Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Miejsce załatwione, drzewo już jest. Proponuje sobote (17.05.2008r.) spotkanie MC Czechowice - Dz. godzina do ustalenia, czekam na propozycje ( przed ogniskiem możemy polatać po okolicy np. zapora Goczołkowicka ).

Serdecznie zapraszamy Andrzej z Halink?

Opublikowano

hehe ja oczywi?cie nie przegapię takiej imprezy.

A zapora Goczałkowicka super pomysł :)

Opublikowano

Jak mi się uda wyekspediować córkę do te?ciowej to też przyjadę.

Opublikowano

Buuu :P My chętnie by?my dołaczyli gdyby to było w Nedzielę, tak jak poczatkowo ustalali?cie po wycieczce do Mosznej. Niestety na sobotę mamy już plany. !OK

Opublikowano

Ja i mężu? też woleliby?my niedziele :P Organizator da się co? załatwić !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Może być niedziela jeżeli Wam pasuje :P . Byle pogoda byla (bo prognozy na weeked s? nie ciekawe !V ) . Chciałem sobote bo jest możliwo?ć rozbicia namiotów i zostania wrazie !scooter .

Opublikowano

Jo byda i to na 100% i w niedziela. Kaj się spotykomy? (dotyczy wawa) !scooter

Opublikowano

Też słyszałam że od pi?tku ma padać deszcz !scooter ale jeszcze zobaczymy,może będzie !V

Opublikowano

Kto chętny na wypad na ognisko do Miga,zbiórka jutro(niedziela) o 11.00 w chudowie.chyba żeby lało !YES

Opublikowano

Niestety ja nie jade !YES

• Klubowicze
Opublikowano

Waw nie wymiękaj :P .

Opublikowano

Hej :P Powinni?my zd?żyć i przybyć do Chudowa; ale gdyby?my się nie wyrobili to w ostateczno?ci spotkamy się gdzie? na trasie w Tychach !happybth

Czorny, jak co? będziemy dzwonić :P

Do zobaczenia!!

Opublikowano

Od 1,5 godz.w domu .Droga powrotna niestety w deszczu :angry: ,ale i tak było !happybth .Dzięki za miły dzień :D

Opublikowano

Migu !happybth sorki że nie "wyrobiłem" ale my?lę że jeszcze zorganizujesz jakie? ognisko?

• Klubowicze
Opublikowano

Da się zrobić tylko gdzie te TWOJE 100% !happybth . Za kare na następne ognisko musisz załatwic słoneczn? pogode :angry:

• Klubowicze
Opublikowano

M&M i Dzięglowi dziękujemy za wspólne ?miganie. Dzięgiel i Patryk uznanie za wytrwało?ć w potrzymywaniu ognia na przekór pogodzie :angry: !happybth . Ja dojechałem do domu bez deszczu.

Opublikowano

Migu: bardzo dziękujemy za udany dzień :angry: Szkoda, że było nas tak mało i że pogoda zbytnio nie dopisała, ale i tak było miło!

Dzięgiel: masz super odważnego potomka !happybth

Pozdrawiamy :D

Opublikowano

!happybth mówisz i masz-pogoda będzie, nawet drzewa nar?bie na ognisko ;-)

• Klubowicze
Opublikowano
M&M i Dzięglowi dziękujemy za wspólne ?miganie. Dzięgiel i Patryk uznanie za wytrwało?ć w potrzymywaniu ognia na przekór pogodzie  :angry:  :D . Ja dojechałem do domu bez deszczu.

:D Z tego co pamiętam to w niedzielę jeĽdziłem, ale po Katowicach i załatwiałem parę spraw. Ogień podtrzymywałem, ale w rodzinnym ognisku.

Ale nie jednemu ......... Burek. :D

Już wiem byłem z Wami duchem. ;)

a gdzie zdjęcia??????

Opublikowano

Ha..ha.. dobre pytanko :angry: ''Gdzie Maj? Zdjęcia'' :D

nie było z nimi specjalistów od robienia :D

i nie maj? :D

• Klubowicze
Opublikowano

Patryk sorry :lol: (to był syn Dzięgla i dzielnie walczył o podczymanie ognia, !scooter nie mogłem go pomin?ć).

Opublikowano

Mamy mamy; owszem niewiele, ale zawsze co? !OK Tylko jeszcze nie mieli?my czasu by je wrzucić whist Nadrobimy, obiecujemy :D

Opublikowano
  nie mieli?my czasu by je wrzucić  :) Nadrobimy, obiecujemy  :)

A my tu czekamy :lol: czas leci a zdjęć :D z ogniska dalej nie ma :)

Opublikowano

Będ? będ?! Wczoraj pomęczyli?my i wrzucili?my ostatnie zdj?tka; już wiemy jak, więc zaległe niebawem :lol: