Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie mogłem się oprzeć, żeby nie zrobić kilku fotek. Ten Hyundai urzekł mnie swoim wygl?dem.!scooter . Kto mógł to zrobić? Jak my?licie?
dr.big Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 To jest na pewno kosztowny i wyrafinowany airbrush, ktory ma wygladac jak tanie malowanie wykonane walkiem (czy pedzlem?) malarskim do scian !scooter ... Ogolnie bardzo stylowe i nastrojowe lakierowanie !scooter ... A znam sie troche na tym, bo kilkanascie lat temu sam "zajmowalem sie dorywczo" upiekszaniem samochodow !scooter !kiss . Edit: Ogolnie musze powiedziec, ze tamto pierwsze lakierowanie jest nieco przygnebiajace, slabo kolorystycznie dobrany zostal podklad i same odcienie paskow nie za bardzo do siebie pasuja !wchair . Co innego zaprezentowany przez moja osobe okaz artystycznego wykonania malowania recznego, odpowiada jak najbardziej stylowi czasu, a pastelowe kolory doskonale oddzwierciedlaja ducha wczesnych lat 90- tych .
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lipca 2008 Administrator Opublikowano 13 Lipca 2008 Szzzzyszunia! !scooter Bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego... !scooter Widać, że jest to twórczo?ć artystyczna wła?ciciela oddaj?ca jego stan ducha w danym momencie. Poparta filozoficzno- populistycz? domieszk? z lekk? nut? dekadencji !scooter . Mówi?c pro?ciej- czysty art! !kiss
Waluś Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 tanie malowanie wykonane walkiem ?miejecie się ?? Mam kolesi co jednego dnia przyjechał do roboty maluchem w kolorze czerwonym a do domu wrócił w kolorze niebieskim hahaha chłopcy kładli wodoci?g i zanim operator wykopał na rurę wykop, kumpel pomalował malucha !scooter Jak przyjechałem na "kontrol kierownicz?" o mało nie wypadłem z busa jak zobaczyłem to dzieło. A jak zapytałem czemu nie pomalował za zderzakami, kumpel odpowiedział : bo wałek się nie zmie?cił. My?lałem że się posikam. Do tej pory kole? ma ksywę "lakiernik" (obecnie wysyłam go do lakierowania kręgów betonowych abizolem !scooter ) a jego kole? z drużyny ma ksywę "komputer do dobierania lakieru" !scooter bo to on pojechał do sklepu i zakupił puszkę olejnicy w kolorze blue !kiss Takie rzeczy to tylko we Włodawie
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2008 dał sobie go?ciu jako? radę , a co najważniejsze - prawdziwy majstersztyk - zakamuflował ogniska korozji na nadkolach . ciekawe jaka cena. chociaż ?... rękodzieło zawsze było w cenie !scooter
brzoza Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 A może nie rozumiemy duszy artysty . Miał wene to co? trza było !scooter pędzlem lizn?ć
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2008 Widać, że jest to twórczo?ć artystyczna wła?ciciela oddaj?ca jego stan ducha w danym momencie. Poparta filozoficzno- populistycz? domieszk? z lekk? nut? dekadencji I to nasz ziomal, Mariusz !scooter Domy?lasz się gdzie parkuje to cudo !scooter
Marynarz Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 To ja dodam cosik od siebie... pewnego słonecznego dnia na osiedlu przy ulicy Ostrobramskiej stał sobie MAD MAX CAR w Polskiej wersji.... jak dla mnie 5+ za staranne oddanie każdego detalu i za inwencję twórcz? te blaszki nie były namalowane.. to na serio kawałki przynitowanej blachy do nadwozia....
Rekomendowane odpowiedzi