Artemis Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Miało być brzydko i deszczowo A jak wiadomo pogoda potrafi płatać figle, tym razem na nasz? korzy?ć : Ja (czyt. Artemis) mój plecaczek– Małgosia, wraz w Aquilk? i Webikiem umówili?my się na wypad w nieznane. Start z pod Maka (DĽwigowa-Połczyńska), 3 dzielne maszyny. Zacznę od najmniejszej, ale niemniej poważnej: Gilera Runner zasiadana przez Aquile, patom my na Scarabeo oraz Webik na Srebrnym Skrzydle. Po ustaleniach obrali?my kierunek Roztoka i Zalew Zegrzyński. Piękne trasy, mało samochodów prędko?ci w granicach 75-85km/h więc bardzo turystyczne – Dla mnie i mojej Gosi to lepiej ponieważ była to nasza pierwsza dłuższa wycieczka . Obyło się bez większych przygód, no może prócz kluczenia w okolicach Nowego Dworu Maz . Wypad bardzo udany, można było pogadać, pobrechtać się i oczywi?cie popodziwiać maszyny! Kilka fotencji poniżej. Roztoka, koniec przerwy dalej w drogę! Zegrze parking przy Toi Toikach, dojazd to był mały off road… Wszamanie, kaszanka, karkóweczka, po dłuższej trasie żarcie znacznie lepiej smakuje, mniam mniam… Krótki postój w parku w Jabłonnej i przymiarki do Silver Winga. Do kasku i kurtki pasuje jak ulał.. Ale to fajnie jeĽdzi… No i na koniec. Ekskluzywny pokaz jazdy figurowej na skuterze w wykonaniu Aquili.. & BRAWO!
Wookash Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Chcieli mnie ?ci?gnac, ale niestety... spałem Poza tym po ostatniej wycieczce mam na chwilę do?c jazdy Panie i panowie gratuluję wycieczki Artemis, musisz przyznac że Silverek się ładnie zbiera
Artemis Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 Taaaaa... to nie skuter, to istny potwór A tak na poważnie to najpierw "poplecakowałem" Aquili (przesyłam wielkie podziękowania, a jednak nie zlałem się w porty... ) a póĽniej "wyżebrałem" jazdę Jest czym jechać... Polecam się na przyszło?ć jako objeżdżacz
Gość Webik Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Heh Artemis następnym razem ja cię przewiozę tez sie nie zlejesz będę delikatny a turystycznie i owszem klocuszki sie już ułożyły jeszcze raz dzięki Wookash heh nie podawaj sie tak łatwo następnym razem nie ma ze boli jedziesz z nami kierunek Roztoka Lub może inny ps. Atemis następnym razem ty prowadzisz i mam nadzieje ze nie trzeba będzie gonić dzikiej 50 tki
Glub Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 buu a info o wycieczce jako? przemknęło mi niezauważone
Gość Webik Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Heh sorki Glub ale to w sumie wyszło spontanicznie wczoraj koło północy :)następna wycieczka pewnie niedługo wiec zapraszamy
Wookash Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 na 11 rano możemy na autosacrum (?więcenie pojazdów+ msza) jechac do podkowy le?nej... Sorry że post pod postem... ale jak kto? chce się wybrac do tej podkowy to niech się tu wpisze do 9 tej rano... specjalnie nastawię budzik i pojadę z chętnymi (o ile tacy będ?)
Gość Maciek_GSI Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Fajny "light"-owy wyjazd. Dzi? jest ładna pogoda i planuje dzi? pojechać nad Zegrze.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2008 To ja też !piwko Zaraz sie pakuję i smigam z Piastowa przez Nowy Dwór, Debe i gdzie? nad Zalew. I już wróciłem. Nad Zalewem wieje jak w kieleckim !scooter . Zimno brr. Ale w Warszawce cieplutko i przyjemnie. Widziałem stoj?cego na parkingu w Nieporęcie granatowego Burgmana 400 !scooter . Maciek_GSI, to Twój ?
Gość Maciek_GSI Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To nie mój. Zrobiłem sobie, krótki wyjazd do Palmir. Bardziej chciałem potestować Burgmana na "kocich łbach". Było wesoło. !piwko Pozdrawiam P.S. Codziennie jezdzę ( przeciskam się w korku) prymasa tysi?clecia z Bielan do Zachodniego i chciałbym podzielić się z wami moim spostrzezeniem. Tak dużo osób porusza się na jedno?ladach, że wczoraj jechałem w korku miedzy samochodami z 5-cioma innymi motocyklistami!! Jazda w korku i to GRUPIE!!! Tego jeszcze nie ćwiczyłem. !happybth Ale duże wrazenie zrobił na mnie człowiek na HD. Motocykl jak to HD szeroki jak szafa, a przeciskał się ze zgrabno?ci? 50-tki!! Duży szacun dla kolesia. P.S. Czy w najblizszy Czwartek jest spotkanie warszawskiej grupy w Starym Młynie?
Rekomendowane odpowiedzi