Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mieli?cie w sobote w G-dzu 'sie ubierac" :D

zmiany,zmiany,zmiany !piwko

Masz rację- nast?piła mała zmiana planów. Ja znalazłem w Chojnicach kolesia, który zakłada opony motocyklowe, a Tomasowi nudzilo się dzisiaj, wsiadł w Paska i podleciał do Chojnic po nowe laczki.

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

121

• fundi600

107

• upiór

97

• Bobas

81

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marek,

przyjeżdżasz do Grudziadza na skuterze?

Oczywi?cie że na skuterze !piwko no chyba że będzie bardzo lało to Burgiego przywiozę na przyczepie co by spotkanie było skuterowe.

:P:D:D:D !piwko

Opublikowano

No co? Ty Marek cena na odstraszenie nowego wła?ciciela :D .

No dobra a teraz co z niedziel? :D .

Może kto? zacznie temat . Ja osobi?cie wybrałbym Chojnice z samej ciekawo?ci zobaczyć tego Burgmana 650 , a i tereny w koło s? ładne lasy itp .

Bobas by zaprosil do tego zajazdu na kawe A CO :D . Jak nabył nowe laczki to na kawe Mu zostało , mam tak? nadzieje !piwko .

Opublikowano
Sobota Grudzi?dĽ a w niedziele jedziemy do Chojnic chętni proszę o zapisy bo miejsca ograniczone

W sobotę nie dam rady, ale na niedzielne Chojnice się piszę pomimo tak dużej odległo?ci jaka dzieli mnie od tego miasta :D

Proponuję 10.00 na BP w Chojnicach.

|migniemy, np. przez Charzykowy, Swornegacie, Wiele, Czersk, po drodze zahaczymy akwedukt w Fojutowie i dalej na Chojnice.

Po drodze mamy 2 knajpki, w których często s? motocykli?ci. Stawiam kawę dla wszystkich !!! !piwko W Funce jest ?wietna wiata na ognisko. Tam możemy co? upitrasić :D

Wszystko uzależnione oczywi?cie od pogody.

Co o tym my?licie? !piwko :D:P

Opublikowano

Bobas Ty ..... A zatoczka to co !piwko .

• Klubowicze
Opublikowano

Co o tym my?licie? !piwko :D:P

jestem za jestem za jestem za :D:D

Opublikowano

Brawo Fundi pierwsza zatoczka a Chojnice e tam !piwko .

Może tak o 10 00 w zatocce co :D .

Tak tak Bobasku a pogoda .

• Klubowicze
Opublikowano

Ok 10:00 zatoczka pod |wieciem może się doł?czy kto? zobaczymy do niedzieli troszkęczasu !piwko :D:D

• Sympatycy
Opublikowano

Witam.Czy jest możliwo?ć przyklejenia się do waszego spotkania w Chojnicach?Prawdopodobnie dojechaliby?my na !piwko :rolleyes: Z Malborka jest to "rzut beretem" :P My?lę że pogoda dopisze.

• Klubowicze
Opublikowano

I znowu Chojnice - eee tam , ile można !happybth :rolleyes: i pogoda nie teges ma być , i nie wiem czy mnie tam lubi? i czy ja Was jeszcze lubię - no dobra , żarcik taki mały !happybth

Ale trasy nasze objazdowe można by trochę w końcu zmienić - okazuje się , że my z Upiorem mamy zawsze najdalej ... !happybth

Opublikowano
I znowu Chojnice - eee tam , ile można !happybth :P i pogoda nie teges ma być , i nie wiem czy mnie tam lubi? i czy ja Was jeszcze lubię - no dobra , żarcik taki mały !happybth

Ale trasy nasze objazdowe można by trochę w końcu zmienić - okazuje się , że my z Upiorem mamy zawsze najdalej ... :rolleyes:

Jak wy zawsze macie najdalej !happybth a moja skromna osoba ?

Opublikowano
Witam.Czy jest możliwo?ć przyklejenia się do waszego spotkania w Chojnicach?Prawdopodobnie dojechaliby?my na  !happybth  !happybth Z Malborka jest to "rzut beretem"  :P My?lę że pogoda dopisze.

Cze?ć Siemik,

oczywi?cie, że mozesz doł?czyć do naszej objazdówki :rolleyes:

Patrz?c za okno obawiam się jednak, że pogoda będzie paskudna.

Poczekajmy do soboty. Sprawdzimy naj?wieższ? pogodę w internecie i podejmiemy decyzję.

Gdyby pogoda była OK to proponuję zacz?ć od Fojutowa k. Czerska, gdzie znajduje się akwedukt.

Także pozostaje czekać i obserwować niebo !happybth Na t? chwilę zapowiadaj? 12 stopni i zachmurzenie bez opadów. Nie je licho :P

Robsonek, obiecuję, że jak Sarenka ochłonie to będziemy ?migać w strony robsonowsko-upiorowskie. Ja się cieszę jak mam do przejechania dużo km-ów. :P

Opublikowano

;)

Mam założone nowe opony, co za wdzięk, co za gracja tylko ta pogoda !happybth whist:o:P:angry::angry: nie na !happybth

Jestem przeziębiony, dlatego tak negatywnie nastawiony czy to !happybth by mi pomogło? whistwhist

Opublikowano

pozostaje "herbatkę z pr?dem a najlepiej bez herbatki " i wygrzewać sie !happybth

Opublikowano

Jest sobota 8.00

Pogoda nadal paskudna. Jest zimno i pada deszcz.

Chyba nie ma się co łudzić, że do jutra się poprawi.

Objeżdżanie w takiej aurze nie byłoby raczej przyjemno?ci?.

My?lę, że powinni?my spasować, co ? !OKK

Opublikowano
Jest sobota 8.00

Pogoda nadal paskudna. Jest zimno i pada deszcz.

Chyba nie ma się co łudzić, że do jutra się poprawi.

Objeżdżanie w takiej aurze nie byłoby raczej przyjemno?ci?.

My?lę, że powinni?my spasować, co ? ;)

Bobasku no co ty? twardym trzeba być.... ;) !OKK

Opublikowano
......

My?lę, że powinni?my spasować, co ? ;)

Niestety ;) popieram

Jest bardzo niebezpiecznie, ?lisko i strasznie zimno..... !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Co Wy mnie robicie znowu sam mam km wkręcać OK

Bobas oczekuj nalotu!! !OKK ;)

Opublikowano
Co Wy mnie robicie znowu sam mam km wkręcać OK

Bobas oczekuj nalotu!! !OKK  ;)

No to czekam oczywi?cie na znak od Muszkieterów.

Jak jedziecie to jadę z Wami ;)

* JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO* !piwko ;);););) !placz1

Tak patrzę na aktyywno?ć naszego regionu. Jak tak dalej pójdzie to za 2 lata będziemy mieli tak? aktywno?ć jak cała reszta Polski !V

Tak trzymać Panie i Panowie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

I znowu Cie lubie

A sarenkę zacznij już dobruchać coby jutro nie wyestawiła Ci walizek

TYLKO DOBRZE !OKK ;)

Opublikowano

Witam .

Normalnie co wy jaka pogoda ;) .

Szaman dostał !OKK ;) i pogoda jak w lato .

Robson rano ?miga do mnie i dalej to jak pisałem , a niech nie zajedzie ;););) .

Rano 10 w zatocce no około 10 !placz1 , nie Fundi .

Opublikowano

;) Tylko delikatnie z tymi kilometrami, co by maszyna Witka nie przekroczyła 50ty? km, bo ja z Mareczkiem stracimy na warto?ci !OKK

A teraz się idę ;) co grypa ust?pi

Opublikowano
;) Tylko delikatnie z tymi kilometrami, co by maszyna Witka nie przekroczyła 50ty? km, bo ja z Mareczkiem stracimy na warto?ci  !OKK

A teraz się idę  ;) co grypa ust?pi

To tak a kolega ? .

Tomek YAMAHA , nic dodać ale jestem debesciak ;) .

Kto wie może to ostatnie ?miganie na Majce ? .

• Sympatycy
Opublikowano

Pogoda jest extra jutro będzie jeszcze lepsza.Chciałbym się doł?czyć do kogo? jednak nie wiem w któr? stronę uderzyć,czy jedynk? do |wiecia, czy dwudziestk? dwójk? do Chojnic. !OKK

Opublikowano

E tam Chojnice ;) , wal do zatoki ;) .

Do Chojnic i tak zajedziemy !OKK ;););) .