKI ZA FAJNˇ PRZEJAŻDŻKĘ I MIŁE TOWARZYSTWO.....
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Dojechali?my w niewielkiej ulewie do domku.Na liczniku ok. 360 km.Przejażdżka przednia, towarzystwo pozytywnie zakręconych jeszcze lepsze.Wszystkim bardzo dziękuję za miłe przyjęcie mojej osoby.Teraz rozgrzewam się przy szklaneczce z kilkoma procencikami.
rob1969 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Gratuluję udanego wypadu !scooter . Żałuję że nie mogłem być z Wami, ale co się odwlecze to.....Pozdrawiam!!!
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Tak nie wiele brakowało a przejażdżka przedłużyłaby się do jutra,wystarczyłoby aby kto? miał niewielki namiocik a wszystko za spraw? UPIORA,który jutro ma urodzinki. Jednak nikt nie miał chociażby ?piworka i pomysł spalił na panewce. !scooter Szkoda że niedziela nie wypadła 20go byłoby za u?miech
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2008 No i ja się melduje w domku zeszło nam troszkę dłużej bo pojechali?my jeszcze ogl?dać burgiego an 650 dla naszego kolegi Upiorka decyjza należy do niego. Wycieczka udana km troszke wiecej wkrecone {nie pisze ile bo jak będę sprzedawał skuta to po co pisać} spalanie 3,5 i jest OK Pogoda przednia od 8 do 11 stopni deszczyk przez chwilkę w sumie 500m drogi Tomaszu my chorych na grypkę nie odwiedzamy. Ciekawy jestem co by Marzena powiedziała na to jakby 10 chłopa zwaliło sie na twoj?chate? Życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. A tak wogóle miałe? inspektora z burgmani czyli jeste?my usprawiedliwieni Relacja i fotki póĽniej Dzięki za mile spędzon? niedziele Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 19 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2008 Siemka W domu zameldowałem się punktualnie o 19 . Licznik wskazał dokładnie 450 km Trasę zrobili?my prawie tak? , jak? ustalił Bobas . Było nas 8 maximaniaków w tym 2 nowych kolegów , których fajnie było poznać i tyle samo !scooter Ostatnie słowo jeszcze nie powiedziane - je?li pogoda dopisze to i listopadzie może gdzie ? razem wyskoczymy. Dzięki wszystkim za spotkanie i do zobaczenia
Mareczek Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Byłem i odwiedziłem chorego Tomcia i na Hondzie SW też się pojeĽdziło. !scooter Po ustaleniu warto?ci SW dosiadłem i ?mign?łem kilka kilometrów, była to moja pierwsza jazda Hond? SW600 i jestem bardzo mile zaskoczony, przy?pieszanie, zwrotno?ci? i ciężar jest O.K. Tylko moje odczucie jaki? taki „mały” może to tylko Tomka jako? się (sfilcował).
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2008 Mareczku a może Tomcio założył za małe oponki? Gdzie relacja z samopoczucia naszego kolegi Tomka wkońcu poco? tam wysłali?my inspekcje
upiór Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 To i ja dotarłem do domu o 18 30 . Co tu jeszcze dodać do tego co zostało napisane , może tylko tyle że nasza Kasieńka troszke nam zmarzła . Acha dobrze że Inspektor sprawdził naszego kolege bo to jakis symulant może czy co ? . Licznikowe 380 . Ale co tam , o cho ...a Bobas a kawa niech Ci tam . A tak całkiem na spokojnie dzieki za spotkanie , szaman spisał się na medal !scooter .
Bobas Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 Ja równiez dzięki za miły niedzielny wypad. Zrobiło sie nas 8 skutów- to sporo. Sarenka udobruchana Na moim liczniku km nie sprawdzałem, bo byłoby ich niewiele Siemik, miło było Was poznać Upiorek, jak tam Burger??? Michu, Rob, szkoda, że nie było Was z nami !scooter
Agnus Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Witam i melduję się jako ostatni. Powrót do domciu zaliczyłem o 20:15 (w Lęborku zrobiłem sobie pół godzinn? pauzę w ulubionej Pizzerii GOWID aby napełnić brzuszek) z wynikiem 443 km. W drodze powrotnej opadów na szczę?cie nie zaliczyłem. Rano to dopiero była masakra - od Łeby do Babilonu (czyli jakie? 130 km) lało jak z cebra! Tu podziękowania dla Kolegów i Koleżanki za cierpliwo?ć! Od momentu przyjazdu do Chojnic pogoda i atmosfera wzorowa. No, może niezupełnie: Upiorkowi trochę humor się zepsuł w okolicach Czerska z powodu... Nie, nie - nie będziemy dalej dołować Kolegi. Biedaczek i tak ma sporo dylematów. Ogólnie impreza, SUPER i szkoda tylko, że jak zwykle zabrakło nocnej biesiady integracyjnej !scooter . Ale może następnym razem. Specjalne podziękowania dla BOBASA za przewodnictwo i naprowadzenie do celu. Pozdrawiam Cał? Ekipę Nieustraszonych Burgmaniaków. Fotki z imprezy nieco póĽniej. P.S. Podróż w towarzystwie DODY (robiła za "przewodnika") to czysta przyjemno?ć Wtajemniczeni wiedz? o co chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi