dr.big Opublikowano 18 Lipca 2005 Opublikowano 18 Lipca 2005 Od dluuuugiego czasu nic sie tam nie dzieje... Pamietacie jeszcze te czatowe rozmowy ? Moze warto cos ruszyc w tym kierunku ? Zrob cos: KONIECZNIE TU KLIKNIJ!
Administrator Artix Opublikowano 18 Lipca 2005 Administrator Opublikowano 18 Lipca 2005 No zagladam tam czasem ale glownie widuje tam wareczke Pozdrawiam
Gość damles Opublikowano 18 Lipca 2005 Opublikowano 18 Lipca 2005 Wareczka, słoneczko... wierna czatowiczka
dacja Opublikowano 18 Lipca 2005 Opublikowano 18 Lipca 2005 Pamietacie jeszcze te czatowe rozmowy ? Pamiętamy , Pamiętamy
Sympatycy Kubo Opublikowano 18 Lipca 2005 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2005 Bigu i co?ty narobił dobrego... Nagadałe? o czacie, zciagn?łe? ludzi i poszedłe? sobie, a My tutaj jak Wielka Czwórka siedzimy i wytrwale konwersujemy i różnych problemach tego ?wiata Pozdrówka dla CZatowiczów, Kubo
dr.big Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Opublikowano 19 Lipca 2005 Wiedzialem ze bedziecie siedzieli po nocy .
Szaary Opublikowano 19 Lipca 2005 Opublikowano 19 Lipca 2005 No ja też zagl?dałęm od czasu do czasu ale prawie zawsze można było liczyć co najwyżej na piwo od warki i tyle No ale skoro bigu ruszył z akcj? " Czatowisko" to może co? drgnie Osobi?cie obiecuję zapuszczać kontolnie Ikarisa ( jak jeszcze dział? hehe) co dziennie w pracy i po pracy Pozdrawiam
ortos Opublikowano 19 Lipca 2005 Opublikowano 19 Lipca 2005 I ja chwilę byłem na Czacie I fajnie było.... pozdr.... ortos /vel Mr.C1/
Sympatycy Kubo Opublikowano 31 Lipca 2005 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2005 Pytanie za 100 pkt. -Czy tylko mi nie chodzi czat?? Od kilku dni nie mogę na niego wej?ć... Czyżby Wareczka go przejęła pod nieobecno?ć Ravenki?? Hehe pozdrowionka, Kubo
Administrator Artix Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Administrator Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Chyba Tetsuo musi zrobic jakis przewijany text do wpisywania aktualnych nawolywan na czat bo na forum robi sie balagan. Pozdrawiam
Sympatycy Kubo Opublikowano 2 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2005 Halo Halo... To ja... pędĽcie na czata... Kto tylko możeee.... Czy wieeecie... Ja na Was czekaaaam... Kiedy tylko mogeee... HALO, to Jaaaa, haalooo to jaaaaa(kuba )... Pozdro
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Października 2005 Administrator Opublikowano 2 Października 2005 Halo Halo... To ja... pędĽcie na czata... Kto tylko możeee....Czy wieeecie... Ja na Was czekaaaam... Kiedy tylko mogeee... HALO, to Jaaaa, haalooo to jaaaaa(kuba )... Kubo... używki uzależniaj? ! Pamiętaj o tym ! Nie bierz już tego
Sympatycy Kubo Opublikowano 2 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2005 Uzależniaj? czy nie... Ale widać działaj?, bo nagle co chiwlkę kto? na zcata wpadai moge sobie pogadać ... A to chyba oto chodzi ... hehehe A poza tym, ŻYCIE JEST PIEKNE , Kuba
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Października 2005 Administrator Opublikowano 2 Października 2005 A poza tym, ŻYCIE JEST PIEKNE , Kuba Co za niepoprawny optymista
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2005 czesc kubo zmien dostawce masz stary towar pozdrawiam pawel883
Rekomendowane odpowiedzi