Waluś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie mogłem sie powstrzymac żeby się z wami nie podzielić, jak przegl?dałem galerię fotek mojego brejdaka i natrafiłem na takie co?: aż się osun?łem na krze?le i zjechałem pod biurko A dzisiaj rano przy ?niadaniu przegl?damem moj? prasę i wła?nie o tym wyczytałem jak to mo?ci skandalista Polikot nazwał ojca dyrektora belzebubem hahaha. A teraz biedny dostaje listy z pogróżkami od wiernych Gdyby kto? chciał resztę obejrzeć: http://gildor.riders.pl/thumbnails.php?album=40
tomekmajesty Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 kolego ten go?ć nazywa się PALIKOT i rzeczywi?cie niezły z niego kawalarz, ale po pierwsze stać go na to - około 30 mln swojego maj?tku po drugie jest z zawodu filozofem a ci go?cie zawsze szokowali
Gość Cappo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Palikot rulez! W zdecydowanej większo?ci zgadzam się z jego postępowaniem. Może o?mieszaj?c i drwi?c jako? dotrze do tych durniii.... C.
Waluś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 sorki, to literóweczka, oczywi?cie że Palikot Prosze moda o poprawienie !piwko
tomekmajesty Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a może to dobry sposób - ?miać się w polityce? !scooter to lepsze na odreagowanie niż wojny i pyskówki !scooter zobaczcie jak się zachowuj? w parlamencie brytyjskim !piwko reakcja posłów jest zawsze żywiołowa i w ten sposób się rozładowuj? !scooter
Rekomendowane odpowiedzi