Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Roni ty? jest hanys z Piotrkowa !OKK jo , jo !scooter Roni nie jo jo tylko Ja Ja
Niunio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 ale w piłkarzyki wdupcycie!! !scooter
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 ale w piłkarzyki wdupcycie!! !scooter hehe "a marchewkę kupiłe? pytam się czy marchewkę kupiłe? " (znasz t? reklamę?) Pozdrawiam
Niunio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czorny pewnie że znam ale reklama daje efekt chwilowy my wam wdupcymy za rok w poznańskiem. I nie będzie zmiłuj. Ty lepiej trenuj chłopaku!!
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 W piłkarzyki nie macie szans to jest pewne ;-) jedynie macie szanse w takiej konkurencji jak wi?zanie krawatów !scooter wiec postarajcie się żeby była taka rywalizacja !OKK
Niunio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wi?zanie krawatów? Dobre! .... Na pewno wygramy! Nawet w krawatach. Tylko jedn? rzecz mi obiecajcie, że jak przegracie to się w końcu nauczycie je wi?zać. Pozdrawiam niunio(bez krawata)
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wi?zanie krawatów? Dobre! .... Na pewno wygramy! Nawet w krawatach. Tylko jedn? rzecz mi obiecajcie, że jak przegracie to się w końcu nauczycie je wi?zać. To co? mi sie wydaje że zostaniemy przy krawatach na gumce !OKK Tomek propozycja wyjazdu na Litwę jest super może co? z tego wyjdzie. !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wi?zanie krawatów? Dobre! .... Na pewno wygramy! Nawet w krawatach. Tylko jedn? rzecz mi obiecajcie, że jak przegracie to się w końcu nauczycie je wi?zać.Pozdrawiam niunio(bez krawata) i znowu jak to napisałe? wd.........cie !scooter więc zacznijcie ĆWICZYĆ Krawaciarz !OKK jak już się zmęczycie to może inny węzeł
Dzięgiel Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 ps . dzięgiel tylko nie mów że was było 4 !OKK Byłe? z nami byłe?.Nawet się bałem,żeby? mnie nie przygniótł.Ale zamiast przeci?gać line to się opalałe? na trawce.S? na to dowody. !scooter
Rekomendowane odpowiedzi