mak Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Przed chwilk? poszedłem do kiosku po |wiat Motocykli, a wróciłem z rzeczonym tytułem i |wiatem Skuterów nr 1/2008! !scooter Wygl?da na nowy miesięcznik !scooter. Czy co? Wam wiadomo na ten temat?
Gość qrdemol Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 !scooter !scooter !scooter tak.jest/było na forum.
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 "Swiat Skuterow" to raczej nie "Skuter" ... Czyzbym czegos nie doczytal na forum?
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Przed chwilk? poszedłem do kiosku po |wiat Motocykli, a wróciłem z rzeczonym tytułem i |wiatem Skuterów nr 1/2008! !scooter Wygl?da na nowy miesięcznik !scooter. Czy co? Wam wiadomo na ten temat? Hmm !scooter , "|wiat Skuterów"... może rozchodzi się o dwumiesięcznik "Skuter" "|wiat Skuterów" -było kiedy? takie wydanie ale doczekało się tylko trzech numerów: KLIK Co? więcej na temat dwumiesięcznika "SKUTER": KLIK Co do dwumiesięcznika "Skuter" -jest już założony taki temat na forum !scooter : KLIK Je?li pojawiło się co? nowego -poproszę o jakie? szczegóły !
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To jest nowe wydawnictwo Agory. |wiat motocykli poleca "|wiat skuterów". Format A4, sporo artykulików, testów, porównań, Jagroskiego !scooter i trochę przedruków ze |M... Kosztuje toto 6.9 PLN. Wła?nie nabyłem. pzdr
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To jest nowe wydawnictwo Agory. |wiat motocykli poleca "|wiat skuterów".Format A4, sporo artykulików, testów, porównań i trochę przedruków ze |M... Kosztuje toto 6.9 PLN pzdr O... proszę... a jednak ! Dzięki, muszę poszukać informacji na temat tego miesięcznika, a może i kupić ten "|wiat Skuterów" ???
mak Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To definitywnie nie Skuter. To bliĽniak |wiata Motocykli. Mam to już w ręku, ale nie mam czasu przegl?dać (czasem w pracy muszę pracować !scooter )
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 "|WIAT SKUTERÓW". Tak..., tak..., mam... mam !scooter , tzn. żonka mi kupiła i czeka na mnie już w domku... i żonka, i gazetka !scooter !scooter
Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ....czeka na mnie już w domku... i żonka, i gazetka !w00t Już widze, jak się zainteresujesz żonk? po powrocie A serio, przyznam szczerze, że jestem zupełnie zaskoczony. Praktycznie w jednakowym czasie powstaj? dwa czasopisma o identycznej tematyce Zastanawiam się, czy jedni i drudzy wydawcy wiedzieli o swoich planach?
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Hm, dwa czasopisma skuterowe? Na duzo obszernejszym rynku niemieckim tez sa dwa, bo trzecie ("Roller") chyba nie wytrzymalo konkurencji. A konkurencja podobno wychodzi na zdrowie konsumentowi , wiec miejmy nadzieje ze tak bedzie...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Konkurencja dobra rzecz... zawsze zyskuje na tym klient, w tym wypadku czytelnik
Wookash Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Chyba że kto? kogo? wygryzie, wtedy mamy monopol...a jak mamy to różnie bywa.
MISIEK Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Przejrzałem... całkiem przyjemne pisemko: ZDJĘCIE Zdjęcie "|WIAT SKUTERÓW" i "SKUTER" Jest konkurencja... chyba dobrze. Przez kilka lat nie było żadnego takiego wydania na rynku prasowym, a teraz rosn? jak grzyby po deszczu.
teston Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nie jest Ľle, zdecydowanie mniej chińszczyzny, niż w "Skuterze"
Wookash Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ale trzeba przyznac, ze Agora zareagowala błyskawicznie... no i ta Vespa na okładce (bo ja taki Vespowy zoboczeniec jestem !piwko )
Radio Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Więc mamy "uwolnienie" rynku nt. Skuterowe !piwko Czas pokaże które z wydawnictw będzie lepiej kupowane,o tym zadecyduj? artykuły,opisy,itp,i.......... oczywi?cie My Jak narazie to ja jestem zadowolony z obu wydawnictw,jedno uzupełnia drugie,ale czas pokaże..... szto zacz !piwko !piwko
Gość beowe Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja życzę tylko Wam i sobie oby nie znikły tak szybko jak się pojawiły. Cieszę sie bardzo, że s? i to całkiem niezłe, tylko obawy mnie dopadaj? w sprawie zawarto?ci, a dokładnie o czym oni będ? pisać w przyszło?ci, bo jak wiemy ten rynek w naszym kraju nie jest na najwyższym poziomie. Życzył bym sobie przynajmniej 1 test maxi na numer ale gdzie ich tyle znaleĽć. Ogólnie mówi?c to się ciesze i uważam, że jest super. Pozdrawiam BeoWe.
Slavequs Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gdybym sugerował się okładk?, wybrałbym "|wiat skuterów".
mak Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Moje pierwsze wrażenia co najmniej mieszane. Brak jakiegokolwiek "dzień dobry, jeste?my nowym periodykiem, będziemy zajmować się tym i tym, kupicie nas co taki a taki czas, pisz? u nas znani w ?wiatku ludzie"... Potem jakby lista skuterów, przy każdym parę słów, co? jak wydawnictwa typu "Motocykle |wiata 2008" lub podobnego. Do tego parę dłuższych tekstów, ale testami bym ich nie nazwał, raczej luĽnymi, pobieżnymi opiniami. Dalej tekst techniczny, ale dla kompletnych laików - opisuj?cy z czego składa się skuter i gdzie to się znajduje (rama, silnik, koła, hamulce). Na koniec relacja z wyprawy skuterowo-motocyklowej, kończ?ca się konkluzj?, że maxi-skuter nie nadaje się do dalekich wypraw! Reasumuj?c - dla mnie jaka? pomyłka. "Skuter" o wiele lepszy, choć i tutaj bym się pewnie poprzyczepiał z pozycji maxi-maniaka !piwko.
dr.big Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zapewne w weekend sobie poczytam i podziele sie tu moimi odczuciami ...
adams Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Najlepiej gdyby czasopisma się uzupełniały. Brak 'dzień dobry' wynika może z tego, że '|wiat skuterów' powstał chyba jako rozszerzenie '|wiata motocykli'. "Skutery' zostały do?ć mocno skrytykowane na tym forum. Ciekawe jakie opinie macie o '|wiecie skuterów'.
Radio Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miesi?c temu nie mieli?my żadnego czasopisma na temat skuterów,obecnie mamy dwa i już jeste?my nie zadowoleni !piwko !piwko ,oczywi?cie w?skie grono,ale jednak !piwko Więc kiedy będziemy happy? Dajmy rozwin?ć skrzydła obu periodykom,nie krytykujmy już po ukazaniu się li tylko pierwszego numeru.
Rekomendowane odpowiedzi