dr.big Opublikowano 6 Maja 2004 Opublikowano 6 Maja 2004 Zauwazylem ze czas na forum jest cofniety o 2 godziny, tzn. pisze posta o 19 a wyswietlana jest godzina 17 jako czas napisania.
Administrator Tetsuo Opublikowano 6 Maja 2004 Administrator Opublikowano 6 Maja 2004 Mam nadzieję że już bedzie dobrze... Dzięki za zwrócenie uwagi
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Maja 2004 Administrator Opublikowano 6 Maja 2004 Faktycznie taki problem istnieje ale tu pomóc może tylko webmaster Tetsuo .Może on co? wymy?li. Dopisane...Tetsuo>>>pisali?my w tym samym momencie...coż za zbieg okoliczno?ci
bogumilek Opublikowano 11 Maja 2004 Opublikowano 11 Maja 2004 nie bede zakladal nowego watku, tu sie wyzale: strona burgmanii odpala mi sie krzywo, wszystko jest poprzesuwane, dopiero po odswierzeniu jest dobrze. pewnie to problem przegladarki Netscape (wersja 7.1)... tetsuo! poradzisz cos?
Administrator Tetsuo Opublikowano 11 Maja 2004 Administrator Opublikowano 11 Maja 2004 nie bede zakladal nowego watku, tu sie wyzale: strona burgmanii odpala mi sie krzywo, wszystko jest poprzesuwane, dopiero po odswierzeniu jest dobrze. pewnie to problem przegladarki Netscape (wersja 7.1)... tetsuo! poradzisz cos? Obawiam się, że nic na to nie poradze... ale my?le nad nowym layoutem , który będzie bardziej spójny. Wtedy być może się poprawi.
Rekomendowane odpowiedzi