Agnus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam Brać Skuterow?! Pytanie, jak w temacie czyli, czy kto? wie, co się dzieje z Artix'em? Ostatni jego post to: Zamki blyskawiczne tez nie sa idealnym rozwiazaniem bo pruje sie przyszycie zamka do kamizelki, kwestia oczwywiscie predkosci i km pokonywanych w kamizelce Nie s?dzę, że tak długo leczy się po swojej ponad 10.000 kilometrowej wyprawie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... na temat w/w Osobnika proszony jest o info. Niejako przy okazji. Kolega z Lęborka, którego "wci?gn?łem" w Nasze Towarzystwo (ksywa <Maxmiki>, posiadacz Majeczki 250 X-max) obecny na 2 mini-maxi-zlotach do dzisiaj nie może się zarejestrować na Forum. Kolo trochę nie?miały , więc piszę w jego imieniu ARTIX odezwij się i... zrób wyj?tek. Pozdrawiam czytaj?cych.
bogumilek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 napisz cos niestosownego albo nie sklej kilku postow to sie zaraz odezwie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie bardzo rozumiem tytuł topicu i o co caman Chyba nikt z nas nie jest na tyle zwi?zany ze ?wiatem wirtualnym aby nie móc "wył?czyć się" na dzień, tydzień lub miesi?c bez konieczno?ci tłumaczenia się z tego komukolwiek. Artix jest na urlopie, miewa się dobrze i jak tylko wróci i znajdzie chwilę napewno odezwie się.
Administrator Tetsuo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nowozapisany na forum najłatwiej może przypomnieć o sobie pisz?c powitalnego posta w dziale serdeczno?ci. Maxmiki nie musi już tego robić
Administrator Artix Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nie zaginalem tylko bylem na urlopie, a nie zawsze urlop spedzam na skuterze. !piwko Do tego jesli nie mam nic do powiedzenia to po co mam pisac posty nic nie wnoszace.
Agnus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nowozapisany na forum najłatwiej może przypomnieć o sobie pisz?c powitalnego posta w dziale serdeczno?ci. Maxmiki nie musi już tego robić !OK A jednak - wsadzenie kija w mrowisko... skutkuje !happybth Dzięki za błyskawiczn? reakcję. Nie zaginalem tylko bylem na urlopie, a nie zawsze urlop spedzam na skuterze. !happybth Do tego jesli nie mam nic do powiedzenia to po co mam pisac posty nic nie wnoszace. Po twoim ostatnim wyczynie my?lałem, że skuter masz przyro?nięty do... !piwko a Ty najzwyczajniej udałe? się do dobrego chirurga, który wykonał precyzyjne cięcie. Pozdrawiam.
Waluś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 tak dla rozluĽnienia atmosfery: Artix dzięki za tłumiczek !piwko Mały tjuning. Pierwszy w Polsce K1 z tłumikiem od K3 !scooter ale cisza jest bezcenna !scooter tylko tej cholernej końcówki nie mogę znaleĽć. Trzeba będzie zamówić ori !piwko
kmodzele Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Skoro Walu? może pisać OT, to i ja trochę. Nie starcza mi inteligencji, więc proszę o wyci?g ze słownika maxiskuterzystów. Jakie ksywki nosz? które skutery? A w szczególnosci: co to jest Majka. To Majesty, tak? co to jest YPKa - to Yamaha YP? Ale która? A mój Yamaha X-Max 250 (YP-250R), to w slangu jak będzie? CHyba to (też?) jest YP-ka? Pogubiłem się już doszczętnie po przeczytaniu postu Agnusa - pierwszym w tym w?tku. Napisał On: " ...posiadacz Majeczki 250 X-max... " To mój X-Max 250 nazywa się Majeczk?? No kurcze, zebym wiedział, to bym nie kupował! !scooter Czy Agnus zrobił bł?d, bo chyba albo Majesty 250, albo X-Max 250?
Slavequs Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Czy Agnus zrobił bł?d(...)? !scooter
Agnus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 O.T. ci?g dalszy. My?lę, że to żaden bł?d YPka, Majka, Majeczka to Yamaszki 250-tki ale nieco starsze. X-max 250 to... kucyk z tej samej stajni i z tych samych rodziców (chociaż nigdy nie do końca wiadomo !piwko ). Ale skoro oznaczenie X-maxa to YP-250R, to odpowiedĽ jest chyba jasna Je?li masz dylemat, b?dĽ "stwórc?" własnej nazwy dla swojej maszynki. Pozdrawiam i życzę powodzenia. tak dla rozluĽnienia atmosfery:Artix dzięki za tłumiczek !tut Mały tjuning. Pierwszy w Polsce K1 z tłumikiem od K3 !scooter ale cisza jest bezcenna !scooter tylko tej cholernej końcówki nie mogę znaleĽć. Trzeba będzie zamówić ori !piwko Parafrazuj?c Kabaret "Ani Mru-Mru" pt. Tofik: BRZRZYDAL!!! Po raz ostatni lacze posty, nastepne lenistwo bedzie kasowane. dr.big
Sympatycy Kisiel Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Po raz ostatni lacze posty, nastepne lenistwo bedzie kasowane.dr.big Przy okazji powiniene? zamkn?ć ten temat - został już chyba wyczerpany !scooter
Klubowicze Karolina Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2008 My?lę, że to żaden bł?d !OK YPka, Majka, Majeczka to Yamaszki 250-tki ale nieco starsze. X-max 250 to... kucyk z tej samej stajni i z tych samych rodziców (chociaż nigdy nie do końca wiadomo !w00t ). Ale skoro oznaczenie X-maxa to YP-250R, to odpowiedĽ jest chyba jasna !YES Je?li Majka to tylko Yamaha Majesty. X-Max może być co najwyżej YPk?, jak kto? się uprze. To wynika z nazewnictwa tych modeli.
Rekomendowane odpowiedzi