cyklon Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 W skrócie: Szukam godnego polecenia serwisu w Łodzi gdzie mogę naprawić mój skuter Burgmana 400 K1. Dla tych co lubi? czytać: Kupiłem 2 dni temu pierwszego mojego Burgmana 400 - i nacieszyłem się nim az 36 godzin - to były piękne godziny, jednak dzisiaj rano co? stało się w silniku, zacz?ł gasn?ć na wolnych obrotach, na wybojach wydaje mi się, że filtr powietrza uderza w siedzenie od spodu, jako? dziwnie pracuje. Jako, że nie jestem specem w tej dziedzinie, doturlałem się spokojnie do domu i zacz?łem poszukiwania serwisu. Oficjalny Suzuki serwis MM Rider na ul. Włókniarzy 38 zaproponował, że mogę do nich podjechać i posłuchaj? co się stało ... 27 lipca - mało nie spadłem z krzesła, ja rozumiem że z napraw? mog? mieć problem bo nie maj? terminów, ale ocenić organoleptycznie to chyba mog? od razu. St?d moje dalsze poszukiwania. Będę wdzięczny za wszelkie skuteczne namiary. temat przenoszę do działu regionalnego Artix
RobB. Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Oj nie dziw się jest sezon, a Sztol to niestety jedyna godna zaufania firma, gdzie warto serwisować sprzęt. Oczywi?cie możesz pojechać do Liberty na Maratońsk? 111, ale nie przupuszczam zeby terminy były krótsze. Może odłóż strach przed grzebaniem na półkę i sam spróbój co? popatrzeć. Zwłaszca , ze jak mowisz co? stuka to moglo sie co? odkręcić na drodze filtr wtrysk/gaĽnik (nie wiem jaka masz wersję?). Oczywi?cie jest mozliwy przekręt ze strony sprzedawcy, ale bez paniki. Jak się bardzo boisz to mogę Ci potowarzyszyć. Kontakt na priva. pozdrawiam RobB. !YES
cyklon Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Dzieki za słowa otuchy W zeszły poniedziałek zabrałem się do roboty, ?ci?gn?łem kilka serwisówek, kolegę do podkręcania mnie i podbudowywania w chwilach słabo?ci i się udało Twoje przewidywania okazały się prawidłowe, mam oberwane mocowanie filtru powietrza, przez co spadł mi gażnik z kolektora, gaĽnik walił w siedzenie od spodu, silnik pracował dziwnie, bo łapał lewew powietrze itd. W każdym razie od poniedziałku juz bezproblemowo !YES
RobB. Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 No widzisz nie ?więci garnki lepi? No to się cieszę !YES Pozdrawiam RobB.
Rekomendowane odpowiedzi