Skocz do zawartości
Forum Burgmania

maxi + sier?ciuch

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Ostatnio mój znajomy zapytał mnie czy je?li kupi maxi to mam dla niego sposób na przewożenie jego pupila z którym jest mocno zżyty. Je?li tak to momentalnie nabywa pojazd!

Szukaj?c dla niego rozwi?zania natkn?łem się na co? takiego !TAZ

122960186_d32dd4d7d7_m.jpgRicoT.jpg

RicoW.jpg

Oreo4W.jpg

Ja niestety ze swoj? 60 kg Tos? Inu pewnie mogę sobie dać spokój !yawn ale psiak 5-10 kg... Hmm... !YES

Temat mocno kontrowersyjny bo pies najpierw by musiał przej?ć tresurę, próbne jazdy itp !OK ale może macie jakie? do?wiadczenia? !piwko

Opublikowano

Mariusz rozbawiłe? mnie do łez , szczególnie tym ostatnim zdjęciem - fafik ma nawe kurteczkę ze skóry !piwko .

Ale dla małych piesków zawsze znajdzie się jakie? rozwi?zanie .... a co np. zrobić z takim jak mój "Stefanem" o wadze ponad 60 kg. ????

Opublikowano

!piwko ostatnie foto the best (martwiłbym sie o psinkę w razie awaryjnego hamowania)

Ja chc?c niechc?c jeżdzę z psiakiem co prawda York ale zawsze to pies !yawn a wła?ciwie suka

Na pocz?tku miałem taki specjalny plecak do przewozu pupili usztywniany i z siateczkami

2008%5C04%5C07%5Cbikepics-1244815-800.jpg

niewiele widać ale pies siedzi w tym plecaku

Ale jad?c z pasażerka było to niewygodne.

Teraz mam torbę przekrokow? od Maria do której uszyłem specjalny wkład miękki od dołu i z wszyta usztywnian? górna siateczka -nie mam foto

Psina nie narzeka bo nie ma prawa głosu ale nie zyga nie sika wiec przejechanie całego baku spokojnie siedzi lub ?pi oparta o moja nogę albo ogl?da co sie do okola dzieje.

My?lałem nad cieciem kufra ale szkoda mi było kufra i psiaka bo strasznie by ja tam wytrzęsło

Żonka kupiła moto wiec będę jeĽdził solo i zastanawiam sie czy na tylne siedzenie nie zrobić stelaża do normalnej klatki transportowej dla zwierz?t żeby miała więcej miejsca ,ale czas i ilo?ć kilometrów pokaże czy będę robił nowy projekt !TAZ

Opublikowano

A poznajecie tego go?cia? (chodzi mi o człowieka !tut )

70347zk9.jpg

Na akcji "Mikołaje na motocyklach" był też mały mikołajek, tyle że siedział na tyle motocykla w klateczce dla psich mikołajków !tut

dsc0066pn8.jpg

dsc0065lx4.jpg

Opublikowano

Tego go?cia zapewne nikt nie zna, ale ta paniusia w plecaku to( AXI ) !tut

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jeszcze taka opcja !happybth

zwierzak nie zajmuje miejsca na maszynie !happybth