BRODATY MIKE Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 BARDZO PROSZE O POMOC!!! Zbieram wszelkie info na PM dotycz?ce p.Raka Najbardziej interesuje mnie czy kto? ma z nim kontakt - jakikolwiek, i miejsce(a) w którym mógłbym go spotkać! Z góry dziękuję za wszystkie PM`y GWARANTUJE ANONIMOWOSC! Topic przeniesiony z działu "ogłoszenia" do "OT" MariuszBurgi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lipca 2008 Administrator Opublikowano 12 Lipca 2008 Czy mógłby? rozwin?ć w?tek? Na wyraĽn? pro?bę jednego z Klubowiczów w/w osoba została usunięta z Klubu w trybie natychmiastowym, jednak s?dzę, że warto napisać o co dokładnie chodzi.
BRODATY MIKE Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Opublikowano 12 Lipca 2008 Jasne Mariusz, sie robi... A wiec buło tak...: Dawno, dawno temu, bo bedzie juz chyba z rok albo i wiecej razem z kolegami tzn ja Raq i Siodel postanowilismy zakupic sobie taka jedna fajna Helcie, zeby bulo troszke gratow na przeszczepy wszelakie... Poniewaz kazdy z nas widzial w niej jakies czesci dla siebie postanowilismy sie na nia ZLOZYC we3, i tak tez zrobilismy tyle ze Raq !scooter nie mial hajsu i prosil zeby mu pozyczyc... Poniezaz uwazalem ze to fajna, wspulna, meska pasja, wszyscy przeciez na Helixach i do tego z jednego klubu a Siodel akurat mial inne wydatki...) mowie nie ma sprawy, pozycze "koledze" przeciez trzeba sobie jakos razem radzic!!! A tu ch.j na kaczych lapach sie okazal a nie zwrot kapusty, tylko zwodzenie, ze ma jakies problemy z zona (rozwod) potem ze sie niby gdzies na jakims pozyczonym scigu rozbil (wpadl pod traktor i byl w spiaczce...) i ze splacac musi koledze moto, potem chyba na mszy konczacej secon byl na jakims scigu co podobno kupil i raty splaca, az wreszcie sprzedal Helixa z NASZYMI CZESCIAMI! za ktuer zlotuweczki nie oddal pojechal na jakas delegacje potem jeszcze do mnie napisal sms`a zebym mu nr konta podal to mi kaske przeleje a potem to sie normalnie " kolega " poz ziemie zapadl i tyle o nim bylo! A ja i inni pewnie tez myslalem ze fajnego kumpla mam... !scooter a tu skucha Pozdrawiam wszystkich klubowiczow !scooter edit: nadal czekam na wszelkie info o "naszym koledze" dzieki
Agnus Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam, współczuję i życzę owocnych poszukiwań. Niestety, przykro mi, że nie mogę pomóc !scooter Ale, że s? w?ród Naszej Braci takie typy, tego nie wiedziałem?! RANDAPEM takich, do korzeni!
Gość Dragon Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Majku... Czy co? drgnęło w Twojej sprawie??? Udało się Wam co? zdziałać????
BRODATY MIKE Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Nic, zupełnie nic... Zapadl sie pod ziemie razem z kapusta. Milo, ze pytasz... Pozdrawiam wszystkich i temat jak najbardziej aktualny!
Gość Dragon Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Pamiętam o sprawie bo nie spodziewałem się, że co? takiego może się stać... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ze 4 dni przed napisaniem przez Ciebie posta rozmawiałem z nim i nic nie wskazywało "na nic"... Mówił, że zaczęły mu się delegacje w pracy i miał gdzie? wyjechać - sprawy zwi?zane z prac?... Teraz jego telefon "milczy"... Zaczyna mi się to "w pale nie mie?cić"... Temat trzeba od czasu do czasu od?wierzać dla przypomnienia innym... może kto? go spotka... Ja jestem ciekawy o co chodzi i jak się "wytłumaczy" Raq z tego co zrobił...
Gość Dragon Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Od?wieżam temat bo spokoju mi to nie daje... Majku... i co???? - działo się co? w Twojej sprawie???
Klubowicze Roni Opublikowano 22 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2009 sam jestem ciekaw, ale widocznie brodaty mike nie zagl?da na forum albo raq zagin?ł w akcji jak chuck norris.
misioooo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Albo się znaleĽli, poszli na noże i obaj padli
GRinKU Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja całkiem niedawno również miałem niemił? sytuację finansow? z jednym "członkiem" forum. Co prawda na wiele mniejsz? sumę, lecz go?ć zmusił mnie do ostateczno?ci zanim w końcu kaskę zwrócił. Mówi?c w skrócie zanim kupiłem mój obecny pojazd chciałem kupić co? innego. Dałem go?ciowi zaliczkę za pokwitowaniem lecz na drugi dzień okazało się że skuter jest conajmniej 3 lata starszy niż on mówił. Co? było naknocone w papierach. Facet nie chciał oddać zaliczki mimo że jasne było że chciał mnie naci?gn?ć. Pół roku z nim walczyłem. Conieco opowiadałem Roniemu o sytuacji.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja całkiem niedawno również miałem niemił? sytuację finansow? z jednym "członkiem" forum. Co prawda na wiele mniejsz? sumę, lecz go?ć zmusił mnie do ostateczno?ci zanim w końcu kaskę zwrócił. Mówi?c w skrócie zanim kupiłem mój obecny pojazd chciałem kupić co? innego. Dałem go?ciowi zaliczkę za pokwitowaniem lecz na drugi dzień okazało się że skuter jest conajmniej 3 lata starszy niż on mówił. Co? było naknocone w papierach. Facet nie chciał oddać zaliczki mimo że jasne było że chciał mnie naci?gn?ć. Pół roku z nim walczyłem. Conieco opowiadałem Roniemu o sytuacji. Temat ten dotyczy tylko RAQ-a. Nie piszmy niepotrzebnych wywodów na inne tematy. Swoj? drog? Grinku je?li kto? z forum jest "oszustem" warto może przestrzegać innych przed robieniem z delikwentem interesów. Oczywi?cie tylko SPRAWDZONE w 100% informacje. Już mieli?my na forum bezpodstawne oczernianie.
GRinKU Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Oczywi?cie tylko SPRAWDZONE w 100% informacje. Już mieli?my na forum bezpodstawne oczernianie. Przepraszam, rzeczywi?cie poza tematem Napisałem tylko dlatego żeby pokazać iż niestety jest więcej "uczciwych". A informacja w 100% pewna, bo ostatecznie oparła się o prokuraturę i dopiero wtedy te moje "grosze" odzyskałem. Uparłem się i nie odpu?ciłem.
Gość Dragon Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Najważniejsze z tego wszystkiego jest to, że temat jest znowu na topie a to może pomóc Majkowi... no i rozwiać niektórych w?tpliwo?ci...
BRODATY MIKE Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 nie no chlopaki, zyje i mam sie dobrze... W mojej sprawie nadal cisza, ale przyznam, ze wiem, ze RAQ odwiedza nasze forum (...) wiem tez ze bywa w pubie 2 kola i pare innych rzeczy ( ,,o ktorych nie moge informowac opini publicznej ze wzglegu na prawidlowy przebieg sledztwa... ,,) W kazdym razie jak Cie dorwe to Ci... ...wszystko wygarne i wyjasnimy sprawe - A TO TYLKO KWESTIA CZASU !!! O szczegolach bede informowal - pozdrawiam MIKE!
Wookash Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Trzymam kciuki, ja się bujam z takim cwaniaczkiem, co wzi?ł tlumik I razem z nim zagin?ł... I delikatnie mówi?c, łeb skręcić to mało takiemu udanych łowów. b?dĽ jak ninja
Gość Dragon Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie no chlopaki, zyje i mam sie dobrze...W mojej sprawie nadal cisza, ale przyznam, ze wiem, ze RAQ odwiedza nasze forum (...) wiem tez ze bywa w pubie 2 kola i pare innych rzeczy ( ,,o ktorych nie moge informowac opini publicznej ze wzglegu na prawidlowy przebieg sledztwa... ,,) W kazdym razie jak Cie dorwe to Ci... ...wszystko wygarne i wyjasnimy sprawe - A TO TYLKO KWESTIA CZASU !!! O szczegolach bede informowal - pozdrawiam MIKE! Umiesz Majku zaskakiwać... news o odwiedzaniu przez Raq-a forum wprowadził mnie w osłupienie... Nie mniej jednak, póki nie odnajdziesz Raq-a i póki ten sam nie wytłumaczy sytuacji, wstrzymam się od komentarza... Powodzenia w odnajdywaniu i czekamy na newsy "o co chodziło"???
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2009 I znów na górę. Co? wiadomo??????????????????????????????????
BRODATY MIKE Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 ...zupelnie nic... Teraz dran jeden !bicz pewnie zmieni pojazd z 4ro na 2 kolowy i bedzie jeszcze bardziej nie uchwytny!!! Ale do czasu!!!
piecuch4 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 jak czytam tego posta to przypomina mi się historia kolesia który na innym forum oferował swoje usługi a dokładnie aerograf. jeden z użytkowników wysłał mu poczt? kask do malowania i po malarzu jak i po kasku ?lad zagin?ł.
BRODATY MIKE Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Hello !!! Ogłaszam oficjalnie zakończenie tematu! Spory czas temu udało mi się ( co prawda telefonicznie ) porozumieć z RAQiem i rozwiązać sprawę. Pozdrawiam wszystkich obserwujących temat 9 i nie tylko )
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 29 Lipca 2014 5 lat z okładem... dobry czas Najważniejsze, że się udało
Geni Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Jak to mówią - kropla drąży skałę. Pozdrowienia.
Mikołaj Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Dziękuję za takie drazenie skały, 5 lat czekać na spłatę to smiech na sali. Mam nadzieje że odsetki doszły
Klubowicze Ewik Opublikowano 31 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2014 Ale jednak warto drążyć temat do skutku. Gratuluje pozytywnego rozwiazania sprawy.
Rekomendowane odpowiedzi