Gość Piotr Tym Opublikowano 15 Lipca 2005 Opublikowano 15 Lipca 2005 Przyznawac sie .. kto wczoraj tj. w czartek ok. 12 30 jechal burgerem 650 .. dodam ze niebieskim... w okolicach Janek ? Gonilem go?cia chyba ze 4 km.. dodam ze tez burgerem b650.. i tez niebieskim... a jak juz go dopadlem.. to on skrecil w lewo... )) a ja prosto.. zdazylem tylko mu zatrabic.. ciekawe ktoz to był.. PT
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Lipca 2005 Administrator Opublikowano 15 Lipca 2005 Jak miał blachy W0 BURGI i kufer Kappa to był to mój Ex An 650 a na nim Maximus. Je?li nie on to ewentualnie mógłbyć Ultras. Inna opcja mało realna
Gość Piotr Tym Opublikowano 15 Lipca 2005 Opublikowano 15 Lipca 2005 Baa.. gdybym zobaczy numer... za szybko mignalem kole niego... ale kufer faktycznie chyba był oryginalny z Suzuki..
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 15 Lipca 2005 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2005 Okolice Janek były mi dzisiaj obce więc to jednak nie ja
Mario Opublikowano 15 Lipca 2005 Opublikowano 15 Lipca 2005 Wiadomo ze nie ty , wtedy na pewno by modelu skutera ,a moze nawet w ogóle ze to skuter nie rozpoznał
Rekomendowane odpowiedzi