Wookash Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Cze?ć, znamy już datę kolejnej edycji tej popularnej akcji Wspólny przejazd w paradzie przez Warszawę służy zwróceniu uwagi mieszkańcom naszej obecno?ci i przez to poprawie bezpieczeństwa wszystkich jedno?ladów. My?lę, że warto po?więcić chwilkę sobotniego popołudnia i przyjechać siln? reprezentacj? maxi Chętnym na koszulki namiar na Yarsona podam
Gość Pistol Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 O któr? sobotę chodzi (jaka data), gdzie i kiedy ??? ... ok doczytałem tytuł i wszystko jasne !scooter
jagroski Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To mi trochę przypomina CMK czyli ciemn? masę krytyczn? u pedałowców
adi-000 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 I jak zwykle bywa przy tego typu paradach , większo?ć motocyklistów będzie jeĽdzić bez kasków i łamać przepisy ruchy drogowego. Takie zachowanie co poniektórych wywołuje wrogo?ć ludzi którzy gdzie? z boku to obserwuj?.
Wookash Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To poważna akcja, każdy jedzie w kasku, parada wychodzi o dwa nieba lepiej niż ta na rozpoczęcie sezonu na bemowie... może dlatego że ?rednia wieku jest sporo wyższa Co do łamania przepisów to podczas przejazdu skrzyżowania s? zamknięte a prędko?c przejazdu nie wykracza poza możliwo?ci 50tki. Adi przyjedĽ, przejedĽ a póĽniej możesz krytykowac
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2008 w ktotra sobota to sie odbedzie?DATA kolego.Napewno bede !OK
Klubowicze Jordan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no to jak by nie padało i będe w w wawce to pewnie się doł?cze. Czy koszulki s? obowi?zkowe czy nie i czy jest jakas opłata za nie. DATA IMPREZY 30 SIERPIEŃ Plac Bankowy godz. 14:00
Wookash Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 30 sierpnia godz.14 tak jak w temacie !OK miejsce zbiórki to Plac Bankowy
PrezesBednarz Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Słuchajcie jestem chętny na koszulkę. Ale nie wiem czy zdołam dojechać. S? jakie? koszta takowej koszulki? Jak j? można odebrać?
Wookash Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Przyjmuje zamowienia na Koszulki..Zolte Czarny napis na plecach z haslem chyba wszystkim znanym:)rozmiary: M,L,XL,XXL (kosuzlki zakladamy na kurtki,wiec rozmiarowki sa ok ) !placz1 Koszt kosuzlki to 17 PLN+naklejka gratis !yeah tyle od organizatora - YARSON to tel:668 407 779 gdyby nie był aktualny to dajcie znac !YES
Artemis Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Co? mi się wydaje, że przyszł? niedzielę będę miał woln?.. Wookash, Webik, Glub i inni może wypad "nad rzeczkę" i parada?
Gość Webik Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Je?li nic nie stanie na przeszkodzie to ja chętnie
Misiek_500V Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Szkoda, że takie parady odbywaj? się tylko w stolicy !scooter
Wookash Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No to ja jeszcze raz przypomnę i zaproszę !piwko TA Sobota Plac bankowy przy pomniku o godz 14!
Artemis Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Łocholera... co mi z t? niedziel? przyszło.. W sobotę niestety rabotaju, ehhh. Może innym razem. !piwko
Wookash Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No i dzięki dla paru tutejszych za obecno?c! Artix widziany w smarcie przy ch. fort wola i niech się nie wykręca !TAZ
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Imprezka fajna,tylko jak zwykle nie było policji !TAZ
Administrator Artix Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Hmm no fakt ja widziałem tylko Krzytro ale rozgladałem sie czy nie ma jeszcze kogos znajomego !TAZ niestety na moto nie moglem z braku czasu wpasc na ta akcje.
Artemis Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 I jak tam Wookash impreza się udała? Pogoda była w kratkę, ale mam nadzieję, że dali?cie jej po dupie !TAZ
sebulba1971 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam . Udało mi się pojawić na tej ciekawej imprezie , niestety swoim małym CHINA ( Piaggio stoi w serwisie i czeka na czę?ci ) widziałem parę maxi-skuterów nie wiem czy to był kto? z was . Pozdrawiam .
Administrator Artix Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jesli nie widziales kamizelki z logo Burgmanii to idz do okulisty nawet ja j? widzialem z oddali a co dopiero bedac na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi