MISIEK Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 W dniach 02-04/05/2008 odbędzie sie XV Parada Parowozów w Wolsztynie. Jest plan aby zobaczyć np. pi?tkowy pokaz "|wiatło, Para , DĽwięk" szczegóły opisałem na forum klubu P.E.S. o tutaj: KLIK Zapraszam chętnych na to widowisko. Proszę o wpisy poniżej na forum Burgmanii lub P.E.S. Pozdrawiam MISIEK.
Pleban Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zawsze chciałem tam pojechać, zwłaszcza że pamiętam jeszcze erę pary. W pewnym okresie nawet interesowałem się kolejnictwem z naciskiem wła?nie na parowozy. No cóż. W tym roku się nie uda, ale może w przyszłym, a Wy bawcie się dobrze i dokumentujcie, dokumentujcie....
Piotr z Gdańska Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Pewnie będę, ale na 4, a wła?ciwie na 6 kołach.
MISIEK Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 PROGRAM PAROWOZOWEGO SHOW 2-4/05/2008 Wolsztyn W klubie rozpatrujemy kilka wersji wycieczki (pi?tkowa lub niedzielna): KLIK Choć przyznam, że najciekawszy jest zawsze drugi dzień imprezy (sobota -03/05/2008) ze względu na paradę na której s? wszystkie zaproszone parowozy (m.in.: z Niemiec, Węgier, Czech, W.Brytanii) Do domu wraca się czarnym od... sadzy... jest wszędzie... !happybth zapraszam do dyskusji i dodania opinii... oraz do odwiedzenia Wolsztyna w tych dniach!
Klubowicze Karolina Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Cały majowy weekend trwaj? Dni Wolsztyna, a w niedzielę 4 maja od godz 11.30 odbędzie się na tamtejszym Rynku Inauguracja Sezonu Motocyklowego. Może kto? zechce to poł?czyć. !happybth Podaję linka: Program Dni Wolsztyna
Gość Ombre Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Ja w niedzielę też lecę na Wolsztyn. Teraz jestem nad morzem i pogoda .... !happybth W niedzielę będzie super. Pozdrawiam Ombre B65 jest super!
MISIEK Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 Oficjalny program z portalu Parowozownii Wolsztyn: XV Parowozowy Show PARADA PAROWOZÓW WOLSZTYN 2008 miłej zabawy
Gość beowe Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Witam. Za jakie? 1,5 godziny jadę do Wolsztyna tak więc mam nadzieję spotkać się z tymi, którzy tam będ?. pozdrawiam BeoWe.
Gość Ombre Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Zlot zaliczony a motor po?więcony. Oprócz mne było jeszcze co? koło 500 maszyn!! Czad Pozdrawiam Ombre
Rekomendowane odpowiedzi