teston Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak mogę podsumować wczorajsz? przygodę. Jechałem sobie do domu (Lublin, ul. Narutowicza), ulica dokładnie zakorkowana ale między samochodami i krawężnikiem przwie metr wolnego miejsca to się przemieszczam skuterem, nagle z pomiędzy samochodów wyjżdża rowerzysta (jechał z naprzeciwka, skręcał w lewo) i przecina mi drogę, na szczę?cie jechałem powoli i co prędzej chwyciłem za hamulce ale w tylne koło go uderzyłem. Facet się przewrócił, ja zjechałem na chodnik ale po wzajemnym wypytaniu czy nic się żadnemu nie stało i zapewnieniu że wszystko OK machęli?my sobie rękami i rozjechali?my się w swoje strony. A więc ufff ...
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dobrze, że nic się nie stało. Swoj? drog? ciekaw jestem jaki by był werdykt policji, pewnie 2 mandaty
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2008 muszę przyznać obydwaj mieli?cie szczę?cie niby wolno a jednak . wypada się tylko cieszyć że wszystko jest ok
adams Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 O jedno do?wiadczenie więcej... Gdy jedzie się niezupełnie w zgodzie z przepisami trzeba naprawdę uważać.
Rekomendowane odpowiedzi