Bobas Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Mieli?cie w sobote w G-dzu 'sie ubierac" zmiany,zmiany,zmiany !piwko Masz rację- nast?piła mała zmiana planów. Ja znalazłem w Chojnicach kolesia, który zakłada opony motocyklowe, a Tomasowi nudzilo się dzisiaj, wsiadł w Paska i podleciał do Chojnic po nowe laczki.
Mareczek Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Marek, przyjeżdżasz do Grudziadza na skuterze? Oczywi?cie że na skuterze !piwko no chyba że będzie bardzo lało to Burgiego przywiozę na przyczepie co by spotkanie było skuterowe. !piwko
upiór Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 No co? Ty Marek cena na odstraszenie nowego wła?ciciela . No dobra a teraz co z niedziel? . Może kto? zacznie temat . Ja osobi?cie wybrałbym Chojnice z samej ciekawo?ci zobaczyć tego Burgmana 650 , a i tereny w koło s? ładne lasy itp . Bobas by zaprosil do tego zajazdu na kawe A CO . Jak nabył nowe laczki to na kawe Mu zostało , mam tak? nadzieje !piwko .
Bobas Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Sobota Grudzi?dĽ a w niedziele jedziemy do Chojnic chętni proszę o zapisy bo miejsca ograniczone W sobotę nie dam rady, ale na niedzielne Chojnice się piszę pomimo tak dużej odległo?ci jaka dzieli mnie od tego miasta Proponuję 10.00 na BP w Chojnicach. |migniemy, np. przez Charzykowy, Swornegacie, Wiele, Czersk, po drodze zahaczymy akwedukt w Fojutowie i dalej na Chojnice. Po drodze mamy 2 knajpki, w których często s? motocykli?ci. Stawiam kawę dla wszystkich !!! !piwko W Funce jest ?wietna wiata na ognisko. Tam możemy co? upitrasić Wszystko uzależnione oczywi?cie od pogody. Co o tym my?licie? !piwko
upiór Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Bobas Ty ..... A zatoczka to co !piwko .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2008 Co o tym my?licie? !piwko jestem za jestem za jestem za
upiór Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Brawo Fundi pierwsza zatoczka a Chojnice e tam !piwko . Może tak o 10 00 w zatocce co . Tak tak Bobasku a pogoda .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2008 Ok 10:00 zatoczka pod |wieciem może się doł?czy kto? zobaczymy do niedzieli troszkęczasu !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2008 Witam.Czy jest możliwo?ć przyklejenia się do waszego spotkania w Chojnicach?Prawdopodobnie dojechaliby?my na !piwko Z Malborka jest to "rzut beretem" My?lę że pogoda dopisze.
Klubowicze robson Opublikowano 16 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2008 I znowu Chojnice - eee tam , ile można !happybth i pogoda nie teges ma być , i nie wiem czy mnie tam lubi? i czy ja Was jeszcze lubię - no dobra , żarcik taki mały !happybth Ale trasy nasze objazdowe można by trochę w końcu zmienić - okazuje się , że my z Upiorem mamy zawsze najdalej ... !happybth
Tomekgdz Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 I znowu Chojnice - eee tam , ile można !happybth i pogoda nie teges ma być , i nie wiem czy mnie tam lubi? i czy ja Was jeszcze lubię - no dobra , żarcik taki mały !happybth Ale trasy nasze objazdowe można by trochę w końcu zmienić - okazuje się , że my z Upiorem mamy zawsze najdalej ... Jak wy zawsze macie najdalej !happybth a moja skromna osoba ?
Bobas Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Witam.Czy jest możliwo?ć przyklejenia się do waszego spotkania w Chojnicach?Prawdopodobnie dojechaliby?my na !happybth !happybth Z Malborka jest to "rzut beretem" My?lę że pogoda dopisze. Cze?ć Siemik, oczywi?cie, że mozesz doł?czyć do naszej objazdówki Patrz?c za okno obawiam się jednak, że pogoda będzie paskudna. Poczekajmy do soboty. Sprawdzimy naj?wieższ? pogodę w internecie i podejmiemy decyzję. Gdyby pogoda była OK to proponuję zacz?ć od Fojutowa k. Czerska, gdzie znajduje się akwedukt. Także pozostaje czekać i obserwować niebo !happybth Na t? chwilę zapowiadaj? 12 stopni i zachmurzenie bez opadów. Nie je licho Robsonek, obiecuję, że jak Sarenka ochłonie to będziemy ?migać w strony robsonowsko-upiorowskie. Ja się cieszę jak mam do przejechania dużo km-ów.
Tomekgdz Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Mam założone nowe opony, co za wdzięk, co za gracja tylko ta pogoda !happybth nie na !happybth Jestem przeziębiony, dlatego tak negatywnie nastawiony czy to !happybth by mi pomogło?
krzys-68 Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 pozostaje "herbatkę z pr?dem a najlepiej bez herbatki " i wygrzewać sie !happybth
Bobas Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 Jest sobota 8.00 Pogoda nadal paskudna. Jest zimno i pada deszcz. Chyba nie ma się co łudzić, że do jutra się poprawi. Objeżdżanie w takiej aurze nie byłoby raczej przyjemno?ci?. My?lę, że powinni?my spasować, co ? !OKK
michu Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Jest sobota 8.00Pogoda nadal paskudna. Jest zimno i pada deszcz. Chyba nie ma się co łudzić, że do jutra się poprawi. Objeżdżanie w takiej aurze nie byłoby raczej przyjemno?ci?. My?lę, że powinni?my spasować, co ? Bobasku no co ty? twardym trzeba być.... !OKK
Kaśka Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 ......My?lę, że powinni?my spasować, co ? Niestety popieram Jest bardzo niebezpiecznie, ?lisko i strasznie zimno..... !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2008 Co Wy mnie robicie znowu sam mam km wkręcać OK Bobas oczekuj nalotu!! !OKK
Bobas Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 Co Wy mnie robicie znowu sam mam km wkręcać OK Bobas oczekuj nalotu!! !OKK No to czekam oczywi?cie na znak od Muszkieterów. Jak jedziecie to jadę z Wami * JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO* !piwko !placz1 Tak patrzę na aktyywno?ć naszego regionu. Jak tak dalej pójdzie to za 2 lata będziemy mieli tak? aktywno?ć jak cała reszta Polski !V Tak trzymać Panie i Panowie
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2008 I znowu Cie lubie A sarenkę zacznij już dobruchać coby jutro nie wyestawiła Ci walizek TYLKO DOBRZE !OKK
upiór Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Witam . Normalnie co wy jaka pogoda . Szaman dostał !OKK i pogoda jak w lato . Robson rano ?miga do mnie i dalej to jak pisałem , a niech nie zajedzie . Rano 10 w zatocce no około 10 !placz1 , nie Fundi .
Tomekgdz Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Tylko delikatnie z tymi kilometrami, co by maszyna Witka nie przekroczyła 50ty? km, bo ja z Mareczkiem stracimy na warto?ci !OKK A teraz się idę co grypa ust?pi
upiór Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Tylko delikatnie z tymi kilometrami, co by maszyna Witka nie przekroczyła 50ty? km, bo ja z Mareczkiem stracimy na warto?ci !OKK A teraz się idę co grypa ust?pi To tak a kolega ? . Tomek YAMAHA , nic dodać ale jestem debesciak . Kto wie może to ostatnie ?miganie na Majce ? .
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2008 Pogoda jest extra jutro będzie jeszcze lepsza.Chciałbym się doł?czyć do kogo? jednak nie wiem w któr? stronę uderzyć,czy jedynk? do |wiecia, czy dwudziestk? dwójk? do Chojnic. !OKK
upiór Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 E tam Chojnice , wal do zatoki . Do Chojnic i tak zajedziemy !OKK .
Rekomendowane odpowiedzi