Gość Webik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tak sie zastanawiamy i w zasadzie mamy z aQuil? zaplanowany wyjazd w ten weekend na mazury może kto? z szanownych burgmaniaków ma ochotę sie doł?czyć !scooter Wyjazd w okolice Mr?gowa piękna trasa przepięknie położony o?rodek około 190 km od Warszawy koszty noclegu to 36 zł od łózka dobre jedzonko ceny bardzo przyzwoite !OKK Planowany wyjazd w pi?tek wieczorem około 20 wcze?niej muszę założyć kufer
Gość endriu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 witam , 20 -ta wyjazd to troszke za pozno chyba ze sie myle pozdrawiam
Gość Webik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 może uda mi się ogarn?ć wcze?niej je?li kto? chętny pisać
Artemis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Hej Webiku! Obiecuję że jak będę mieć czas a i maszynka będzie po serwisie to z chęci? się wyrwę w nieznane Na razie mam trudny okres, sporo pracy + sesja - mam nadzieję że rozumiesz !scooter Pozdrawiam i życzę bezpiecznych i przyjemnych wypadów
Rekomendowane odpowiedzi