Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Hanysy co robimy w sobotę lub niedziele cała polska patrzy na nas jak się fajnie bawimy - a tu żadnej propozycji!!!!!

Może tak wypad do Poraja nad zalew?

Opublikowano

Czorny ty ostatni? frekwencj? podpadłe? :D Wybrałe? giełdę zamiast nas !OK Na Poraj reflektujemy whist

Opublikowano

A wy widzę frekwencje poprawiacie ;-)

no na razie jest nas whist:D Kto t? frekwencje jeszcze podniesie?;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Będziemy na 100% !happybth tak jak Czorny ostatnio !happybth a tak poważnie co tam jest oprócz jeziora ?

Opublikowano

Z tego co się orientujemy to poza jeziorkiem nic tam nie ma, ale niedaleko s? ruiny zamku w Olsztynie i tam jest fajnie. Poza tym jest jeszcze Złoty Potok - podobno też fajnie !happybth No i jest jeszcze kilka ruin zamków w pobliżu - Mirów, Bobolice więc można ułożyć z tego jak?? ciekaw? trasę. Co Wy na to skutero maxi maniacy? !happybth

Opublikowano

Ps.: Je?li możemy zasugerować dzień wyjazdu to obstawiamy niedzielę !happybth Może być? (no chyba że kto? na giełdę jedzie !happybth )

Opublikowano
Ps.: Je?li możemy zasugerować dzień wyjazdu to obstawiamy niedzielę !piwko Może być? (no chyba że kto? na giełdę jedzie !piwko )

hehe Dobre ;-) na giełdę skocze w sobotę ;-)

Opublikowano
Będziemy na 100% !piwko tak jak Czorny ostatnio !piwko a tak poważnie co tam jest oprócz jeziora ?

!piwko ja tam będę !piwko

Opublikowano

Co się stało z ekip?? My?leli?my że frekwencja uczestników z każdym wyjazdem będzie rosła, a tu jak narazie to cieniutko Oj, bardzo cieniutko :D

• Klubowicze
Opublikowano

Pogode zamówcie to frekfencja się poprawi :D:D .

Opublikowano

Ja mam chwilowe problemy ze skutem. Od ostatniego wyjadu nie umie się moj? apk? dogadać. Buntuje się przez to że chciałem sprzedać - regulator napięcia siadł i akumulator. Dostała now? ?wieczkę i już inaczej gra !happybth Ale jutro już wszystko powinno grać także zobaczę jaka pogoda się zapowiada na weekend. A brat to wiadomo ;) w alpy sie wybrał...

• Klubowicze
Opublikowano

Propozycja PCX też niezła, lubie te klimaty :D .Gdzie i o której spotkanie. !happybth

Opublikowano

Witajcie Niedziela już jutro Pogoda zamówiona a chętnych jak narazie niewielu :D My?lę ze spotkać się można ok godz 11 Czorny, Migu, Kauli jedziecie? Kto się jeszcze wybiera? No panowie i panie Nie wymiękajcie !! bo ;)

Opublikowano

No możemy się na niedziele umówić ja byłbym chętny na godzine 13 co by się wyspać trochę i gdzie? jechać ... ale gdzie to już nie mam zielonego pojęcia

Opublikowano
... ale gdzie to już nie mam zielonego pojęcia

Kauli: trasa już ustalona :) nie czytałe? chyba powyżej :)

Czorny, byłes juz na tej giełdzie czy jutro znów o nas zapomnisz i sobie pojedziesz? :)

Co z Dzięglem i Bafk??

Migu rozumiem, że z plecaczkiem reflektujecie?

Zgodnie z pomysłem Czornego Poraj; dodamy zamki w Bobolicach i Mirowie.

Spotkać możemy się ok. 11-ej na stacji paliw Jet koło Mc Donalda w Tychach (na trasie z Mikołowa do Tychów).

Pogoda ma być ładna, więc napiszcie czy kto? jedzie czy nie?? Czasu zbyt wiele nam nie zostało. :)

Opublikowano

Jak pogoda będzie sprzyjać to przybędę :) A jak nie to niestety ... a no już się pogubiłem z tymi planami wyjazdów :) M&M's A wy co wymiękacie :) pod nosem impreza motocyklowa a nie przyjechali?cie? w tychach w starym browarze !tut Migu też był :)

Opublikowano

Bo trzebabyło napisać, że będziecie to też by?my przyjechali :) A tak to jeĽdzili?my w plenerze :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jedziemy :) .Pisałem wczoraj, że reflektuje na pomysł PCX to było o zlocie w browarze :) Ciekawostka z tego zlotu nie zostałem wpuszczony do tokarni (inni też)bo niemiałem stroju wieczorowego pogratulować organizatorom zlotu(imp. dla motocyklistów). :)

• Klubowicze
Opublikowano

Może by zabrać kiełbaski. Jakie s? możliwo?ci zapalenia ogniska nad jeziorem. :)

Opublikowano

Hej Dawno nie byłem w Poraju ale z tego co pamiętam to możliwo?ci ogniskowe s?

• Klubowicze
Opublikowano

Ok !zeby !scooter !OK .

Opublikowano

Wyjazd bardzo udany :) w składzie !scooter !zeby !OK tj Kauli, Migu z Plecaczkiem i my !OKK

Wszystkie zamki zdobyte :)

Niestety 100 procentowy główny organizator nie dotarł !OK Po raz ostatni zostanie mu to wybaczone :)

Niestety zabrakło też Fotografów i zmuszeni byli?my radzić sobie sami !tut A było co fotografować Oj było! Plenery piękne.

Foty z wyprawy wkrótce.

Do następnego udanego wyjazdu!

Gość Lalikowo
Opublikowano

Czy może nie mijali?my się na trasie Katowice - Częstochowa?

Pozdrowionka !scooter

Opublikowano

Widziałem widdialem !scooter ladnie a sie wymigiwalas zee prawka nie masz i w ogole !zeby PS. Machalem Ci nawet a Ty nie odmachnelas ... co za motocyklistka ... brak kultury brak !OK