Klubowicze Migu Opublikowano 8 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2008 Czorny zamawiam zegarynke tak jak ostatnio 9,30 !OKK
Gość Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Bafka zamek w Chudowie!!!! Czorny kiedy i kto tak ustalił bo nic na ten temat nie wiem Bafka proponuje lepiej czytać posty pierwszy post napisany 28.04.08r godz 17:28 "11maja (niedziela) godz 10-11 na zamku w Chudowie" Ale my?lę że już jest wszystko jasne !OKK
Gość Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Czorny zamawiam zegarynke tak jak ostatnio 9,30 !OKK Migu mówisz i masz
Bafka Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Bafka zamek w Chudowie!!!! Czorny kiedy i kto tak ustalił bo nic na ten temat nie wiem Bawka proponuje lepiej czytać posty pierwszy post napisany 28.04.08r godz 17:28 "11maja (niedziela) godz 10-11 na zamku w Chudowie" Ale my?lę że już jest wszystko jasne Nie Bawka tylko Bafka następnym razem dopisz ''spotykamy się''bo 11-go maja między godz.10-11 może wiele rzeczy się tam dziać proponuję lepiej ''PISAĆ'' posty !tut
Gość Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Bafka Do not have satisfaction because and I will go so !OK
M&M's Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Witajcie Mamy pytanie za sto punktów Ilu w końcu Was jedzie? Jeste?my z Tychów, do kogo po drodze możemy doł?czyć?
Gość Kauli Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Kilka osób będzie. Ja wraz z Lupakiem postaramy się przybyć. My?lę że będzie fajny trip bo pogodę zapowiadaj? rewelacyjn? - zobaczymy jak z tym będzie
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2008 Możemy was zgarn?ć po drodze 10,30.Pierwsza stacja w Tychach na trasie Bielsko- Katowice(1). My jedziemy od Bielska
Gość Lalikowo Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Jeste?my już w domciu !happybth Dziękujemy za wspólny wypad !happybth było super (nawet w roli plecaczka ) Czekamy na zdj?tka Pozdrowionka i do następnego spotkania ps. Czorny a Ty to wiesz co....
Gość Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Ja również jestem już w domu. Było super!!!!!! HEhe Kasia wiem wiem !happybth I też czekam na
Gość Kauli Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Frekwencja nienaganna 9 maszyn stawiło się na miejsce zbiórki i tyle do końca dojechało. Piękne widoki, fajne towarzystwo i w ogóle bajerancko. Podzamcze zwiedzone, stadnina tak samo, kiełbaski oraz różne takie zjedzone więc wszystko jak być powinno tak było. Tylko trochę chłodno się zrobiło na koniec - organizator nie przewidział że tak długo sie będziemy widzieć i za krótko tę dobr? pogodę zamówił !happybth. Pod domem rodziców Lalikowej mi akumulator padł o dziwo - klema przykorodowała i nie było ładowania ale na szczę?cie Lupak użyczył pr?du . Bardzo fajne spotkanie. Także czekam na zdj?tka bo będ? fajne !happybth
waw Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas Oby więcej było tak udanych wyjazdów. ps. Specjale podziękowania dla organizatora wycieczki !happybth !happybth
Lupak Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Pare fotek z naszego aparatu zanim nie padła bateria do obejrzenia tutaj
Gość Kauli Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 z najmniej aktywnego regionu teraz kręcimy najwięcej kilometrów na spotkaniach czorny jest szansa ze nie i to nawet spora
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2008 Wyjazd super. Każdy kolejny (region ?l?ski ro?nie w siłę) jest ciekawszy i spędzony jak zwykle w miłym gronie. Pomysł celu wycieczki trafiony. Pogoda dopisała. Kauli następnym razem nie zapomnij ciepłych ..... ........ je?li zmarzłe?. Czorny podczas dzisiejszego wyjazdu otrzymał (powinien otrzymać) sprawno?ć „Wzorowy pilot”. Kto jest ZA? Zdjęcia (powyżej) zrobione w czasie jazdy wyszły super. Mam nadzieje że z aparatu Bafki (chyba nim robili?cie zdjęcia w czasie jazdy) również będ? w tym styl. Dziękuję bardzo za mile spędzony dzień. A!!!! jeszcze parę zdjęć Szczególnie polecam - wygl?da smoakowicie
Lupak Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 No Czorny jaki jest plan następnej objazdówki ?? Za niedługo cza będzie stać w kolejce żeby sie zapisać !OKK Bafka nie daj sie prosić i wklej parę zdjęć bo wszyscy siedz? jak na szpilkach każdy chce se wkleić na tapetę foto z przejazdu !tut czekamy ..... czekamy ..... czekamy ..... może sie doczekamy !happybth
M&M's Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Witamy !tut Baardzo dziękujemy za wspólny wypad!! To był nasz debiut i było naprawdę super! Pozdrawiamy i do następnego spotkania !OKK Ps.: Kauli - zgadzamy się z Czornym - nie sprzedawaj maszyny !happybth
Lupak Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ps.: Kauli - zgadzamy się z Czornym - nie sprzedawaj maszyny bo sie nie bedzie o co oprzeć w Chudowie !happybth
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2008 Bafka! Bafka! Bafka! zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!!!!!!! M&M's - chyba drugi raz, byli?cie chyba (spotkali?my się ) na stacji w Czechowicach D. Bafka! Bafka! Bafka! zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!!!!!!!
Bafka Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Sorki że tak długo,jako? czasu nie miałam pozdrowionka KLIK
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2008 Dziękujemy! nik tu nikogo nie pogania, wprost przeciwnie Pozdrawiam - warto było czekać
Rekomendowane odpowiedzi