pilot Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Link dla zaiteresowanych relacj? na żywo z Formuły 1,oczywi?cie dla tych co nie maj? Polsatu ani Polsatu Sport.Relacje nie tylko z Formuły http://www.djcris.pl Sk?d Ty Marek wynajdujesz takie "gadżety"???? !OKK !OK A tak jako? zachciało mi się F1 a z tego co widzę nie raz może przydać sie w drodze bo szybciej internet znajdziesz niż satelite a z tależem na plecach trudno jeĽdzić a z laptopem w plecaku można. No i za darmo można ogl?dać.
dr.big Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 2 rundy przed koncem delikatna kolizja ... a moglo byc 2 miejsce na rozpoczecie sezonu. Szkoda.
upiór Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Oczywi?cie Bigu masz racje . Prawie pogryzłem szklane z kaw? , niech to szlak .
Gość Dragon Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Robert Kubica jeĽdzi dosyć agresywanie ale jest tego powód... "Mówi" się o możliwym transferze Roberta do innego bardzo markowego zespołu. Na to jednak Robert musi jeszcze trochę popracować... Dzisiaj była wła?nie próba zapracowania na zmiany... Szkoda, że mu się nie udało... trzymam za niego kciuku bo od życia to on już dostał "baty"... Kto?, kto zarabia milion euro miesięcznie nie bardzo musi się tak wysilać ale skoro tak robi, to widać w nim również ducha sportowca...
Wookash Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Tym razem nie Nakajima... ech 3 kółka zostały. Kubica musi być w?ciekły, w sumie ja też jestem, wstałem z rana w niedzielę obejrzałem i zamiast i?ć do roboty u?miechnięty to pójdę zły
dr.big Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 Nie ma sie co "zloscic" , wszystko wygladalo b. dobrze do momentu tej kolizji. A jeszcze tak sobie myslalem jak dochodzil Vettela, zyby nie bylo zadnej kichy przy wyprzedzaniu... Ogolnie bardzo ciekawy wyscig i fascynujace rozpczecie sezonu, 0 pkt. dla Ferrari, McLaren-Mercedes tez slabo. Jesli nie bedzie dyskwalifikacji dyfuzorow, to naprawde szacun dla BrawnGP .
Pleban Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Szlag by to trafił. Ciekaw jestem czy nie było w tym zwykłej ludzkiej zawi?ci.
krzys-68 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 złosliwo?ci nie doszukiwalbym sie,raczej sportowej walki a to rodzi błedy.No i moze braku cierpliwosci,na nastepnym zakrecie i tak by wyprzedził a tak...
KAZI Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Szkoda, ale jazda Roberta bardzo dobra pomimo braku systemu odzyskiwania energii hamowania - trzymam kciuki coby cały sezon był taki szybki.
Wookash Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Oby cały sezon był taki jak dzi?, tylko ze szczę?liwszym zakończeniem Wygl?da na to, że przed nami cholernie ciekawy sezon. Namieszało się w stawce
upiór Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Normalnie szok . Ale Robert jeszcze pokaże na co Go stać !w00t . Szkoda ale sezon dopiero się zaczyna !yeah .
KAZI Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 I jak tu kupić BMW? Szkoda, ale bez KERS'a raczej nie będzie wygrywał.
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Przecietny samochod BMW nie ma raczej wiele wspolnego z F1 . KERS moze byc tylko pomocny, wystarczy spojrzec na poczatek tego sezonu. Czolowke stanowily samochody bez KERSa !yeah . PS. W koncu BMW- Sauber bylo na 2 miejscu... Moze nie z tym kierowca, ale to byl tez bolid BMW !w00t .
krzys-68 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 to moge potwierdzić,przecietne e60 525D od wczoraj sprawuje sie
Administrator Artix Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A ja sie zdziwilem ze panienki nie chcialy jechac bo pada, bo ciemno, jak sie nie potrafi jechac w kazdych warunkach to co to za umiejetnosci taki deszcz to ja mialem w Skandynawii przez 10 dni non stop i co mialem czekac miesiac az przestanie padac Kto dojedzie to dojedzie, a ze wolniej no coz taki sport jestem zawiedziony dzisiejszym wyscigiem.
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A ja sie zdziwilem ze panienki nie chcialy jechac bo pada, bo ciemno, jak sie nie potrafi jechac w kazdych warunkach to co to za umiejetnosci taki deszcz to ja mialem w Skandynawii przez 10 dni non stop i co mialem czekac miesiac az przestanie padac Kto dojedzie to dojedzie, a ze wolniej no coz taki sport jestem zawiedziony dzisiejszym wyscigiem. Cieniasy,pogadali by ze mna to bym pojechał.Nie takie rzeczy się w Polsce robiło i nie po takim alkoholu
Gość Dragon Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (...) Nie takie żeczy się w Polsce robiło i nie po takim alkocholu (...) Niestety, jak widać ilo?ć nie idzie w parze z jako?ci?... Szkoda, że forum na tym traci... Jedno zdanie... nie do?ć, że sensu pozbawione to jeszcze z dwoma błędami.... rzeczy przez ż to tak jak 6 x 8 = 52 ale alkochol przez ch to tak jak 2 x 2=123... I nie można tu mówić o zwykłej pomyłce... Przegięcie na całego... !!!! Siedzę i się zastanawiam nad decyzj? o wcze?niejszym zakończeniu wy?cigu... Z jednej strony mówię sam sobie, że było niebezpieczenie ale z drugiej strony dobija się my?l, któr? już Artix opisał... Przecież to oni sami wciskaj? pedał gazu... My?lę sobie, że w takich warunkach mogli by jechać tylko prawdziwi kierowcy... Może organizatorzy o tym też wiedzieli i się bali skandalu?
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (...) Nie takie żeczy się w Polsce robiło i nie po takim alkocholu (...) Niestety, jak widać ilo?ć nie idzie w parze z jako?ci?... Szkoda, że forum na tym traci... Jedno zdanie... nie do?ć, że sensu pozbawione to jeszcze z dwoma błędami.... rzeczy przez ż to tak jak 6 x 8 = 52 ale alkochol przez ch to tak jak 2 x 2=123... I nie można tu mówić o zwykłej pomyłce... Przegięcie na całego... !!!! Siedzę i się zastanawiam nad decyzj? o wcze?niejszym zakończeniu wy?cigu... Z jednej strony mówię sam sobie, że było niebezpieczenie ale z drugiej strony dobija się my?l, któr? już Artix opisał... Przecież to oni sami wciskaj? pedał gazu... My?lę sobie, że w takich warunkach mogli by jechać tylko prawdziwi kierowcy... Może organizatorzy o tym też wiedzieli i się bali skandalu? Przepraszam Cię kolego za błędy jakie popełniłem,ale jak szybko piszę to mi się przytrafiaj? takie kwiatki,ale to nie jest powód do aż takiej krytyki z twojej strony!no i mam nadzieję że w tych zdaniach błędów nie było.pozdrawiam A swoj? drog?,troszkę się ?cigałem i wiem o czym piszę.Może być?
Gość Dragon Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (...) Nie takie żeczy się w Polsce robiło i nie po takim alkocholu (...) Niestety, jak widać ilo?ć nie idzie w parze z jako?ci?... Szkoda, że forum na tym traci... Jedno zdanie... nie do?ć, że sensu pozbawione to jeszcze z dwoma błędami.... rzeczy przez ż to tak jak 6 x 8 = 52 ale alkochol przez ch to tak jak 2 x 2=123... I nie można tu mówić o zwykłej pomyłce... Przegięcie na całego... !!!! Siedzę i się zastanawiam nad decyzj? o wcze?niejszym zakończeniu wy?cigu... Z jednej strony mówię sam sobie, że było niebezpieczenie ale z drugiej strony dobija się my?l, któr? już Artix opisał... Przecież to oni sami wciskaj? pedał gazu... My?lę sobie, że w takich warunkach mogli by jechać tylko prawdziwi kierowcy... Może organizatorzy o tym też wiedzieli i się bali skandalu? Przepraszam Cię kolego za błędy jakie popełniłem,ale jak szybko piszę to mi się przytrafiaj? takie kwiatki,ale to nie jest powód do aż takiej krytyki z twojej strony!no i mam nadzieję że w tych zdaniach błędów nie było.pozdrawiam A swoj? drog?,troszkę się ?cgałem i wiem co piszę Nie Ty jeden miałe? okazję się ?ciagać... Nie widzę jednak zwi?zku z błędami... Jak wiesz, że gdy szybko piszesz to robisz błędy, to sprawdzaj to co napisałe? albo zwyczajnie przeczytaj dwa razy to co napisałe? nim wci?niesz "wy?lij"... Nie chodzi mi o przeprosiny... Chodzi mi o to, że musimy dbać o czysto?ć tego co piszemy... Błędy się każdemu mog? przytrafić ale lito?ci... W Twoich "nowych" zdaniach też niestety s? błędy...
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Błędem, drodzy Panowie to było przesunięcie wy?cigu o godzinę, przez dziadków z wierchuszki F1. Bo ojropa musi się wyspać... A "panienkom" się nie dziwię. Je?li na torze warstwa wody jest grubsza niż prze?wit w ich autach, to jaki jest sens ?cigania ? |miesznie to wygl?dało, kiedy auta przed wypadnięciem z toru, zostawiały kilwater jak porz?dne motorówki do wakeboardingu... To nie rajdy terenowe gdzie auta przystosowane s? do każdych warunków. No i na koniec, brak możliwo?ci użycia ?migłowca ratunkowego w takich warunkach, też pewnie miał jakie? znaczenie. Jeszcze nic straconego, biemdablju buduje nowe auto dla Kubicy, zobaczymy co im wyjdzie... Dziękuję za uwagę. pzdr
KAZI Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kwalifikacje do bani - Robert jutro z osiemnastego miejsca startuje. Mam nadzieję, że wystartuje.
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Około 40 kg KERS, w przypadku Roberta to porażka. Mam nadzieję, że mu to zdemontuj?... pzdr
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A mial teraz KERS ? Za pare minut wyscig ... wyscig w deszczu . Edit: jak na razie wyscig nudny !OK , ciekawe kto bedzie winnym wypadku Kubica - Trulli... I znowu SC ...
upiór Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No tak warunki mało przyjemne !OK .
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Red Bull dodaaaje skrzyyydel !bicz ...
Rekomendowane odpowiedzi