Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilk? poszedłem do kiosku po |wiat Motocykli, a wróciłem z rzeczonym tytułem i |wiatem Skuterów nr 1/2008! !scooter Wygl?da na nowy miesięcznik !scooter. Czy co? Wam wiadomo na ten temat?

Opublikowano

!scooter !scooter !scooter tak.jest/było na forum.

Opublikowano

"Swiat Skuterow" to raczej nie "Skuter" ... Czyzbym czegos nie doczytal na forum?

Opublikowano
Przed chwilk? poszedłem do kiosku po |wiat Motocykli, a wróciłem z rzeczonym tytułem i |wiatem Skuterów nr 1/2008!  !scooter Wygl?da na nowy miesięcznik !scooter. Czy co? Wam wiadomo na ten temat?

Hmm !scooter , "|wiat Skuterów"... może rozchodzi się o dwumiesięcznik "Skuter"

"|wiat Skuterów" -było kiedy? takie wydanie ale doczekało się tylko trzech numerów: KLIK

Co? więcej na temat dwumiesięcznika "SKUTER": KLIK

Co do dwumiesięcznika "Skuter" -jest już założony taki temat na forum !scooter : KLIK

Je?li pojawiło się co? nowego -poproszę o jakie? szczegóły !

• Sympatycy
Opublikowano

To jest nowe wydawnictwo Agory. |wiat motocykli poleca "|wiat skuterów".

Format A4, sporo artykulików, testów, porównań, Jagroskiego !scooter i trochę przedruków

ze |M... Kosztuje toto 6.9 PLN. Wła?nie nabyłem.

pzdr

Opublikowano
To jest nowe wydawnictwo Agory. |wiat motocykli poleca "|wiat skuterów".

Format A4, sporo artykulików, testów, porównań i trochę przedruków

ze |M... Kosztuje toto 6.9 PLN

pzdr

O... proszę... a jednak ! Dzięki, muszę poszukać informacji na temat tego miesięcznika, a może i kupić ten "|wiat Skuterów" ???

Opublikowano

To definitywnie nie Skuter. To bliĽniak |wiata Motocykli. Mam to już w ręku, ale nie mam czasu przegl?dać (czasem w pracy muszę pracować !scooter )

Opublikowano

"|WIAT SKUTERÓW".

Tak..., tak..., mam... mam !scooter , tzn. żonka mi kupiła i czeka na mnie już w domku... i żonka, i gazetka !scooter !scooter

Opublikowano
....czeka na mnie już w domku... i żonka, i gazetka !w00t :lol:

Już widze, jak się zainteresujesz żonk? po powrocie :rolleyes:;):lol::lol::lol:

A serio, przyznam szczerze, że jestem zupełnie zaskoczony. Praktycznie w jednakowym czasie powstaj? dwa czasopisma o identycznej tematyce :huh:

Zastanawiam się, czy jedni i drudzy wydawcy wiedzieli o swoich planach?

Opublikowano

Hm, dwa czasopisma skuterowe? Na duzo obszernejszym rynku niemieckim tez sa dwa, bo trzecie ("Roller") chyba nie wytrzymalo konkurencji.

A konkurencja podobno wychodzi na zdrowie konsumentowi :rolleyes: , wiec miejmy nadzieje ze tak bedzie...

• Administrator
Opublikowano

Konkurencja dobra rzecz... zawsze zyskuje na tym klient, w tym wypadku czytelnik :rolleyes:

Opublikowano

Chyba że kto? kogo? wygryzie, wtedy mamy monopol...a jak mamy to różnie bywa.

Opublikowano

Się okaże.... się okaże.....

Opublikowano

Wyjdze szydło z worka :rolleyes: .

Opublikowano

Przejrzałem... całkiem przyjemne pisemko: ZDJĘCIE

Zdjęcie "|WIAT SKUTERÓW" i "SKUTER"

Jest konkurencja... chyba dobrze. Przez kilka lat nie było żadnego takiego wydania na rynku prasowym, a teraz rosn? jak grzyby po deszczu.

Opublikowano

Nie jest Ľle, zdecydowanie mniej chińszczyzny, niż w "Skuterze"

:rolleyes:

Opublikowano

Ale trzeba przyznac, ze Agora zareagowala błyskawicznie... no i ta Vespa na okładce :rolleyes: (bo ja taki Vespowy zoboczeniec jestem !piwko )

Opublikowano

Więc mamy "uwolnienie" rynku nt. Skuterowe !piwko

Czas pokaże które z wydawnictw będzie lepiej kupowane,o tym zadecyduj? artykuły,opisy,itp,i..........

oczywi?cie My :rolleyes:

Jak narazie to ja jestem zadowolony z obu wydawnictw,jedno uzupełnia drugie,ale czas pokaże..... szto zacz !piwko !piwko

Opublikowano

Ja życzę tylko Wam i sobie oby nie znikły tak szybko jak się pojawiły.

Cieszę sie bardzo, że s? i to całkiem niezłe, tylko obawy mnie dopadaj? w sprawie zawarto?ci, a dokładnie o czym oni będ? pisać w przyszło?ci, bo jak wiemy ten rynek w naszym kraju nie jest na najwyższym poziomie. Życzył bym sobie przynajmniej 1 test maxi na numer ale gdzie ich tyle znaleĽć.

Ogólnie mówi?c to się ciesze i uważam, że jest super.

Pozdrawiam BeoWe.

Opublikowano

Gdybym sugerował się okładk?, wybrałbym "|wiat skuterów".

gazety.jpg

Opublikowano

Moje pierwsze wrażenia co najmniej mieszane. Brak jakiegokolwiek "dzień dobry, jeste?my nowym periodykiem, będziemy zajmować się tym i tym, kupicie nas co taki a taki czas, pisz? u nas znani w ?wiatku ludzie"... Potem jakby lista skuterów, przy każdym parę słów, co? jak wydawnictwa typu "Motocykle |wiata 2008" lub podobnego. Do tego parę dłuższych tekstów, ale testami bym ich nie nazwał, raczej luĽnymi, pobieżnymi opiniami. Dalej tekst techniczny, ale dla kompletnych laików - opisuj?cy z czego składa się skuter i gdzie to się znajduje (rama, silnik, koła, hamulce). Na koniec relacja z wyprawy skuterowo-motocyklowej, kończ?ca się konkluzj?, że maxi-skuter nie nadaje się do dalekich wypraw! :rolleyes:

Reasumuj?c - dla mnie jaka? pomyłka. "Skuter" o wiele lepszy, choć i tutaj bym się pewnie poprzyczepiał z pozycji maxi-maniaka !piwko.

Opublikowano

Zapewne w weekend sobie poczytam i podziele sie tu moimi odczuciami :rolleyes: ...

Opublikowano

Najlepiej gdyby czasopisma się uzupełniały.

Brak 'dzień dobry' wynika może z tego, że '|wiat skuterów' powstał chyba jako rozszerzenie '|wiata motocykli'.

"Skutery' zostały do?ć mocno skrytykowane na tym forum. Ciekawe jakie opinie macie o '|wiecie skuterów'.

Opublikowano

Miesi?c temu nie mieli?my żadnego czasopisma na temat skuterów,obecnie mamy dwa i już jeste?my nie zadowoleni !piwko !piwko ,oczywi?cie w?skie grono,ale jednak !piwko

Więc kiedy będziemy happy? :)

Dajmy rozwin?ć skrzydła obu periodykom,nie krytykujmy już po ukazaniu się li tylko pierwszego numeru.