kfcent Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam was....chyba wszyscy widz? jaka piękna za oknem pogoda...to chyba normalne że wpadł mi do głowy pomysł żeby wybrać się gdzie? z moj? drug? połówk? w weekend! Nie my?lę tu o jakiej? długiej trasie...ale o takiej rzędu 100 max 200km ( żeby było troche czasu na miejscu) w okolicach Warszawy...może kto? za jakie? fajne miejsce ,gdzie można by sobie poleżeć nad wod?...odpocz?ć na piknikowym kocyku z mrożon? kawka w kartonie !tut nocowanie raczej nie biore pod uwage,raczej jednodniowy wypad ...ale kto wie. Prosze o wasze propozycje....najfajniej jakby to była jaka? fajna traska...nie koniecznie mocno uczęszczana i najlepiej z dobr? nawierzchni? zeby wygodnie sie jechało! ale wymagania...hehe licze na wasz? pomoc bo weekend już jutro... licze a was...
krzys-68 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 lepeij w drug? stronę i po "krzyżakich zamkach" czyli Brodnica,Radzyn,.zatrzymac sie potem w Ilawie nad Jeziorakiem
Wookash Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ech, szkoda ze mam weekend zajęty...
Artemis Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Też z chęci? bym wyskoczył ale dwa najbliższe weekendy mam zajęte. Pozdrawiam i życzę sklecenia fajnej trasy !sciana
Glub Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 gdyby wypad był tylko w niedziele to ja bym się pisał . ale niestety jutro mam zajęto?ć rano, a pewnie rano wyruszacie.
Rekomendowane odpowiedzi