Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Na zlocie w Sycowej Hucie dostałem alarm motocyklowy "Snob" z racji tego że już mam założony alarm w swoim !happybth chciał bym oddać go zupełnie za darmo(jedynie koszt przesyłki) osobie która jeszcze nie ma tak praktycznej rzeczy w swoim 2oo a chciała by mieć. Ps Mam nadzieje że nikt sie nie obrazi z organizatorów że rozdaję tak nagrody ale naprawdę jak ma mi to leżeć w domu bez użytku to niech przynajmniej kto? to wykorzysta i utrudni pracę !holiday
Abach Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Chopie, weĽ Ty ten alarm i przekaż komu? w ?l?skiej grupie, bo poczta tak licho działa, że strach nadawać !scooter !OKK
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Chopie, weĽ Ty ten alarm i przekaż komu? w ?l?skiej grupie, bo poczta tak licho działa, że strach nadawać !scooter !OKK Hopie u nos jest takie hacharstwo że pierw się kupuje alarm a potem2oo hehe !scooter Alarm już znalazł wła?ciciela i jutro jedzie poczt? do Stolicy.
Gość Don Senior Malina Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 szkoda, że nie do mnie ;/ pozdrawiam
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 szkoda, że nie do mnie ;/pozdrawiam No szkoda że dwóch nie miałem "a kto pierwszy ten lepszy"
Pleban Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Na zlocie w Sycowej Hucie dostałem alarm motocyklowy "Snob" z racji tego że już mam założony alarm w swoim chciał bym oddać go zupełnie za darmo(jedynie koszt przesyłki) osobie która jeszcze nie ma tak praktycznej rzeczy w swoim 2oo a chciała by mieć. Czego? chopie nie gadoł w Sycowej Hucie? By?my pohandlowali a tak żech go musiał targać przez Polskę. Gratuluję nowemu wła?cicielowi. Swoj? drog?, bardzo ładnie post?piłe? Czorny pierunie
Wookash Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 No dobra, przyznam się, to ja wycyganiłem... ... będe musiał wymy?lic Czornemu za ten alarm dobr? ripostę
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 No dobra, przyznam się, to ja wycyganiłem... Dzi? go po?ciłem nasz? szybk? poczt? były małe opłaty wiec sam je opłaciłem wiec ty tylko go odbierz i niech Ci służy
Wookash Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wła?nie do mnie doszedł, baaajka !OK postaram się dzi? założyc Czorny! Jeste? niesamowity!
Rekomendowane odpowiedzi