Glub Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Od jakiego? czasu komunikator ICQ jest tożsamy i kompatybilny z AOL instant messenger AIM oraz makowym komunikatorem iChat. [aol wykupił icq już dosyć dawno] Niestety jak wpisuję w pole icq uin mój aim/ichat screen name [w formie glub@mac.com] to wywala bł?d. Je?li można prosić o zmianę pola ICQ na ICQ/AIM oraz możliwo?ć wpisania znaków ASCII to by było ?wietnie.
BRODATY MIKE Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 o kutwa ale matrix, nic nie zrozumialem, ale 3mam kciuki za powodzenie misji... !tut !happybth
Gość qrdemol Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Ta informacja mn? wstrz?sneła!!!.A teraz prosze o tłumaczenie na polski !happybth
Glub Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 dobra.. to tak jak by gadu gadu wykupiło tlen.pl albo na odwrót. miałby? pole gg ale wiesz że jest kompatybilne z tlen.pl ale nie możesz tam wpisać swojego loginu.
RobB. Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Aha, już wiem EUREKA !scooter Człowiek się całe życie uczy !scooter Pozdrawiam RobB. i też trzymam kciuki za powodzenie !piwko
Administrator Tetsuo Opublikowano 5 Maja 2008 Administrator Opublikowano 5 Maja 2008 Obawiam sie że nasze forum nie było przygotowane na tak? ewentualno?ć ... niestety nie mamy co liczyć , że będzie ...
Glub Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 hm to muszę liczyć że przy updejcie silnika forum to może nast?pi. a także RSS dla nowych postów. tak jak jest to np na forach: myapple.pl vBulletin macplug.org. punBB
Rekomendowane odpowiedzi