Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Akcja "KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomnijmy kierowcom aut- Motocykle wracaj? na drogi.

Wymuszenia, potracenia,zajeżdzanie drogi przez kierowców to zachowania, z którymi pewnie już nie raz miałe? okazję się spotkać!?

Niektórzy nawet mieli okazje odczuć na własnej skórze.

Przyczyna jest jedna: - kierowcy aut nie patrz? w lusterka, badż też wjeżdzaja na skrzyzowanie bo nas nie widzieli, (a tak naprawde uważnie nie przyparzyli się, lub też my?leli że zdazy)..

Akcja ma na celu poprawienie wizerunku Motocyklistów w oczach społeczeństwa,mediów itp..

ale przede wszystkim chociaż w jakim? stopniu u?wiadomić Kierowcom 4 kółek , zeby zwracali na motocyklistów ieksz? uwage..

o samej akcji bedzie gło?no w TV, prasie i radiu..

na akcji będzie kilka staci telewizjnych które załapały OCB> i postaraj? się nam pomóc...

Zbieramy się 12 Kwietnia 2008r. na Pl.Teatralnym

z Pl.Teatralneg przejedziemy gł.ulicami warszawy >

(na kurtkach będziemy mieli zółte koszulki z czarnym napisem "KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!"..moocyklici bez kosuzlek również mile widziani..koszulki zdobyć można u Yarsona i na samej akcji 12 Kwietnia)

< na ul.Generała Maczka,gdzie rok teu został brutalnie zamordowany jeden z naszych braci Motocyklistów( http://pl.youtube.com/watch?v=lMpdD... ).

Zapalimy za jego pamięć lampkę

,

z tamt?d razem pojedziemy na ognisko..(obiadek) by zaczac sezon,poznać sie, porozmawiać,podzielić doswiadczeiami:)

Kto czuje motocyklow? więĽ proszony jest o zabranie ze sob? na akcje znicza,...

-KAZDY NIECH WE?MIE DLA SIEBIE: JAKA| BUŁKE,+KIEŁBASKE..itp>zaopatrzenie na ognisko !scooter

DO ZOBACZENIA!!!!!

ps- przewidywana ilo?c motocykli ok.200>

Opublikowano

a godzina?

Opublikowano

Oczywi?cie o 12:00 !scooter

Opublikowano

My z aQuilka będziemy w 90% pewnie gdzie? koło 11.30 można by sie umówić je?li kto? z forum też sie wybiera

Opublikowano

Ja będe na 99 % też około 11.30

Opublikowano

Pewnie się pojawię, ale potem ?migam do pracy bo o 18 muszę być w teatrze na Targówku.

Opublikowano

To może wcze?niej spotkamy się gdzie? ... aby razem wjechać na plac Teatralny???.

Możliwe,że i Ja oraz Teletubi?ka zjawimy się na umówionym ew. spotkaniu - wszystko zależy o której skończę pracę w nocy.

Pozdr.

• Klubowicze
Opublikowano

a na skuterach ktos bedzie?Ja bede

Opublikowano

Jakie? propozycje co do spotkania i wspólnego udania sie na plac Teatralny mile widziane !scooter

Opublikowano

Można by się spotkać na ulicy Bielańskiej i razem wjechać na Plac Teatralny

Opublikowano

A moze po prostu znajdziemy się na miejscu <_< ja mam do?c charakterystyczy skuter więc mnie szukajcie !OKK

Aaa no i na kurtce mam naszyweczkę z nickiem :huh:

Opublikowano

Hah.. mnie nie bedzie bo pracuję. A Wookash twój skuter nie tylko jest charakterystyczny Twój skuter jest piękny ! - zreszt? mój też !OKK

Opublikowano

My jak cos o 11.00 Startujemy z Marymonckiej róg Słowackiego (okolice Trasy Armii Krajowej, Metro Marymont)Jak Co? moje gg 9243352

Opublikowano

:) Co? słabo startowali?cie Webiki !jump Byłem ja, Szaman, Krztytra widziałem i jakie? czarne burgi na blachach WPI :D

Organizacja bardzo dobra, trochę gorzej z pogod? !jump

Opublikowano

heh start nie wyszedł wstali?my o 12.30 i po jabłkach :D

a budzik dzwonił to został wył?czony choć aQuilka sie pytała czy wstajemy ale tego nie zakodowałem !jump