Skocz do zawartości
Forum Burgmania

jakies Plany Wycieczkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie? plany wycieczkowe na najbliższy weekend ?????

:lol: !piwko :D !OKK

Opublikowano

Ja niestety odpadam- za dużo zajęć. :lol: Pozdrawiam i udanego nawijania kilometrów !piwko

Opublikowano

To mnie sje podubuje :D A wieczorem może jaka? rundka (masa) po Wawie... :lol: Jak będę mieć czas to z chęci? zajadę, "inicjatywa godna pochwały" !OKK !piwko

Opublikowano

kurkawodna... mam spektakle o 19 aż do niedzieli... a na dodatek w niedziele rano ide do pracy...

może w sobote rano co? się skombinuje?

Opublikowano

jestem jak najbardziej za trza przedmuchac srebrna hu...nie bo stała 2 tygodnie niestety ale brakowało czasu !happybth

Opublikowano

W takim razie do zobaczenia !happybth Poza Webikiem i Artemisem inni też mog? wpa?ć, naprawdę, nie wstydĽcie się !happybth !happybth

• Administrator
Opublikowano

ja tradycyjnie taplam sie w blocie na zlocie opencaching wiec odpadam, niestety

Opublikowano

Wookash- to w końcu kiedy?

Opublikowano

No jak to kiedy? Dzi? o 20 !happybth

Opublikowano

Jak co? glub Pisz to jako? sie zgadamy na jaka? wycieczkę np jutro !happybth Może i Artemisa na wagary z roboty namówimy !happybth

Opublikowano

Zło?liwiec !happybth

Zróbmy ustawkę na jutro:)

Opublikowano

Dzi? to jest do?ć sztywny termin, info było jeszcze w jednym miejscu... Glub nie marudĽ bo nikt nie przyjedzie !happybth

Opublikowano

Zwalaj na mnie !happybth jaaasne !happybth

Opublikowano

No, było trochę ludzi- głównie na 50 tkach, zadeklarowani burgmaniacy przyjechali a póĽniej była pizza, chłopaki powinni już byc w domach i uspokajac swoje stroskane dziewczyny... ja niestety nie mam kogo uspokajac, ale się rozgl?dam !happybth

Opublikowano

Dojechałem szczę?liwie !tut Fakt większo?ć 50'tki ale za to bardzo fajne i zrównoważone :D !scooter towarzystwo. Odbyło się kilka startów równoległych - no bo trzeba sprawdzić swoj? Aprilkę ;) najciężej było z dwusuwowym Runnerem 125cc.- dało rade :D Oczywi?cie nie obyło się bez dzikich startów z pod ?wiateł z Webikiem !tut znaczy się bardzo starałem się utrzymać go w zasięgu wzroku.... :D Pizza pyszna, tylko jeżeli ma być jazda to porz?dna rundka po Warszawie - w tym przypadku czuję niedosyt ;) Wookash bardzo fajne spotkanie-prosze o więcej! Webik dzięki za przejażdżkę !happybth pozdrawiam i dozobaczenia!!! !happybth

Opublikowano

No dobra panowie... i panie? Dzi? mamy sobotę a jutro niedzielę- kto? ma jakie? sensowne propozycje?

Opublikowano

jak już wspomniałem w niedzielę od rana pracuję więc jestem udupiony !happybth

Opublikowano

Ej, a chodĽcie do Zoo hehe dawno nie byłem !happybth !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

A ja dzisiaj trochę po?migałem na 2oo !happybth !happybth było za.....cie !holiday

2 pedały i ja .... !YES !happybth !happybth

Opublikowano

Jakby?cie zabawili w zoo dłużej tj do 12 i póĽniej dajcie znać bo o 12 teoretycznie kończę porann? szychtę.

plusgsm 663 647 261

Opublikowano

jakie? propozycje wycieczki piękna pogoda słoneczko ??

Opublikowano

Rzeczywi?cie pogoda na jazdy wy?mienita. Ja dzi? miałem dzień wolny od większych wojaży skuterem. Trzeba było się trochę pozakuwać bo sesja tuż tuż... !YES Powiem szczerze ,że chodzi za mn? fajny całodniowy wypadzik-może niebawem !happybth