Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2008 Czy wy chcecie żeby mi serce pękło? !placz1 !placz1 !placz1 Michu powiedĽ tylko słowo a mogę załatwić oponki
Mareczek Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Oczywi?cie Bobas odpowiada !placz1 a po tym wszystkim jakie? PARTY? !placz1 Jeżeli pogoda będzie w miarę przyzwoita to przyjadę sprawdzić czy macie w oponkach odpowiedni? ilo?ć powietrza. !placz1
upiór Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Jeżeli pogoda będzie w miarę przyzwoita to przyjadę sprawdzić czy macie w oponkach odpowiedni? ilo?ć powietrza. Nie to nie może być prawda Mareczek na w Grudzi?dzu . Pogoda na sobote . Wiatr wschodnio zachodni , w porywach ogromnych Opady straszne lało będzie że !placz1 . Drogi zawiane z lewa do prawa . A słońce co to jest , w naszej szerokosci geograficznej nie występuje . !placz1 .
michu Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Michu tak Ci sie tylko wydaje !placz1 !placz1 !placz1 . Smutna to sprawa . Upiorku jako? to przeżyję - może
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2008 Michu nie martw się wezmę Cie na plecaka tylko nie wieżgaj
upiór Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Fundi ale ta pogoda to szok .
michu Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Michu nie martw się wezmę Cie na plecaka tylko nie wieżgaj !scooter Wła?ciwie- na plecaka ...s? też plusy !pomidor !YES !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2008 Wła?ciwie- na plecaka ...s? też plusy !pomidor !YES !scooter Bardzo zabawowe normalnie się u?mieje !scooter ale niech Ci będzie
michu Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Upiorku normalnie nie długo będziesz mógł przepowiadać pogodę zawodowo. !pomidor Halo gdzie s? wszyscy ?
krzys-68 Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Michu nie martw się wezmę Cie na plecaka tylko nie wieżgaj !scooter Wła?ciwie- na plecaka ...s? też plusy !pomidor !YES !scooter a jaki niewymuszony balans ciala potem bedzie !scooter
Bobas Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Jak nie ma wyboru to można ?migać na plecaczka, ale nie ma jak to za sterami Michu, bierz się za Burgiego i wsiadaj na wiosne za sterami !pomidor Albo bierz ode mnie mój żaglowiec i sprawa załatwiona !YES No wiem, wiem- za jakis czas.......
upiór Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Witam . Bobas Ty i niedziela !pomidor . A sarenka jak pisał Michał . No mamy plana na niedziele ale ta pogoda , A szamani limit wyczerpaly na ten rok !YES . Zobaczymy w sobote internet do cczytania i pisania , .
Bobas Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Cze?ć Upiorek, o tych spojówkach to nie ja pisałem i nie mam zielonego pojęcia jak to sie wzięło w moim po?cie Domy?lam się, że to była Ka?ka. Z t? niedziel? to mogę po?migać najwyżej w rejonie Chojnic. Chętnych zapraszam oczywi?cie na przelocik po regionie. Niech Sarenka dojdzie do siebie po * udarze skuterowym* !pomidor
dr.big Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ups, przepraszam Kaske i Bobasa za te "spojowki", chyba zle polaczylem posty !pomidor ?
Kaśka Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Hejo to ja pisałam o moich "spojówkach" ....ale dr.big namieszał Jakby pogoda dopisała to ja sie też pisze na niedziele !happybth !happybth !happybth
michu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Jak nie ma wyboru to można ?migać na plecaczka, ale nie ma jak to za sterami !happybth Michu, bierz się za Burgiego i wsiadaj na wiosne za sterami !happybth Albo bierz ode mnie mój żaglowiec i sprawa załatwiona !tut No wiem, wiem- za jakis czas....... Masz rację za jaki? czas.... , ale nie ku? bo.... !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2008 Michu przecież ta h...nia nie dla Ciebie ona nie ma siedzenia !happybth
Bobas Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Dzi? zawitał do Chojnic Tomas. Odebrał nowe gumy do swojej SW. Moja Hondka dzi? też przyodziała nowe buty. Nawet fajnie wygl?da !happybth Stara tylna opona była rozcięta. Nie widziałem tego. Dopiero po ogledzinach zdjetej opony widac tekie uszkodzenia. A wolno to ostatnio nie jezdziłem !happybth !happybth
krzys-68 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Mieli?cie w sobote w G-dzu 'sie ubierac" !happybth zmiany,zmiany,zmiany !happybth
michu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Dzi? zawitał do Chojnic Tomas. Odebrał nowe gumy do swojej SW.Moja Hondka dzi? też przyodziała nowe buty. Nawet fajnie wygl?da !tut Stara tylna opona była rozcięta. Nie widziałem tego. Dopiero po ogledzinach zdjetej opony widac tekie uszkodzenia. A wolno to ostatnio nie jezdziłem !YES !happybth Bobasku , ale odrobinkę pomogłe? tej oponce !piwko !happybth !happybth Ciesze się że macie maszynki w gotowo?ci !tut !OKK
Tomekgdz Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 !piwko !tut !OKK !YES Tak to prawda mam nowe laczki !happybth jutro je zakładam my?lę że pogoda dopisze !tut a na sobotę zapowiedziała się inspekcja z wybrzeża !happybth http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1024039 !happybth Czyje to CACKO
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2008 !piwko Tomaszu inspekcja czy inspektor-smakosz?
Mareczek Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1024039 Czyje to CACKO Oooooo jaki ładny !piwko aczkolwiek nie tani.
Bobas Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Upiorek, chcesz rozstac się ze swoim żaglowcem? Co masz w planie? !piwko Marek, przyjeżdżasz do Grudziadza na skuterze?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2008 Sobota Grudzi?dĽ a w niedziele jedziemy do Chojnic chętni proszę o zapisy bo miejsca ograniczone
Rekomendowane odpowiedzi