Bafka Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Hey gdzie tam 11- Maj przed nami jeszcze długi majowy weekend można by było gdzie? wyskoczyć !happybth .Może jekie? ognisko i kiełbaski Bafka zaproponuj jaki? wyjazd na kiełbaski w długi weekend ja się na pewno piszę na to. A 11maj wcale nie jest tak daleko zaledwie 2tyg Nie będę nic proponowała bo nie jestem w tym dobra.Pomysł Ja-rka jest A 2 tygodnie dla mnie to wieczno?ć To szkoda że dzisiaj z nami nie pojechała? do Rybnika !tut !OKK Mi nie jest szkoda.Jest zimno i padał deszcz, żadna to dla mnie przyjemno?ć jeĽdzić w takich warunkach moim burgusiem .Dbaj sobie o swoj? ''wieczno?ć'' i żeby? się nie przewrócił na pierwszym lepszym zakręcie Sorki za za?miecanie w?tku.
waw Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Dla zainteresowanych jutrzejszym wyjazdem proponuje jako miejsce spotkania :MC donald na Rozdzienskiego w Katowicach
Gość Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Jutro o 11 McDonald Katowice ul.RoĽdzieńskiego
Bafka Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 A gdzie wogóle ?migamy !happybth można zapytać !happybth
waw Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 je?li wam odpowiada to może tak jak wczesniej proponowałem do Myslenic nad Rabe
Bafka Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 sorki nie jadę !happybth bo czorny jedzie !happybth
Gość Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 jestem za !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth
Gość Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 je?li wam odpowiada to może tak jak wczesniej proponowałem do Myslenic nad Rabe Wycieczka udana pogoda dopisała przejechane 250km łowienie ryb w Dolinie Będkowska (a raczej kibicowanie) zwiedzanie zamka (a raczej ruin) w Tęczynie. Obecnych !happybth !happybth !happybth : czorny,dzięgiel,waw !happybth
Gość Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 11,05 tak jak w temacie wycieczka do Mosznej kto się pisze? !happybth
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2008 Sobota Bielsko !scooter niedziela Moszna jestem za (Moja propozycja to Krasiejów jest niedaleko od Mosznej) http://www.dinopark.info.pl/
waw Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Czyli propozycja !piwko na niedziele to :Moszna i Krsiejów?
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2008 Jakby kto? to czytał, to ja nic tu nie piszę, że się zjawię. !piwko Dzięgiel i Czorny najlepiej wiedz? o co chodzi !happybth
Gość Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Jak by kto? to czytał, to ja nic ty nie piszę, że się zjawię. !piwko Dzięgiel i Czorny najlepiej wiedz? o co chodzi Patryk czyli godzina zostaje ta co jest napisana (10-11) to jest nas już paru !happybth !happybth
Gość Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Wła?nie skontaktował się ze mn? Mariusz i Małgosia z czarnego Piaggio x9 spotkali?my ich na stacji w Czechowicach 27kwietnia (pamiętacie?) jad? z nami w niedziele do Mosznej !winkiss więc kolejny maxi !vampire Nick na "burgmani" będ? mieli M & M's
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2008 To 10 czy 11ta bo będe po zlocie !vampire i nie wiem o której zkulać się z wyra. !winkiss
Gość Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 To 10 czy 11ta bo będe po zlocie !vampire i nie wiem o której zkulać się z wyra. !winkiss czekamy na wszystkich do 11 więc jest taka luĽna godzina od 10
Bafka Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Godzina godzin? a gdzie sie wogóle spotykamy !OKK
Bafka Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Bafka zamek w Chudowie!!!! Czorny kiedy i kto tak ustalił bo nic na ten temat nie wiem !OKK
Rekomendowane odpowiedzi