rafałek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Na chętnych ze |l?ska czekam o 11.30 pod MC Donaldem M1 CzeladĽ.
pilot Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Prowiant zakupiony. !OKK Wyjazd zgodnie z planem. !scooter Grupa Krakowska zbiórka o godz 11 wyjazd 11:05. !TAZ Pozdrawiam pilot PS. Jak ktos ma mał? siekierke toporek niech weĽmie.
Lupak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 prawdopodobnie 2 zawalidrogów tez sie pojawi w grupie Rafałka mam nadzieje ze poczatkujaca motocyklistka znajdzie miejsce przy ognisku
Dzięgiel Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zabrze będzie.Ilo?ć skuterów !scooter !TAZ
Sympatycy Zenek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ja dolacze w olkuszu , albo juz na miejscu. CU
Lupak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 meldujemy sie w domq cali i zdrowi psine mamy z glowy do jutra Dzieki za udane ognicho specjalne podziekowania od Kasi dla Czornego za pomoc i poswiecenie przy stawianiu maszyny do pionu Pozdrowionka i do nastepnego razu Kasiek Lupak & Darla (pozeracz resztek)
Sympatycy Zenek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja tez sie melduje w domciu. Thx za mile spedzony czas. Do nastepnego.
Klubowicze Trebor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dziękuje za miłe spotkanie.Do zobaczenia w Częstochowie. Pozdrawiam Trebor !scooter
rafałek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Reakcja na forum była słabiutka ale w realu stawiło się na całkiem sporo ludzi. Dzięki za spotkanie i ... za tydzień w Częstochowie.
waw Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dziękuje wszystkim za udane spotkanie i miło spędzony czas. !TAZ Do zobaczenia niebawem. !scooter
pilot Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dziękuje wszystkim obecnym za mile spędzon? niedziele. !scooter Już wiem dlaczego niedługo przegonie Dragona pod wzgledem wagi bo trzy porcje kiełbasy i boczku to przesada. !OKK Ale na nastepny raz się poprawie.Zjem jedn?. Osobiscie przejechałem 176 km więc to tylko mały spacerek ale za to w jakim towarzystwie. Udało też poznać w realu naszych nowych członków klubu !TAZ Kilka fotek z naszego wyjazdu.
Klubowicze Karolina Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzięki za mił? przejażdżkę! !OKK Szkoda że nie mogłam zostać dłużej - miałby? się Pilot wtedy z kim podzielić kiełbas? i boczkiem... !tut Bardzo podobał mi się odcinek między Skał? a Olkuszem. !scooter A zwłaszcza znak: "UWAGA PŁAZY!" - ?miałam się z niego aż do chwili, w której po?lizgnęłam się na żabie... !TAZ
Sympatycy Kubo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A ja przy okazji Pozdrowień dla wyjazdowiczów(jak widzę było Was FULL), mam pytanko... Czy możliwe jest, że namierzyłem w Chrzanowie Burgmana400 k1, który był z Wami na ognisku, podczas powrotu do domu? Patrz?c na ubiór kierowcy i pasażerki, ich kaski i kolor skutera, dałbym sobie wszystko poucinać, że to byli Oni, w towarzystwie chyba 4 motocykli (??). Pozdrówki i do zobaczenia napewno za tydzień w Cz-Wie
Dzięgiel Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Przyjazd do domu nast?pił o godz.20.00.Ilo?ć przebytych km.230.Super dzień,super nowi znajomi.Dzięki i do następnego zobaczenia !tut
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Doborowe towarzystwo aż nie chciało wracać się do domu ale mam nadzieje że niedługo się spotkamy. BYŁO SUPER!!!!!! !tut !OK !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Strasznie Wam zazdroszczę tego spotkania. Niestety nie mogłem być z Wami. Do 20.04 (Częstochowa) mam nadzieję że wszystko będzie OK
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam. Może małopolska ma ochotę spotkać się w niedziele na zamku w Chudowie? !piwko !
Rekomendowane odpowiedzi