Skocz do zawartości
Forum Burgmania

SIE WYJE..ŁEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie zdazylem sie pochwalic ani nacieszyc tym jak pieknie przez cala zime zostal zrobiony moj Helix jak wlasnie godzinke temu w Pruszkowie wje...chalem w 2 tygodniowa Octawie !scooter !V !happybth

Policji nie wzywalismy bo odrazu powiedzialem ze nie mam prawka facetowi niemal nic sie nie stalo Helix rozje....chany z przodu i lewa stron + relingi

Ja mam zbite ostro biodro i lewy bark...

H.. by to wszystko strzelil!

Jestem ogolnie caly ale moja psycha jest zmasakrowana ze o portwelu nie wspomne! !happybth

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• orzech

5

• BRODATY MIKE

5

• MISIEK

3

• jagroski

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

majki , mam nadzieję że do burgmani doprowadzisz wszystko do należytego poż?dku ! !V .

plastiki sie wymieni , biodro też i w drogę !happybth

ale bez jaj , dobrze że skończyło się na ogólnych potłuczeniach , trzymam !scooter

Opublikowano

Mike. Ponieważ masz rozwalon? psychę i squta więc dobrze chociaż, że tylko poobijany jeste? !scooter .

Zdrowia życzę, aby wyremontować ... Helkę !V .

Opublikowano

Zdrowie wazne, reszta to sprawa drugorzedna ... ale skuta szkoda !scooter ...

Opublikowano

Mike - zdrowie najważniejsze. Resztę poskładasz...

Opublikowano

Hmm,pomijaj?c inne aspekty...ale prawko to cyba trzeba zrobić?!.

No chyba że sie myle,to prosze wybaczyć !scooter

Opublikowano
powiedzialem ze nie mam prawka

Więc nie powiniene? jeĽdzić !scooter !

Sory, ale z jednej strony mi Cię żal - uszkodzony skuter, poobijany jeste?, ale z drugiej strony uważam, że poruszanie się po drogach bez wymaganych uprawnień jest nie tylko wykroczeniem, ale działaniem nieodpowiedzialnym i zasługuj?cym na krytykę - co niniejszym czynię. Tyle.

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i jak najbardziej bezbolesnej (dla portfela !V) reaktywacji Twojego Helixa.

• Sympatycy
Opublikowano

Dobrze, że to nic groĽnego i na zdrowiu nie podupadłe? -> to najważniejsze.

Nie mniej jednak ważne, że jeĽdzisz bez prawka i nie stanowi to dla Ciebie problemu...do dzi?... Dobrze, że akurat dysponowałe? gotówk? coby sprawę załatwić. A gdy? nie dysponował i zrobił poważniejsze szkody ?

Przył?czam się do słów eMKi. Zdrowiej szybko, naprawiaj sprzęt a w tak zwanym

międzyczasie odrób zaległo?ci.

pzdr

Opublikowano

Zdrowia Ci życzę......

Szybkiego wyremontowania Heli.......

Brak prawka pomijam wymownym milczeniem !happybth !scooter !V

Ale proszę cię...zrób je,choćby dla nas....Burgmaniaków !happybth

Opublikowano

Zdrowia ci życzę !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Mike, szczerze Ci współczuję i rozumiem Twoje ... głębokie niezadowolenie, tym bardziej że wiem jak bardzo lubisz swój skuter i jak wiele wysiłku włożyłe? w to żeby wygl?dał tak jak sobie to wymarzyłe?. Dobrze ze Ty jeste? cały choć poobijany.

Do wyrazów współczucia muszę jednak doł?czyć co? jeszcze. Zgadzam się niestety z przedmówcami jeżeli chodzi o prawko. Nie możemy z jednej strony piętnować np. rejestrowania większych pojemno?ci na 50-kę a z drugiej przemilczać chwalenia się klubowicza że jeĽdzi bez prawa jazdy, sorry.

Opublikowano

ooojj, ...to musi boleć ...tzn.: poobijane biodro i porozbijany ...kultowy skut.

Ł?czę się w tym bólu i życzę szybkiego powrotru do zdrowia i szybkiej reanimacji Helki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zdrówka życzę i chętnie pomogę w odbudowie !V nudzi mi się jak cholera ostatnio !scooter

Opublikowano

To i ja składam życzenia wracaj do formy . Prawo jazdy !scooter .

• Sympatycy
Opublikowano

Szkoda Helki bo wiem, że dużo czasu jej po?więciłe?, Ty nie za wiele ucierpiałe? więc nie jest tak Ľle. Co do prawka to chyba czas się zapisać wreszcie !scooter

Opublikowano

Policji nie wzywalismy bo odrazu powiedzialem ze nie mam prawka

I czym sie chwalisz ......?????

Powinienes sie wstydzic ,ze bez prawka jeĽdzisz i stwarzasz zagrożenie dla innych ,a policja to powinna sie takim jak Ty do d...y dobrac

Ten kraj to paranoja

Opublikowano

Powinienes sie wstydzic ,ze bez prawka jeĽdzisz i stwarzasz zagrożenie dla innych ,a policja to powinna sie takim jak Ty do d...y dobrac

Ten kraj to paranoja

Zamknij się juz d..na kobieto !!!

Będziesz tu z siebie robić teraz wielce moralnie wzorow? i nienagann? ????

Kto stwarza większe zagrozenie na drodze ? Mike bez prawka czy Ty gdy jeĽdziłas z Niagary po piwkach ? Sama szefujesz klubowi, w którym jeżdż? ludzie nie dosyć że bez prawka to jeszcze na skuterach zarejestrowanych na 50ccm ?? To Ci akurat nie przeszkadza ??? Bo oni s? od Ciebie a Mike jest z Burgmanii więc trzeba mu pojechać ? Żal mi Ciebie...

Nie pochwalam Brodatego że jeĽdzi bez prawka ale wkurza mnie niemiłosiernie, gdy jeĽdzi po nim kto?, kto sam nic lepszy nie jest !

Opublikowano

żal skutera i dobrze że jestes cały ...

brak prawka - lepiej trzeba było zachować to dla siebie - z tego nigdy nic dobrego nie wynika.

i na marginesie .. napisać pierwszy post mogłes normalnie ... a nie kropkuj?c to co umieszczone niepotrzebnie ... !scooter

Opublikowano

No , to już jest przegięcie.

Opublikowano

No , to już jest przegięcie.

No cóż ... Taki tekst, to może nie przegięcie. To zwykły brak poczucia dobrego smaku i wychowania, żeby nie napisać, że przykład chamstwa. Dobry prawnik, Panie Pawko, zrobiłby ci z tego fajn? sprawę. Nawet gdyby tekst dotyczył kogo? innego. Nie bardzo chyba panujesz nad sob?, swymi emocjami i językiem. Polecam wizytę u psychologa. A może psychiatra ? Bo widać, że masz problem. Ze sob? i swoj? osobowo?ci?.

Opublikowano

Ten kraj to paranoja

Hmm, ...czyżby komu? się już dobrali do...

...do czego ???

:) ...acha, do... [przepraszam, już sie poprawiam: aha, ojjjoooojoooj, ...ale się wkręciłem ... :( ]

No tak, jest okazja ...warto sie na kim? wyżyć. KLIK !OKK Bez komentarza...

Czy klubowicze CR musz? "zakwaszać" wszystkie fora ??? Może byliby?cie bardziej pozytywni ?

Opublikowano

Dobrze Majku że dupsko całe - reszta to tylko czas.

jak niepołamane to nic wprzyszło?ci nie będzie Ci przypominało bólem "co i kiedy" :)

Opublikowano

I się MISIEK dałe? wkręcić, że hohoho;)

Pawko, pomijaj?c twój wiek, to zachowanie jak dziecka, jednak co ja będę się wypowiadał, za młody jestem :)

Tak wyja?niaj?c publicznie jedn?, może mało ważn? sprawę, ale mocno bij?c? po oczach.

aha piszemy przez HHHHHHH, słownie samo H. Nie obrażajcie się za to, kiedy? też robiłem ten bł?d, ale mam...16 lat?

Opublikowano

Brodaczu szkoda Helci - a ty się popraw, jak chcesz ukończyc kurs w trybie super ekspresu daj znac .... na PM. Już za 2-3 dni będziesz w?ród oczekuj?cych na egzamin... bo nadal długo się czeka. Tym razem się udało ... ale jazda z A to mniejsza ilo?c stresu. Pozdrowionka.

Opublikowano

Mike, życzę szybkiego powrotu do zdrówka :) . Pomy?l, że zawsze mogło być gorzej.