Gość Adrian232 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam ponieważ nie znalazłem nic na forum mam takie pytania. A wiec czy kto? wie gdzie jest jaki? sklep serwis mbk itp w necie nie mogę nic znaleĽć a potrzebuje parę rzeczy.Czy kto? wie jaki powinien być pasek chodzi mi długo?ć i szeroko?ć jest to skuter mbk ale silnik jest taki sam jak w Majesty 125 i Skyliner125 .Jaki jest objaw kończ?cego sie paska ?
Slavequs Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Kliknij. Jednym słowem, jedziesz do serwisu Yamahy i zamawiasz pasek. !OK A stan paska sprawdzasz mierz?c jego szeroko?ć i oceniaj?c wizualnie, czy nie ma jaki? pęknięć czy przetarć.
Gość Adrian232 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ten temat znalazłem ale niema tam nic poza rzeczami którymi wiem.
Gość duke75 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Przeczytaj to co napisał Slavequs, MBK to Yamaha. Ja zamawiam wszystkie czę?ci w salonie Yamahy.
Gość Adrian232 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Spoko wiem ale w serwisie yamahy nie maja wszystkich czę?ci albo nie chce im sie tego sprowadzać czy co?.Dobra dzięki zobaczę w innym punkcie może tam będzie wszystko .
Rekomendowane odpowiedzi