Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ma kto? ochotę jechać do Mosznej (opolskie) ? Jest tam- Zamek,stadnina koni i park 11maja (niedziela) godz 10-11 na zamku w Chudowie link do stronki http://wroclaw.hydral.com.pl/12074,obiekt.html !happybth !winkiss !happybth !happybth
Gość PCX Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tak dużo wycieczek, tak mało czasu. Szkoda bo 10-11 jest Zlot pod Zapor? w BB.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Przyjacielu widzę że lubisz się reklamować na naszych "tematach" "postach" Proponuje Ci aby? stworzył swój post i tam opisał ewentualne spotkanie-zlot
Sympatycy Zenek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jest szansa ze sie wybiore (wkoncu !happybth ). konkretnie pewnie bede wiedzial w tygodniu przed wyjazdem.
Bafka Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Hey gdzie tam 11- Maj przed nami jeszcze długi majowy weekend !winkiss można by było gdzie? wyskoczyć !happybth .Może jekie? ognisko i kiełbaski
waw Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Znalazłem aż 3 Moszne (opl,maz,lub),która to a może wszystkie po kolei !scooter
Gość PCX Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Przyjacielu widzę że lubisz się reklamować na naszych "tematach" "postach"Proponuje Ci aby? stworzył swój post i tam opisał ewentualne spotkanie-zlot Zrobiłem tak 2 razy, ale nie ma sensu zakładać osobnych tematów, po prostu proponuje alternatywę jak by kto? chciał nieco inaczej dany dzień spędzić Nie obrażaj się, uczestników wam nie podbiorę, a może jak się z Zapory wyrobię to jeszcze z wami pojadę !scooter
ja-rek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No hejjj... A może tak zamiast "moszny" jeziora: międzybrodzkie i żywieckie + zlot w BB. Zamek jeszcze pewnie nie zniknie, skoro ma już kilka setek lat !scooter . Musi być jaka? AKCJA.... czyli co? nowego. [ zamek jest stary ] ludzie na zlocie NOWI. jarek.
Bafka Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Brzmi nieĽle ja się na to piszę !scooter
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Znalazłem aż 3 Moszne (opl,maz,lub),która to a może wszystkie po kolei !scooter Moszna ta jak jedziesz na Krapkowice (opolskie)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Hey gdzie tam 11- Maj przed nami jeszcze długi majowy weekend można by było gdzie? wyskoczyć !scooter .Może jekie? ognisko i kiełbaski Bafka zaproponuj jaki? wyjazd na kiełbaski w długi weekend ja się na pewno piszę na to. A 11maj wcale nie jest tak daleko zaledwie 2tyg
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Cze?ć Jak się uda to dojadę do was(na zmek).Pracuje wszystkie ?więta i wekendy do 17.05.08. więc trudno mi się wybrać . ps.dla tych co jeszcze nie byli nad zapor? -typowy spęd(moje zdanie) pawel883
waw Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jkie? propozycje !happybth na długi weekend? Może wyjazd nad rzeke i ognisko !happybth
waw Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jak by pogoda dopisała to może wycieczka nad Rabe do Myslenic. Ładne okolice i warunki na ognisko. A dla chętnych kolejka linowa na góre Chełm
waw Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czy s? propozycje teminu wycieczki Bo długi weekend jest do?ć długi tzn. 5 dni !flower
Dzięgiel Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Mi i Bafce pasuje każdy dzień,dostosujemy sie do innych !flower.Ale chyba najlepiej sobota lub niedziela !flower.Wg. prognozy sobota ma być ładniejsza.
Bafka Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Si Si pogoda w sobotę ma być !flower W pi?tek niestety ?migam do pracy !flower i będę dopiero w domku 15-16 a niedziela ma być nie ciekawa.
waw Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 W takim razie niech to będzie sobota (prognoza pogody jest nawet ok)
Bafka Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Hey gdzie tam 11- Maj przed nami jeszcze długi majowy weekend można by było gdzie? wyskoczyć !happybth .Może jekie? ognisko i kiełbaski !tut Bafka zaproponuj jaki? wyjazd na kiełbaski w długi weekend ja się na pewno piszę na to. A 11maj wcale nie jest tak daleko zaledwie 2tyg Nie będę nic proponowała bo nie jestem w tym dobra.Pomysł Ja-rka jest !OKK A 2 tygodnie dla mnie to wieczno?ć
Gość Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Hey gdzie tam 11- Maj przed nami jeszcze długi majowy weekend można by było gdzie? wyskoczyć !happybth .Może jekie? ognisko i kiełbaski Bafka zaproponuj jaki? wyjazd na kiełbaski w długi weekend ja się na pewno piszę na to. A 11maj wcale nie jest tak daleko zaledwie 2tyg Nie będę nic proponowała bo nie jestem w tym dobra.Pomysł Ja-rka jest A 2 tygodnie dla mnie to wieczno?ć To szkoda że dzisiaj z nami nie pojechała? do Rybnika w końcu była fajna pogoda póĽniej się rozpadało. Dbam po prostu o twoj? "wieczno?ć" ;-) !tut !OKK
Rekomendowane odpowiedzi