Administrator Tetsuo Opublikowano 4 Maja 2004 Administrator Opublikowano 4 Maja 2004 A wiecie, że napisali o nas w Japonii : Bigscooter.jp W sumie niewiele, tylko tyle, że nas zauważyli że jeste?my W?tpie nawet czy zauważyli, ze jeste?my z Polski. Co ciekawsze stało się to dokładnie 1 maja , czyli pierwszego dnia w Unii
ultras Opublikowano 5 Maja 2004 Opublikowano 5 Maja 2004 Po czym wnioskujesz, ze napisali? Nie mam chyba obslugi azjatyckich jezykow, bo w masie kafelkow i prostokatow nie dopatrzylem sie naszej strony. Czytasz w tym dialekcie?
Administrator Tetsuo Opublikowano 5 Maja 2004 Autor Administrator Opublikowano 5 Maja 2004 No doszedłem do tego po sprawdzeniu statystyk naszej strony. Od 1 maja mamy dużo wej?ć z Japonii. Ja mam obsługę języków azjatyckich i obok numerka 166 widać adres naszej strony już w dialekcie przystępnym dla europejczyka. Tre?ć odcyfrowała moja żona , która ma dyplom ze znajomo?ci tego języka ....
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 5 Maja 2004 Administrator Opublikowano 5 Maja 2004 Faktem jest,że pojawił się nasz adres na tej stronie.Wzmianka na ichniejszym forum ?wiadczy o tym,że jeste?my znani nawet w kraju kwitn?cej wisni co nie ukrywam bardzo mnie cieszy
Administrator Tetsuo Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2004 I we włoszech na forum Tmaxowców tez o nas napisali ... www.tmaxclub.it Generalnie spodobały im się zdjęcia z artukułu o Tmaxie Executivie i Silverwingu.
Kacza Opublikowano 24 Czerwca 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Po prostu to b.dobry wortal i nie ma sie co dziwic ze jestesmy znani hmmm poza granicami POlski Mariusz jest wielki a ta www jeszcze wieksza (joke) Pozdroo 3miasto gg:6770782
Gość c0der Opublikowano 14 Lipca 2004 Opublikowano 14 Lipca 2004 Wortal owszem jest super... A jego administratorzy jeszcze bardziej superowi
dr.big Opublikowano 15 Lipca 2004 Opublikowano 15 Lipca 2004 Wortal owszem jest super... A jego administratorzy jeszcze bardziej superowi O jezu ... PS. A tak w temacie to ludzie z wloskiego forum pomogli mi znalezc gwiazdziste (WAVE) tarcze hamulcowe do przodu i tylu mojego -a. Hehe, z tego co widze, to podsmiewaja sie troche ze zdjecia w ktorym Mario "wyklada sie " w zakrecie. Ogolnie bardzo mili uzytkownicy i moga pisac tam posiadacze -ow zarowna po niemiecku jak i angielsku.
Rekomendowane odpowiedzi