brylant Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Witam, Koledzy i kolezanki chcialbym wstapic w szeregi BRACTWA SUZUKI, moje 3 z koleii motocykle dumnie swiadcza o przynaleznosci do tej marki... Czy moge prosic kogos z Was o polecenie /wymagane do rejestracji/ prosze o info na PW lub mail: simp@poczta.fm z gory dziekuje!
brylant Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Opublikowano 19 Maja 2008 ...czyzby zaden z klubowiczow posiadajacych Burgmana, nie nalezal do bractwa?
dr.big Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Chyba nie, przynajmniej ja nie slyszalem ... Zreszta dzisiaj taki skuter, a za pare tygodni lub miesiecy inny... Nigdy nie czuje sie jakos specjalnie zwiazany z danym modelem skuta czy marka .
Sympatycy Kubo Opublikowano 19 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2008 Powiedzmy w ten sposób... Forumowiczów należ?cych do Bractwa jest tu paru, jednak nikt nie poleci nikogo nie znaj?c go... Także kolego, możesz przyjeżdżac na spotkania Bractwa, coby poznawac ludzi, nie będ?c jeszcze jego członkiem. Ludzie Cię lepiej poznaj?, to bez problemów Cię polec? i nawet może to nie być nikt z Burgmaniaków. Przynalezneie do Bractwa nie jest dla samego BYCIA. Chodzi tu o uczestniczenie w życiu Bractwa, a tak jak pisałem wyżej, żeby się z Nami spotykać, nie musisz być w Bractwie... Pozdrówki i zachęcam do odwiedzenia co jaki? czas Warszawskiej grupy BS. Kuba
zocha Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Zakończenie Sezonu Bractwa Suzuki Wieleń 2012 Mam ochotę się tam pojawić . Będzie może ktoś z forumowiczów???
Rekomendowane odpowiedzi