Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Na dzisiejszej sumie wstępnie ustalili?my, że w niedzielę wybierzemy się na sympatyczn? wycieczkę w okolicę Ko?cierzyny !w00t Mamy co? do załatwienia i przy okazji miło spędzimy czas Spotykamy się na stacji Orlen w Żukowie o godz. 10.00
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Adam przypominam o Stegnie . Można tam się spotkać . Planowany nas czas przyjazdu około 12 00 . Będziemy tam pare godzin . Wrazie co to powodzenia przyczepno?ci i szerokosci , miłej wycieczki . Pozdrawiam Upiór .
Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Adam przypominam o Stegnie. Wiem, wiem. Niestety mamy trochę "służbowych" spraw do załatwienia i nie możemy sobie pozwolić na wyjazd do Stegny. A zapewniam Ciebie, że bardzo by?my chcieli.
Mareczek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Na dzisiejszej sumie wstępnie ustalili?my, że w niedzielę wybierzemy się na sympatyczn? wycieczkę w okolicę Ko?cierzyny !piwko !piwko Mamy co? do załatwienia i przy okazji miło spędzimy czas !piwko Spotykamy się na stacji Orlen w Żukowie o godz. 10.00 Szkoda że na ?rodowym spotkaniu (sumie ) nie mogłem być tylko musiałem być w pracy, zapewne dowiedział bym się jakie to ważne „ służbowe” sprawy zmusiły czę?ć ekipy z 3miasta do rezygnacji z zaproszenia na spotkanie w Stegnie i musz? być załatwione koniecznie w tym samym czasie w okolicy Ko?cierzyny. !piwko
Abach Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ...zapewne dowiedział bym się jakie to ważne „ służbowe” sprawy zmusiły czę?ć ekipy z 3miasta do rezygnacji z zaproszenia na spotkanie w Stegnie i musz? być załatwione koniecznie w tym samym czasie w okolicy Ko?cierzyny. Mareczku, jak zapewne wiesz, czę?ć osób z naszego regionu jest zaangażowana w organizację najważniejszego zlotu w sezonie. Do czerwca pozostało juz tylko kilka weekendów, a w tygodniu pracujemy. Czas nieubłaganie płynie i przyjemno?ci odkładamy na póĽniej. Z reszt?, jak dla mnie, nawet "służbowe" spotkanie jest przyjemno?ci?. Tymbardziej, że spotykam się z przyjaciółmi.
upiór Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam Adam sprawy, pojmuje ale na Burgmani i tak wypijemy ja stawjam za Rucki Most . Szkoda , pogoda ma Wam i nam dopisać !piwko .
Mareczek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 . Czas nieubłaganie płynie i przyjemno?ci odkładamy na póĽniej. Z reszt?, jak dla mnie, nawet "służbowe" spotkanie jest przyjemno?ci?. Tymbardziej, że spotykam się z przyjaciółmi. I wszystko jasne. Przyjemnej oraz bezpiecznej jazdy !scooter !scooter !scooter w gronie przyjaciół po kaszubskich drogach, ładnej pogody oraz załatwienia wszystkich zaplanowanych spraw. !piwko
Pleban Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 na Burgmani i tak wypijemy ja stawjam za Rucki Most I ja! I ja w Rudzkim Mo?cie byłem!!!!!
upiór Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Pleban sory ale w Ruckim każdy był cienki . Oczywi?cie Ty jeste? na li?cie do w miłym gronie . Szkoda Stegny na zlocie będzie czasu mnogo !tut , tylko by?my dali rade . Pogoda na niedziele super . Pozdrawiam Upiór .
Klubowicze robson Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie mogę niestety jechać z Wami !tut
Pleban Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dzięki za wspóln? wycieczkę w doborowym gronie i przy pięknej pogodzie. Gdyby (nie zmuszam !scooter i nie nakłaniam !scooter ) kto? miał ochotę zobaczyć parę fotek, to zapraszam tu.
Bobas Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Szkoda, że nie mogli?my się zjechać razem, bo obie wycieczki były bardzo ciekawe. Ale co się odwlecze to nie uciecze. W najgorszym wypadku zobaczymy się na Burgmanii. Pozdrowionka dla 3Miasta. Bobas
Rekomendowane odpowiedzi