Sympatycy orzech Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czy kto? z Wawy jedzie do Częstochowy w niedzielę. Je?li tak to gdzie i o której startujemy. Dodam, że pierwszy raz wybieram się z Orzechówk? na mały spacerek !scooter wspólnie z Burgmani?.
pilot Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tak ja jadę razem ze Smoczyc? a wystartuje tam gdzie reszta ekipy. !scooter
Mamuśka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 My też się wybieramy. Szczegóły zapewne tradycyjnie uzgodnimy w pi?tek w Młynie Pozdrawiam Mamu?ka p/s Orzechu kiedy? musi być ten pierwszy raz - nawet (a może zwłaszcza) dla Orzechówki. Dacie rade
szaman Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja też się wybieram. Jak sie uda to doł?cze do Was !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No niestety Szamanie chyba nikt nie jedzie. Sorry
pilot Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No niestety Szamanie chyba nikt nie jedzie. Sorry Czemu nie powiedziałe? prawdy. Dwa Burgmany niestety jechały z Warszawy do Częstochowy. Ja i Migu i nie załujemy bo pogoda na pzrejazd nam dopisała w cale nie padało.
Gość Joa?ka Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ależ Was tam było! Pokazywali w TV.Pięknie to wygl?da !piwko Pozdrawiam--- Joa?ka W tym czasie w Warszawie był wypadek z udziałem skutera. Niestety jeden z chłopaków zgin?ł.Jechali we dwóch. Przykre zestawienie wiadomo?ci ale to życie.
Rekomendowane odpowiedzi