Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Artystyczne malowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Nie mogłem się oprzeć, żeby nie zrobić kilku fotek. Ten Hyundai urzekł mnie swoim wygl?dem.!scooter . Kto mógł to zrobić? Jak my?licie?

Opublikowano

To jest na pewno kosztowny i wyrafinowany airbrush, ktory ma wygladac jak tanie malowanie wykonane walkiem (czy pedzlem?) malarskim do scian !scooter ... Ogolnie bardzo stylowe i nastrojowe lakierowanie !scooter ...

A znam sie troche na tym, bo kilkanascie lat temu sam "zajmowalem sie dorywczo" upiekszaniem samochodow !scooter !kiss :angry: .

scannen0001bearbeitet1dt3.th.jpg

Edit: Ogolnie musze powiedziec, ze tamto pierwsze lakierowanie jest nieco przygnebiajace, slabo kolorystycznie dobrany zostal podklad i same odcienie paskow nie za bardzo do siebie pasuja !wchair .

Co innego zaprezentowany przez moja osobe okaz artystycznego wykonania malowania recznego, odpowiada jak najbardziej stylowi czasu, a pastelowe kolory doskonale oddzwierciedlaja ducha wczesnych lat 90- tych ;):D:D:D .

• Administrator
Opublikowano

Szzzzyszunia! !scooter

Bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego... !scooter

Widać, że jest to twórczo?ć artystyczna wła?ciciela oddaj?ca jego stan ducha w danym momencie. Poparta filozoficzno- populistycz? domieszk? z lekk? nut? dekadencji !scooter .

Mówi?c pro?ciej- czysty art! !kiss

Opublikowano
tanie malowanie wykonane walkiem

?miejecie się ?? Mam kolesi co jednego dnia przyjechał do roboty maluchem w kolorze czerwonym a do domu wrócił w kolorze niebieskim hahaha

chłopcy kładli wodoci?g i zanim operator wykopał na rurę wykop, kumpel pomalował malucha !scooter

Jak przyjechałem na "kontrol kierownicz?" o mało nie wypadłem z busa jak zobaczyłem to dzieło. A jak zapytałem czemu nie pomalował za zderzakami, kumpel odpowiedział : bo wałek się nie zmie?cił. My?lałem że się posikam. Do tej pory kole? ma ksywę "lakiernik" (obecnie wysyłam go do lakierowania kręgów betonowych abizolem !scooter ) a jego kole? z drużyny ma ksywę "komputer do dobierania lakieru" !scooter bo to on pojechał do sklepu i zakupił puszkę olejnicy w kolorze blue !kiss

Takie rzeczy to tylko we Włodawie :angry:

• Klubowicze
Opublikowano

dał sobie go?ciu jako? radę , a co najważniejsze - prawdziwy majstersztyk - zakamuflował ogniska korozji na nadkolach . ciekawe jaka cena.

chociaż ?... rękodzieło zawsze było w cenie !scooter

Opublikowano

A może nie rozumiemy duszy artysty . Miał wene to co? trza było !scooter pędzlem lizn?ć

• Sympatycy
Opublikowano

Widać, że jest to twórczo?ć artystyczna wła?ciciela oddaj?ca jego stan ducha w danym momencie. Poparta filozoficzno- populistycz? domieszk? z lekk? nut? dekadencji 

I to nasz ziomal, Mariusz !scooter

Domy?lasz się gdzie parkuje to cudo !scooter

Opublikowano

To ja dodam cosik od siebie... pewnego słonecznego dnia na osiedlu przy ulicy Ostrobramskiej stał sobie MAD MAX CAR w Polskiej wersji.... jak dla mnie 5+ za staranne oddanie każdego detalu i za inwencję twórcz? :)

dsc01363lh3.th.jpg

dsc01364pz4.th.jpg

te blaszki nie były namalowane.. to na serio kawałki przynitowanej blachy do nadwozia....

dsc01365ba7.th.jpg