Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Co my?lisz o stronie?  

26 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Co my?licie o naszej stronie?????

Opublikowano

Myslimy ze bedzie sie rozwijala... :D ... no i postaramy sie zeby tak bylo :D .

Gość Paweł_87
Opublikowano

Witam :D Strona zawiera ciekawe informacje, aż sam zacz?łem czytać, chociaż bardziej interesuje się enduro:P

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Opublikowano

:D

bardzo dobrze

brawo!

i jakie rozbudowane forum, nie mogę wyj?ć z podziwu!!

:D

• Administrator
Opublikowano

Milo mi goscic na tym forum i mam nadzieje ze bedzie sie rozwijalo bardzo dynamicznie. Pozdrawiam i Gratuluje pomyslu

• Sympatycy
Opublikowano

Witam,

Stronka super, Forum Exstra, a opisy Skuterów, wprost IDEALNE, Marisuzu i Reszto, należ? Wam sie wielkie GRATULACJE. Dokonali?cie Bardzo dużego wyczynu, jest to peirwsza i najlepsza strona o Burgmanach jak? widziałem.

To chyba byłoby narazie tyle.

Pozdrawiam, Kuba :D

• Administrator
Opublikowano

i jakie rozbudowane forum, nie mogę wyj?ć z podziwu!!

Jeżeli bedzie takie życzenie i potrzeba możemy je jeszcze bardziej rozbudować.

• Administrator
Opublikowano

Miło się czyta takie posty...aż chce się dalej pisać.Wielkie dzięki za ciepłe słowa.

Na pewno jest to dla nas cenn? wskazówk? że strzał trafił w przysłowiow? 10-tke.

Opublikowano

...|wietna stronka...wkońcu s? testy Maxi, których jest mało na skutery.net...my?le, że ta stronka będzie się cieszyć powodzeniem...

...And pozdro for All...

Opublikowano

Witam

Gratuluję strony, naprawdę kawał porz?dnej roboty.

Nareszcie strona dla miło?ników Burgiego :D gdzie można poczytać dokładne opisy i poogl?dać zdjęcia z detalami.

No i mam nadzieję ze kiedy? w przyszło?ci doł?czę do wła?cicieli tego pięknego maxi-skutera :D

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów i gor?co pozdrawiam posiadaczy jedynego słusznego pojazdu jakim jest skuter szczególnie duży.

Stronka zaskoczyła mnie bardzo mile. Mam nadzieję, że często będę tu zagl?dał i udzielał się w rozwoju tak wspaniałej strony.

Pozdrawiam

Qwaki

Opublikowano

Miłej zabawy w prowadzeniu stronki :D

Gość Przemek PbS
Opublikowano

NO!!!!! Wreszcie zrobiona została jaka? stronka o Burgmanie !! Jest ona nie byle jaka :D

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Gratuluje pomysłu! Teraz można mówić i czytać o burgmanie.Bardzo przyjemny układ plastyczny. Pozdrawiam Burgmaniaków

Opublikowano

Witam!

Na pocz?tku chciałbym się przywitać ze wszystkimi użytkownikami forum.

Strona super :D

AN400 to mój pierwszy maxiskuter, więc mam nadzieję, że na każde moje pytanie znajdę odpowiedĽ albo na forum albo na stronie :D

GRATULACJE !!!

Opublikowano

|wietna stronka! Duzo fajnych informacji i bardzo ladna szata graficzna!

Powodzenia!

Pozdrawiam!

Opublikowano

BURGMANIARZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁˇCZCIE SIE..................(dziękuje za uwage)

• Sympatycy
Opublikowano

cze?ć !

strona ok.

czy nieuważacie że trochę zaduzy ruch na niej?

od jesieni my?lałem że przydałoa by się taka ,że wszyscy szczę?liwi(burgerowcy) będa tak jej spragnieni że dziennie będzie przybywać nowych temamatów nie mówi?c o dziesi?tkach odpowiedzi.

PANOWIE I PANIE ZACZNIJCIE STUKAĆ W KLAWISZE!

TO NASZA STRONA(chyba mogę tak pisać) !

CZYŻBY W |WIECIE BURGMANA NIE BYŁO NIC NOWEGO?

Opublikowano

Heyka!

Bardzo faina stronka i preznie sie rozwija :D i oby zapal Mariusza i redaktrorow sie szybko sie ostudzil!!

Ciekave opisy sqterow.

Dlugo sie wachalem czy sie zarejestrowac czy nie (w koncu jezdze na sprzecie konkurencji :D ), ale mam nadzieje ze niqt mnie stad nie wywali :D

Pozdraviam wszystkich Burgmanovcow i maxiskuterowcow!!!

Ps. a forum poprostu mistrzowskie - bardzo przejrzyste i niemeczace kolorki-gratulacje :D !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

khy khy .. no to ja tez juz tu jestem ...

bardzo ladny wystroj graficzny... i podejrzewam ze wartosc merytoryczna tego forum takze bedzie na wysokim poziomie ... :D

pozdrawiam

-=Dee Jay=- :D