Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2008 Polecam: Opis zdarzenia Bez cenzury, zdjęcie złodzieja z kamery monitoringu pzdr
Administrator Artix Opublikowano 18 Lipca 2008 Administrator Opublikowano 18 Lipca 2008 A tu zdjete ogloszenie z allegro !YES zapisane archiwizatorem http://archi.inosak.org/imgdb/item401323660_1.html opis troche inny niz ten co znalazl sie na GW, ehh te pismaki nawet przepisac nie potrafia
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2008 To nie był dobry złodziej. My?lę, że złapanie go to kwestia kilku dni. Natomiast, jeżeli chodzi o zamieszczenie zdjęć na portalach internetowych jestem jak najbardziej za. !YES Wszelkimi możliwymi sposobami trzeba d?żyć do odzyskania swej własno?ci.
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2008 Natomiast, jeżeli chodzi o zamieszczenie zdjęć na portalach internetowych jestem jak najbardziej za. !zeby Wszelkimi możliwymi sposobami trzeba d?żyć do odzyskania swej własno?ci. Też jestem ZA Grzesiek. Problem w tym, że tego złodzieja w tej kwestii chroni niestety prawo.
adams Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Trudno zrozumieć dlaczego bandytów chroni prawo. Nie chcę pisać jaki nasuwa się wniosek ...
Administrator Artix Opublikowano 20 Lipca 2008 Administrator Opublikowano 20 Lipca 2008 Kiedys koniokradow sie wieszalo !zeby
ERMI Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 "Nie ma się co dziwić - czas był przywykn?ć".
Sympatycy Kisiel Opublikowano 21 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2008 Niestety takie s? skutki uboczne dobrego prawa. W tym wypadku przepisy prawa wydaj? się nielogiczne lecz te same przepisy chroni? przed niesłusznym oskarżeniem czy pomówieniami. Mog? kiedy? ochronić także nas. Oczywi?cie daleki jestem od obrony tego ?miecia, który ukradł moto ale niestety "Temida jest ?lepa" Potrzeba tu rozs?dnych i m?drych ludzi w wymiarze sprawiedliwo?ci, którzy podejm? decyzje stosuj?c prawo zgodnie z jego duchem a nie liter?. Zawsze prokurator może nie wszcz?ć postępowania w sprawie, stwierdzaj?c znikom? szkodliwo?ć w takim wła?nie przypadku. Niestety jak wspomniałem potrzeba tu m?drych ludzi.
Gość lukaszwawa Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 a moze porozsyłac link po znajomych na gg i skype z prosb? o przesłanie dalej. Ja wysłałem juz około 150 osob?, powstanie wtedy taki łancuszek i moze sam złodziej dostanie linka Troszke pewnie sie zmarszczy i moze odda motocykl
Rekomendowane odpowiedzi