Gość swiderwawa Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Zapraszam do odwiedzin MAXIYAMA (www.maxiyama.fora.pl) , taki swego rodzaju azyl dla Yamahowców:) swider
Gość Don Senior Malina Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 moim zdaniem nie ma sensu tak sie rozdrabniac na skutery takiej marki i innej, zielone niebieskie fioletowe i różowe. ale wolnoć Tomku w swoim domku.
Gość swiderwawa Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 My?lę, że tworzenie podspołeczno?ci takich jak ta, czy np bractwo Suzuki jest bardzo dobrym pomysłem. Nie jest to konkurencja dla Burgmanii, a zapewnia BEZPO|REDNI dostęp do informacji z konkretnej marki.
Maarek Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Życzę powodzenia !happybth Chociaż ja na razie pewnie zostanę przy burgmanii, ile można tych for (forów??) czytać !happybth
Gość swiderwawa Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Tzn ja powiem tak, warto chociaż się zarejestrować po to, aby stwierdzić ilo?ć użytkowników maxiskuterów Yamaha. Wiadomo, że nikt nie odejdzie od burgmanii. To nie jest sprawa wymagaj?ca wyboru, a przy tym nic nie kosztuje..
Rekomendowane odpowiedzi