Gość phantomek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam, w dniach 26-28 sierpnia w Brnie (Czechy) odbywać się będzie runda Moto GP. Planuję tam jechać. Jako że mam Volkswagena Transportera na 7 osób mam wolne miejsca. I teraz pytanie. Czy kto? byłby chętny jechać ? Koszty: - 100 zł od osoby za paliwo - 20 euro za bilety na cały weekend (zakupione w przedsprzedaży u Grandysów) - bilety na trybuny naturalne. - + pieni?dze na jedzenie i jakies tam pami?tki Planuję jechać w nocy z pi?tku (26.08) na sobote (27.08) aby być tam w sobote na treningach i kwalifikacjach. Po południu w sobote by?my troszke pozwiedziali Brno, póĽniej urz?dzili jakiegos grilla itd Przenocowaliby?my w namiotach na polu namiotowym przy torze. W niedziele po wy?cigach (125, 250, Moto GP, BMW Boxer Cup) byłby powrót do Polski. Ci którzy by mieli by jechać, musieli by dojechać do nas, do Sandomierza i st?d by?my juz wszyscy wyjechali. Mam 5 miejsc: - 1 zamówione dla Mausa - 1 zamówione dla aNdRe - i zostaj? 3 wolne miejsca w chwili obecnej. Jeżeli kto? jest zainteresowany to proszę tu napisać, najlepiej pozostawiaj?c swój numer gg - to ja się odezwe w celu omówienia szczegółów.
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 12 Czerwca 2005 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2005 Niestety termin ten koliduje ze zlotem w Stegnie na który mam ochotę sie wybrać. Zreszt? wole jechać skuterem niż katamaranem:)
Administrator Artix Opublikowano 13 Czerwca 2005 Administrator Opublikowano 13 Czerwca 2005 Stegna jest tu priorytetem, dla mnie to wieksze wydarzenie niz wypad do Brna. Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 13 Czerwca 2005 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Koniecznie "live" w Stegnie, relacje GP moge obejrzec z 50 kamer na Eurosporcie .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2005 czę?ć GP BRNA to wielka impreza ,ale STEGNY to jeszcze większy CYRK(sami arty?ci),nawet zagraniczni ! do zobaczenia w Stegnie pawel883
Rekomendowane odpowiedzi