Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

A tu zdjete ogloszenie z allegro !YES zapisane archiwizatorem :lol:

http://archi.inosak.org/imgdb/item401323660_1.html

opis troche inny niz ten co znalazl sie na GW, ehh te pismaki nawet przepisac nie potrafia

• Sympatycy
Opublikowano

To nie był dobry złodziej. My?lę, że złapanie go to kwestia kilku dni.

Natomiast, jeżeli chodzi o zamieszczenie zdjęć na portalach internetowych jestem jak najbardziej za. !YES Wszelkimi możliwymi sposobami trzeba d?żyć do odzyskania swej własno?ci.

• Sympatycy
Opublikowano
Natomiast, jeżeli chodzi o zamieszczenie zdjęć na portalach internetowych jestem jak najbardziej za. !zeby Wszelkimi możliwymi sposobami trzeba d?żyć do odzyskania swej własno?ci.

Też jestem ZA Grzesiek. Problem w tym, że tego złodzieja w tej kwestii chroni

niestety prawo.

Opublikowano

Trudno zrozumieć dlaczego bandytów chroni prawo. Nie chcę pisać jaki nasuwa się wniosek ...

• Administrator
Opublikowano

Kiedys koniokradow sie wieszalo !zeby

Opublikowano

"Nie ma się co dziwić - czas był przywykn?ć".

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety takie s? skutki uboczne dobrego prawa.

W tym wypadku przepisy prawa wydaj? się nielogiczne lecz te same przepisy chroni? przed niesłusznym oskarżeniem czy pomówieniami. Mog? kiedy? ochronić także nas.

Oczywi?cie daleki jestem od obrony tego ?miecia, który ukradł moto ale niestety "Temida jest ?lepa"

Potrzeba tu rozs?dnych i m?drych ludzi w wymiarze sprawiedliwo?ci, którzy podejm? decyzje stosuj?c prawo zgodnie z jego duchem a nie liter?.

Zawsze prokurator może nie wszcz?ć postępowania w sprawie, stwierdzaj?c znikom? szkodliwo?ć w takim wła?nie przypadku.

Niestety jak wspomniałem potrzeba tu m?drych ludzi.

Gość lukaszwawa
Opublikowano

a moze porozsyłac link po znajomych na gg i skype z prosb? o przesłanie dalej. Ja wysłałem juz około 150 osob?, powstanie wtedy taki łancuszek i moze sam złodziej dostanie linka :P Troszke pewnie sie zmarszczy i moze odda motocykl